Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Ολυμπιακός: «Οι οπαδοί μας θα ταξιδέψουν κανονικα»

Ολυμπιακός: «Οι οπαδοί μας θα ταξιδέψουν κανονικα»Η Αστυνομική διεύθυνση Ημαθίας έβγαλε μία ανακοίνωση που έλεγε πως απαγορεύει την μαζική μετακίνηση οπαδών του Ολυμπιακού στην Βέροια, ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν άλλη άποψη.   

Απο την ΠΑΕ υποστήριζαν πως το μοναδικό αρμόδιο όργανο που μπορεί να αποτρέψει κάτι τέτοιο, είναι η ΓΓΑ και πως από την Γενική Γραμματεία δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι τέτοιο, συμπληρώνοντας πως οι 3.000 οπαδοί των "ερυθρόλευκων" θα ταξιδέψουν κανονικά
.

Από την κόλαση στον παράδεισο

Από την κόλαση στον παράδεισο
Με λυτρωτή τον Κατσικά (84’), ο ΠΑΟΚ γύρισε από την «κόλαση», επικράτησε 2-1 της Ραπίντ Βιέννης σε μια «καυτή» Τούμπα και απέκτησε προβάδισμα για τον… παράδεισο των ομίλων του Europa League. 

Ο Άλαρ (25’) έδωσε προσωρινό προβάδισμα στους Αυστριακούς, με τον Αθανασιάδη (69’) αφού έχασε ένα τσουβάλι ευκαιρίες να ισοφαρίζει για τον «Δικέφαλο». 
 

Ανόητη αποβολή από τον Λάζαρ, ο οποίος θα χάσει τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας. 

Επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων πριν την σέντρα. 

Κόλαση στην Τούμπα ελέω... Παναθηναϊκού! (pics)

Κόλαση στην Τούμπα ελέω... Παναθηναϊκού! (pics)Το κακό είχε ξεκινήσει από νωρίς όταν κατά την άφιξη των οπαδών της Ραπίντ οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν αντικείμενα και η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων.

Τα πράγματα πάντως έγιναν πολύ χειρότερα περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Οι περίπου 800 Αυστριακοί πέταξαν κροτίδες ενώ κάποιοι εξ αυτών μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο.
Άμεση ήταν η απάντηση των οπαδών του ΠΑΟΚ και από εκεί και πέρα η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Οι αστυνομικές δυνάμεις με καθυστέρηση έκαναν την επέμβαση τους ενώ ο Ζήσης Βρύζας προσπαθούσε να ηρεμήσει τους φίλους της ομάδας του.

Τελικά όλοι επέστρεψαν στη θέση τους, αλλά το κακό είχε γίνει. Το ματς ξεκίνησε με πεντάλεπτη καθυστέρηση και πλέον οι άνθρωποι του Δικεφάλου περιμένουν να μάθουν την ποινή της UEFA.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 1-1 Την κοίταξε στα μάτια

Την κοίταξε στα μάτια
Ένας ψυχωμένος και… έτοιμος για όλα Ατρόμητος έπαιξε στα ίσια την Νιούκαστλ και έφυγε με το 1-1 από το Περιστέρι, για να πάει σε μια εβδομάδα να διεκδικήσει το όνειρο στην Αγγλία. 

Ο Επστάιν άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπάγεβιτς, όμως μια εκτέλεση φάουλ του Τέιλορ, έδωσε την ευκαιρία στις «καρακάξες» να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, παρόλο που είχαν και πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα τους. 
 
Κάθε αρχή και δύσκολη και κάπως έτσι ξεκίνησε το παιχνίδια για τον Ατρόμητο. Οι παίκτες του Μπάγεβιτς, έδειξαν λίγο…

Ολοταχώς για Μπεναγιούν και Κακουτά

O Μπεναγιούν της Τσέλσι (δεξιά στη φωτό) είναι ο πρώτος μεταγραφικός  στόχος  του Ολυμπιακού
Την απάντηση του Γιόσι Μπεναγιούν περιμένουν στον Ολυμπιακό! 

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει ήδη την πρότασή τους στον Ισραηλινό μέσο και πλέον περιμένουν την τελική απόφαση εκείνου και της… γυναίκας του. 

Ψηλά στη λίστα ο Κακουτά, με τον Λεζάρ να έχει λίγες πιθανότητες, ενώ δεν αποκλείεται και «αναθέρμανση» για Βιεϊρίνια. 
 

Στην αναμονή το θέμα της

Κατι δεν πάει καλά ;... ή ...

...Μπορεί να καταλάβαμε λάθος!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sday.gr για τις
επιλογές που φέρεται να έχει κάνει
 ο Λεονάρντο Ζαρντίμ 
Είναι πιθανό ανάμεσα σε όσα είπε, όσα μεταφράστηκαν ή όσα καταλάβαμε, να υπάρχει ένα λάθος.

Αν δεν υπάρχει, τότε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογιζει στον φετινό Ολυμπιακό τους Φετφατζίδη, Πάντελιτς και Τάτο.

Πολύ σκληρή απόφαση για τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Αν ο κόουτς δήλωσε όσα δήλωσε αναφερόμενος στην πρεμιέρα με τη Βέροια, τότε αυτό σημαίνει πως στην πορεία, οι τρεις παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες τους.

Αν όχι, ο Ζαρντίμ βγάζει εκτός μάχης τους: