Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Γκέλαρε η Ρεάλ, «βροχή» γκολ στο Μπιλμπάο! (vds)


Γκέλαρε η Ρεάλ, «βροχή» γκολ στο Μπιλμπάο! (vds)
Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Βαλένθια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ωστόσο, έκανε ποδαρικό με το… αριστερό στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Μπορεί να παρέμεινε αήττητη για άλλη μια φορά σε πρεμιέρα (σ.σ.: παραμένει αήττητη 27 χρόνια), όμως δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο».
Οι «νυχτερίδες» λοιπόν απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1. Η «βασίλισσα» προηγήθηκε μόλις στο 10' έπειτα από τριπλή απόπειρα του Ιγκουαΐν να σκοράρει, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Ζόνας τρία λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου.
Παρά τις προσπάθειες των «μερένγκες» να πάρουν τη νίκη στην επανάληψη, το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε κι έτσι το 1-1 σφράγισε τις προσπάθειες των δυο ομάδων στο χορτάρι.


Στο Μπιλμπάο η τοπική Αθλέτικ υποδέχτηκε την Μπέτις σ' ένα ματς που «έβρεξε» γκολ! Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-3 ως το 31' (7' Μαρτιν, 26' Μολίνα, 31' Ετσεμπερία), η Αθλέτικ ισοφάρισε (!) (47' Μάρκος, 67', 76' Χοσέ), όμως η Μπέτις σημείωσε άλλα δυο γκολ (80' Ποζουέλο, 86' Μολίνα) και πήραν μεγάλη νίκη μετά το τελικό 3-5!
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής
Σάββατο (18/8)
Θέλτα-Μάλαγα 0-1 (84' Ολινγκά)
Σεβίλλη-Χετάφε 2-1 (34' Φάτσιο, 38' πεν. Νεγρέδο - 50' Αλέξις)
Μαγιόρκα - Εσπανιόλ 2-1 (2', 85' Εμέντ - 6' Βακασό)
Κυριακή
Μπιλμπάο-Μπέτις 3-5
Ρεάλ-Βαλένθια 1-1
Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ (22:00)
Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης (00:00)
Δευτέρα
Λα Κορούνια-Οσασούνα (20:00)
Ράγιο Βαγεκάνο - Γρανάδα (22:00)
Σαραγόσα-Βαγιαδολίδ (00:00)

Δοκιμές με Φορναρόλι και Μαυρία στον Παναθηναϊκό

Έχει καταλήξει στο 4-2-3-1 ο Ζεσουάλδο Φερέιρα εν όψει του πρώτου αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα, αλλά ακόμα προβληματίζεται για τον στράικερ...

Στη διπλή προπόνηση της Παρασκευής είχε χρησιμοποιήσει Φορναρόλι και Πετρόπουλο, το Σάββατο τον Τοτσέ και την Κυριακή επανέφερε τον Ουρουγουανό φορ, αρχικά μόνο του και έπειτα με τον Μαυρια δίπλα του. Δείγμα ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει και μάλλον θα το κάνει την τελευταία στιγμή.

Για το δίτερμα, ο Φερέιρα χώρισε τους πράσινους σε δύο ομάδες, 10 τους βασικούς που έκαναν επίθεση και δεν είχαν γκολκίπερ και στους 11 αναπληρωματικούς.

ΝΑΠΟΛΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... Live stream



κλικ στον συνδεσμο...

http://sportlivecom.blogspot.gr/


Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για την σημερινή φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας Νάπολι - Ολυμπιακός (22:00, NS1), θα υπάρχει live streaming, από τα παρακάτω links, που κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, για όλους τους χρήστες, εσωτερικού και

Ο Τζόι Ντόρσεϊ «πάτησε» σε ελληνικό έδαφος το μεσημέρι της Κυριακής


Ο Αμερικανός σέντερ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 14:30 και το gazzetta.gr ήταν εκεί για να τον υποδεχθεί.

 Έφτασε με μία ώρα καθυστέρηση με πτήση μέσω Παρισιού και ήταν τρομερά ευδιάθετος. 
Μίλησε για τις προτάσεις που είχε από ΝΒΑ, για την έντονη επιθυμία του Σπανούλη και των υπόλοιπων να εκθρονίσουν τον Παναθηναϊκό και τόνισε ότι τρελάθηκε με την αγάπη του κόσμου!
«Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα. Ήταν πραγματικά δύσκολη απόφαση, είχα δύο προτάσεις στα χέρια μου από ομάδες του ΝΒΑ, από τη Νέα Ορλέανη και από τους Μπόστον Σέλτικς. Μάλιστα, με τον προπονητή της

Στο αεροδρόμιο ο Γιόνας Μασιούλις του Παναθηναϊκού

Ο Λιθουανός άσος «προσγειώθηκε» στο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 14.05 και έδειξε πανέτοιμος για να βοηθήσει τους «πράσινους» να πετύχουν τους στόχους τους. Αναφέρθηκε στις... συμβουλές του Σάρας και στο κίνητρο που του παρουσιάζεται, ενώ θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας. Το gazzetta.grήταν στο αεροδρόμιο.
«Ελπίζω να πάνε όλα καλά, είναι τιμή και χαρά για μένα που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Θα δώσω ό,τι έχω και δεν έχω για να καταφέρει ο Παναθηναϊκός τους στόχους του», είπε αρχικά.
Σχετικά με το αν ξεκουράστηκε, αφού είχε υποχρεώσεις και στους Ολυμπιακούς με τη Λιθουανία, υποστήριξε:

Ο Θωμάς Μαύρος μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με την Παναχαϊκή

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Είχαν από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλή η ΑΕΚ, στο δεύτερο η Παναχαϊκή. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Η ΑΕΚ κάνει ακόμη δοκιμές και από και πέρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε ένα δυνατό σχήμα για να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ έχει παίκτες με ταλέντο", υποστήριξε αρχικά.

Σχετικά με το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Θανάση Ντίνα, σημείωσε: "Όλα θα εξαρτηθούν από την απόφαση του προπονητή μας. Όμως είναι ένας νέος με ταλέντο".

Η απεσταλμένη του Ιβάν Σαββίδη στην Ελλάδα θα έχει την πρώτη επίσημη επαφή της με τα μέλη της διοίκησης

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του olapaok.gr, κεντρικό πρόσωπο στη λειτουργία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ τις τελευταίες μέρες είναι η οικονομική σύμβουλος του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα. Η απεσταλμένη του ομογενή επιχειρηματία έχει εγκατασταθεί στα γραφεία της Τούμπας και ενημερώνεται για όλα όσα αφορούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στο σύντομο διάστημα της παρουσίας της είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα περισσότερα στελέχη της ομάδας, ωστόσο μέσα στην εβδομάδα που έρχεται αυτή η επαφή θα αποκτήσει πιο επίσημο χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, μέσα στις επόμενες μέρες πρόκειται να γίνει διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα παραστεί και η ίδια προκειμένου να συνομιλήσει με όλα τα μέλη της διοίκησης.

Ο Κουίνσι ακολούθησε ένα μέρος του κανονικού προγράμματος προπόνησης

Ανάμεικτα πρέπει να είναι τα συναισθήματα του Ζεσουάλδο Φερέιρα από όσα είδε στην προπόνηση της Κυριακής.

Από την μία ο Πορτογάλος τεχνικός σίγουρα χαμογέλασε βλέποντα τον Κουίνσι να ανεβάζει στροφές. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός πέρα από το ατομικό του πρόγραμμα ακολούθησε και ένα μέρος της κανονικής προπόνησης. Στην αντίπερα όχθη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν κατάφερε να μπει κανονικά στην προπόνηση και έτσι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Το ίδιο έγινε και με τους Σο, Χουχούμη και Ιωαννίδη.

Παγκόσμιο ρεκόρ Η Ρέιντζερς !!!

Η Ρέιντζερς μπορεί να κατρακύλησε λόγω οικονομικών προβλημάτων, όμως οι οπαδοί της βρίσκονται πάντα κοντά της και 49.118 εξ αυτών δημιούργησαν το σχετικό ρεκόρ παρακολουθώντας το 5-1 επί της Ιστ Στέρλινγκ. 

Ο αριθμός αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα 4ης κατηγορίας και σημειώθηκε στο "Αϊμπροξ" της Γλασκόβης. 
Η προηγούμενη υψηλότερη προσέλευση, πάντα για την 4η κατηγορία, είχε καταγραφεί πριν από μισόν αιώνα στην Αγγλία και συγκεκριμένα το 1961, με 37.774 θεατές στο "Σέλχαρστ Παρκ" για τον αγώνα Κρίσταλ Πάλας-Μίλγουολ.

Παράλληλα, επειδή συμπτωματικά η Σέλτικ αγωνίστηκε εκτός έδρας αυτό το Σαββατοκύριακο, τα 49.118 εισιτήρια που "έκοψαν" οι Ρέιντζερς, ξεπερνούν κατά πολύ το σύνολο των 40.383 στους πέντε αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ Σκοτίας.

