Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Η πρώτη των «πρωταθλητών»


Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να «χτίσει» μια νέα ομάδα ενόψει της καινούργιας αγωνιστικής σεζόν.
Ανάμεσα τους σε όσους έδωσαν το παρών και τα δύο σημαντικά μεταγραφικά αποκτήματα των «ερυθρολεύκων», ο Στράτος Περπέρογλου και ο Δημήτρης Μαυροειδής καθώς επίσης και οι ξένοι της ομάδας, Έισι Λο, Τζόι Ντόρσι, Πέρο Άντιτς, Κάιλ Χάινς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους

Να σημειωθεί ότι παρόντας ήταν επίσης και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Χρήστος Σταυρόπουλος.

Βεβαίως,καθότι πρώτη μέρα, το πρόγραμμα που ακολουθήθηκε ήταν χαλαρό, ενώ θα ενταθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου οι Πειραιώτες να βάλουν γερές βάσεις ενόψει της νέας χρονιάς.
Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα που μας πέρασε, οι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις. Με εξαίρεση τους Λο (σ.σ. έφτασε σήμερα στην Αθήνα) και Χάινς, που αναμένεται να περάσουν σήμερα.

Ο Τζουάντα για το Full Tilt (vid)

Μετά την εξαγορά του Full Tilt Poker από το Poker Stars, την επερχόμενη επαναλειτουργία του site και την αποπληρωμή των παικτών να βρίσκεται πλέον στον ορίζοντα, αρκετοί επαγγελματίες που σχετίζονταν με την εταιρία, μιλούν πλέον ανοικτά για την υπόθεση.

Με την ευκαιρία του EPT Barcelona, ο γνωστός επαγγελματίας παίκτης, Τζον Τζουάντα, βρέθηκε μπροστά στο φακό του Poker News και παραχώρησε συνέντευξη στην Κρίστι Αρνέτ, σχετικά με την εξαγορά και το μέλλον της εταιρίας, καθώς ο Τζουάντα ήταν ένα από τα σημαντικότερα μέλη του Team Full Tilt και είχε σημαντικό ρόλο στην προώθηση του site.

Στη συνέντευξή του, ο Τζουάντα δήλωσε ότι ήταν πολύ χαρούμενος όταν έμαθε τα νέα της εξαγοράς καθώς η σχέση του με την εταιρία, είχε ωθήσει πολλούς να τον πλησιάσουν με ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον της εταιρίας και των χρημάτων που είχαν δεσμεύσει σε αυτήν. Ο ίδιος, αν και δεν είχε καμία σχέση με τη διοίκηση της εταιρίας, παραδέχθηκε στην κάμερα ότι ένοιωθε πολύ άσχημα για αυτό που είχε συμβεί στους παίκτες του Full Tilt.

EPT Barcelona - 8 οι Έλληνες στην Day 2

Στους οκτώ ανέρχεται πλέον ο αριθμός των Ελλήνων παικτών που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο στην Day 2 του EPT Barcelona Main Event. Στην χτεσινή Day 1b, 9 ακόμη συμπατριώτες μας δοκίμασαν την τύχη τους, με τρεις να καταφέρνουν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι διεκδικητές ήταν οι Ιωάννης Αγγέλου,  Ανέστης Πανταζίδης, Σταύρος Κάλφας, Παντελής Παυλής, Γιώργος Καπάλας, Γιώργος Γρηγορόπουλος, Ελευθέριος Κολώνης,  Κωνσταντίνος Νάνος και Χαράλαμπος Τσιβίκος.

Οι τρεις που κατάφεραν να επιβιώσουν ήταν οι Χαράλαμπος Τσιβίκος με 56.400 μάρκες, Ήλιος Καματάκης με 50.500 και ο Γιώργος Γρηγορόπουλος με 14.000 μάρκες.

Ο Βίκτορ Βιτόλο μίλησε σε ισπανικό Μέσο - "Ήρθαμε για τη νίκη"

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βιτόλο στη Malaga Hoy:

-Πώς πιστεύεις ότι θα είναι το παιχνίδι;
«Είμαστε εδώ με ένα ξεκάθαρο πλάνο. Γνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά δεν θα κρίνει αυτό την πρόκριση. Για αυτό θέλουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να πάμε στην Αθήνα με αρκετές επιλογές»

Ο Γκουό Αϊλούν προσπαθεί να κάμψει τις αντιρρήσεις του πατέρα του ώστε να ντυθεί στα πράσινα

Σύμφωνα με ιστοσελίδες του εξωτερικού ο Γκουό Αϊλούν δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για να έρθει στον Παναθηναϊκό.