Φόρεσε τα «μπλε» ο Μιραλάς

Φωτογραφία για Φόρεσε τα «μπλε» ο Μιραλάς
Παίκτης της Έβερτον είναι και επίσημα ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος ανακοινώθηκε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. «Μεγάλη ευκαιρία για μένα», δήλωσε ο Βέλγος επιθετικός.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μιραλάς δήλωσε: «Χαίρομαι πολύ για τη μεταγραφή, γιατί η Έβερτον είναι μεγάλος σύλλογος και για μένα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία. Ξέρω πως η Έβερτον με παρακολουθούσε εδώ και καιρό και μετά τις συζητήσεις με τον Ντέιβιντ Μόγες αποφάσισα πως το να έρθω στην Έβερτον ήταν η καλύτερη ευκαιρία για μένα. Ξέρω πως πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα με εξαιρετικούς φιλάθλους, που έχει τις δυνατότητες να κερδίσει πολλά παιχνίδια. Γι΄αυτό ήρθα», τόνισε ο Μιραλάς.

O Viktor "Isildur1" Blom δεν είναι πλέον μέλος της Team PokerStars

Viktor Blom
Το PokerNews ανακάλυψε την Τρίτη, ότι ο Blom δεν αναγράφετε πλέον στην λίστα με τους επαγγελματίες παίκτες του PokerStars. Ο Eric Hollreiser, υπεύθυνος επικοινωνίας του PokerStars, είπε στο PokerNews ότι ο Blom και η εταιρεία συμφώνησαν να μην ανανεώσουν την συμφωνία χορηγίας του παίκτη, η οποία έληξε πριν λίγο καιρό.
Ο Blom παρουσιάστηκε ως μέλος της Team PokerStars κατά την διάρκεια του 2011 PokerStars Caribbean Adventure και είναι ένας από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.
"Στην μικρή ιστορία του στο παιχνίδι, ο Viktor έχει παίξει ενάντια στα μεγαλύτερα ονόματα, στα υψηλότερα stakes και στα πιο δύσκολα παιχνίδια", είπε ο Hollreiser. "Είναι δύσκολο να θυμηθούμε κάποιον παίκτη που συγκέντρωσε τόση προσοχή τόσο γρήγορα στην καριέρα του. Θα τον παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες."

Στην 35η θέση του Estrellas Poker Tour Main Event ο Σταύρος Κάλφας

Ολοκλήρωσε στην 35η θέση την προσπάθεια του στο Estrellas Poker Tour Main Event στη Βαρκελώνη ο Σταύρος Κάλφας, κερδίζοντας χρηματικό έπαθλο ύψους 4.250 Ευρώ.
Ο Κάλφας, που είχε χάσει τις περισσότερες μάρκες του στο τέλος της Day 2 του τουρνουά κατάφερε να ανακάμψει -προσωρινά- την τρίτη ημέρα του παιχνιδιού.
Ο "IDOLLS" κατάφερε να διπλασίασει τρείς φορές με 45s vs A7, J4s vs 99 και με ΑΑ απέναντι στο Α5 του αντιπάλου μετατρέποντας το stack των 40.000 σε 250.000.

Ωστόσο, ο Έλληνας παίκτης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ένα μεγάλο comeback αφού οδηγήθηκε στο rail λίγο αργότερα όταν το Α9 δεν κατάφερε να επικρατήσει στο coinflip απέναντι στο ζεύγος τεσσάρια του αντιπάλου του.

Poker Players - Αμείωτη η δράση στα highstakes PLO τραπέζια


Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δράση στα online highstakes τραπέζια τις τελευταίες εβδομάδες με πολύ εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να τραβούν την προσοχή της κοινότητας.
Η χθεσινή μέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση και η δράση ήταν έντονη στα $100/$200 PLO τραπέζια. Συγκεκριμένα ένα match με τους Γκας "broksi" Χάνσεν, "EireAbu", Φιλ "MrSweets28" Γκάλφοντ και "Sauce123" οδήγησε σε πολλά εξαψήφια pots, σε έναν μεγάλο νικητή - τον EireAbu- και σε μία μεγάλη heads-up μάχη ανάμεσα στον Γκάλφοντ και τον Μπεν "Sauce123" Σάλσκι, δύο από τους καλύτερους Αμερικανούς online παίκτες όλων των εποχών.
Η κακή εβδομάδα συνεχίστηκε για τον Γκας Χάνσεν, ο οποίος υπέστη μία βαριά ήττα στα χθεσινά sessions του στα PLO τραπέζια. Ο "broksi" έδειχνε ανυπόμονος να βάλει τις μάρκες του στο κέντρο του τραπεζιού και το πλήρωσε παίζοντας με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες PLO στον κόσμο.

Poker - Τι είναι το set-mining, πότε, πού και γιατί πρέπει να χρησιμοποιείται

Ο στόχος κάθε παίκτη στο πόκερ είναι να εκμεταλλευτεί κάθε κατάσταση, κερδίζοντας περισσότερα χρήματα όταν μπορεί και χάνοντας τα λιγότερα όταν απλά δεν γίνεται να κερδίσει. Έτσι, υπάρχουν πολλές στρατηγικές - προσεγγίσεις, οι οποίες έχουν ως στόχο να οδηγήσουν τους παίκτες στο να κερδίσουν το παιχνίδι (Tight Agressive, Loose Agressive κλπ.).
Ένας από τους πιο απλούς τρόπους για να βγάλει κανείς χρήματα στο No-Limit Texas Hold’em είναι το set-mining, στρατηγική που χρησιμοποιείται πιο συχνά, αλλά όχι αποκλειστικά, από ΤΑG παίκτες.
Σε προηγούμενα άρθρα στρατηγικής του PokerCity.gr, είχε αναλυθεί η σημασία του Set-mining και οι παράμετροι κατά τις οποίες μπορεί αυτό να εφαρμοστεί επιτυχώς.
Το να παίζετε αρκετά μικρά και μεσαία ζεύγη με μοναδικό στόχο το να πετύχετε set στο flop, μπορεί να είναι εξαιρετικά επικερδές, αλλά και να διώξει πολλές δύσκολες αποφάσεις στο post flop παιχνίδι σας, θέμα που αναλύεται και στο πιο πρόσφατο άρθρο στρατηγικής του Pokerlistings.com.

Σε προχωρημένες επαφές με σέντερ από το ΝΒΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με την υπόθεση του Αντώνη Φώτση έδειξε τις προθέσεις του για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ αναζητά μια μεταγραφή που θα προκαλέσει αίσθηση και όπως όλα δείχνουν έχει εντοπίσει τον στόχο του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Πράσινης" ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με έναν παίκτη από την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Πρόκειται για έναν σέντερ η απόκτηση του οποίου θα αλλάξει τα δεδομένα και θα προσδώσει μεγάλη δύναμη στον Παναθηναϊκό στην γραμμή πυρός. Για την εξέλιξη της υπόθεσης είναι ιδιαίτερα κρίσιμα τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Αποφασισμένος να δώσει μάχη με τον χρόνο είναι ο Κουίνσι

Ένας από τους ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην φυγή του Κουίνσι από την Μάλαγα είναι και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο έμπειρος τεχνικός ποτέ δεν πίστεψε στις ικανότητες του Κουίνσι και έτσι ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός έχασε τη θέση του στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο Κουίνσι να κάνει τα πάντα ώστε να αποχωρήσει από την ισπανική ομάδα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν τον αγώνα της Μάλαγα

Η νίκη επί της Θέλτα ήταν μια ισχυρή τονωτική ένεση για την ψυχολογία των παικτών της Μάλαγα.

Η αγωνιστική εικόνα όμως των παικτών του Πελεγκρίνι είχε και θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία για τον έμπειρο τεχνικό. Από την μέση και μπροστά η Μάλαγα είναι αρκετά δυνατή ακόμα και χωρίς τον Μπουονανότε. Με τους Χοακίν και Ίθκο επιτίθεται από τα πλάγια και δημιουργεί καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Με τον Αργεντινό μέσο στο παιχνίδι της η επίθεση της Μάλαγα αποκτά το πλεονέκτημα του απρόσμενου αφού ο Μπουονανότε έχει την ικανότητα με μία ατομική ενέργεια να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με την Θέλτα.

Προβλημάτισε ο ΠΑΣ

Μία εβδομάδα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και ο ΠΑΣ Γιάννινα προβλημάτισε με την απόδοσή του στο φιλικό με τον Παναιτωλικό στους Ζωσιμάδες, το οποίο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. 

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά απο την εστία της ομάδας του Αγρινίου, με αποτέλεσμα το 0-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, σε ένα κατά τα άλλα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. 

Οι παίκτες του ΠΑΣ προσπάθησαν αλλά βρήκαν απέναντί τους μία πάρα πολύ σφιχτή άμυνα και προβλημάτισαν τους οπαδούς τους με την εμφάνισή τους, λίγες ημέρες πριν απο την πρεμιέρα.