Ο Κινέζος γκαρντ προσπαθεί να κάμψει τις αντιρρήσεις του πατέρα του και να έρθει στην Ευρώπη για χάρη του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα λέει στο περιβάλλον του τα πράγματα έχουν αλλάξει και το πιθανότερο αυτή τη στιγμή είναι να έρθει τελικά στον Παναθηναϊκό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ήδη έχει καταφέρει να έρθει ο ίδιος σε συμφωνία με τους Λαϊόνινγκ για να τον αφήσουν να έρθει στην Ευρώπη. Όπως όλα δείχνουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα θα υπάρξουν σύντομα.

Η ποδοσφαιρική Ισπανία κινείται σε ρυθμούς κλάσικο, με εξαίρεση τη Μάλαγα

Η πρώτη μεγάλη μάχη της χρονιάς ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης στο Καμπ Νου για το Σούπερ Καπ, κυριαρχεί στην επικαιρότητα της ποδοσφαιρικής Ισπανίας.

Εξαίρεση αποτελεί η ευρύτερη περιοχή της Ανδαλουσίας, η οποία κινείται στους ρυθμούς του πρώτου αγώνα στην ιστορία της Μάλαγα για το Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πάρει προσωπικά τις αναμετρήσεις με τη Μάλαγα

Αναμφίβολα ο άνθρωπος ο οποίος έχει το μεγαλύτερο κίνητρο για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός επί της Μάλαγα, είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Παρότι δεν το εκφράζει δημοσίως, ο Πορτογάλος έχει εγωισμό και δεν ξεχνά πως του συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ισπανικής ομάδας και έχει αρκετά να αποδείξει. Ο Φερέιρα εκδιώχθηκε με τη στάμπα του αποτυχημένου, προτού προλάβει η δουλειά του να φανεί.

Αυτές τις μέρες αφιερώνει καθημερινά πολλές ώρες στην μελέτη της Μάλαγα, προκειμένου να εντοπίσει κάθε πτυχή του παιχνιδιού της. Ακόμα και στην πτήση από την Αθήνα για την Ανδαλουσία, παρακολουθούσε στο lap top του το ματς με τη Θέλτα και ορισμένες φάσεις, τις έβλεπε δύο και τρεις φορές.

Κρίσιμη μέρα για Ολυμπιακό και Καββαδά


Κρίσιμη μέρα για Ολυμπιακό και ΚαββαδάΟ Ολυμπιακός προσπαθεί εδώ και μέρες να αποκτήσει τον Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο, ωστόσο η μεταγραφή του Έλληνας παίκτη έχει καθυστερήσει πάρα πολύ.
Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως οι Πρωταθλητές Ευρώπης δεν τα έχουν βρει με τον Πανιώνιο για την παραχώρησή του στην ομάδα του Πειραιά. Ο Ηλίας Λιανός φαίνεται να ζητάει αρκετά χρήματα από τον Ολυμπιακό, καθώς στόχος του είναι να βγάλει και ο ίδιο κάποιο κέρδος από τη

ΣΟΚ... Κακλαμανάκης: Ο Τσοχατζόπουλος με έλιωσε σαν μυρμήγκι


Αίσθηση προκαλούν τα όσα υποστηρίζει σε συνέντευξή του ο άλλοτε χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, καθώς αποκαλύπτει ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος τον έκοψε από την πρώτη του Ολυμπιάδα.
Το 1988, με εντολή του Άκη Τσοχατζόπουλου, αποκλείστηκε άδικα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ το 2000, πριν από τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ, έκανε προετοιμασία παρουσία σωματοφυλάκων, καθώς η επιμονή του να καταγγέλλει δημόσια τα κακώς κείμενα στον αθλητισμό ενοχλούσε κάποιους.
«Το ’88 ήμουν ένα 19χρονο παιδί που του τράβηξαν βίαια το

Πηγαίνει για τρεις μεταγραφές

Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση του αντι-Μιραλάς στον Ολυμπιακό. Ταυτόχρονα, όμως, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για έναν αριστερό μπακ και έναν αμυντικό μέσο. 

Ποια ονόματα έχουν ακουστεί για τον αντικαταστάτη του Βέλγου επιθετικού, ο οποίος χθες παρουσιάστηκε από την Έβερτον. 

«Θα βρούμε έναν άξιο αντικαταστάτη» 

Αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του

Οργια στους ολυμπιακους αγωνες

Συγκεκριμένα, η Dailymail φιλοξενεί την μαρτυρία ενός Βρετανού αθλητή, που εξιστορεί αρκετές ερωτικές ιστορίες και αποδεικνύει πως τα 150.000 προφυλακτικά δεν έφτασαν στους αθλητές του Ολυμπιακού Χωριού!

«Τις πρώτες ημέρες οι αθλητές από διάφορες χώρες γνωρίζονται μεταξύ τους και ανταλλάσσουν pins ή εμφανίσεις. Όσο περνούν οι μέρες ξεκινάς με το να επισκέπτεσαι τα δωμάτια άλλων αθλητών και έτσι αλλάζεις τηλέφωνα και λοιπά στοιχεία. Την πρώτη εβδομάδα τα