Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Ο Νορβηγός Τομ Χάραλντ Χάγκεν θα είναι ο άρχοντας της ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα

Ο 34χρονος διαιτητής, δάσκαλος στο επάγγελμα, θεωρείται μία από τις καλύτερες "σφυρίχτρες" της χώρας του και ήδη έχει να κάνει το ντεμπούτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ με την αναμέτρηση Οτελούλ-Βασιλεία, στις 22 Νοεμβρίου 2011.

Σε δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα, ο Γιόνας Μασιούλις

Διαβάστε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Γιόνας Μασιούλις στην εφημερίδα «Η Πράσινη»:

Γιόνας, πώς αισθάνεσαι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού; Πώς νιώθεις στη νέα σου ομάδα, τώρα που ουσιαστικά ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας;

"Το πρώτο που πρέπει να πούμε, είναι ότι είμαστε όλοι μας σε μία καινούρια ομάδα. Με πάρα πολλές αλλαγές από την προηγούμενη χρονιά και το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε χρόνο για να "βρεθούμε" μεταξύ μας.

Παναθηναϊκός–Μάλαγα ποιος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας

Μία απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα εκκρεμεί για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τη Μάλαγα, που ανάλογα με το ποια θα είναι θα επηρεάσει όλη τη σύνθεση της...

Στο δίτερμα της προπόνησης της Δευτέρας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε ανάμεικτες ομάδες και δεν φανέρωσε τα πλάνα του για το ματς της Τρίτης. Το μόνο που θεωρείται σίγουρο είναι ότι έχει εγκαταλείψει τη σκέψη να χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας και θα τον αφήσει στη μεσαία γραμμή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Καρνέζης θα παίξει τερματοφύλακας, ο Βελάσκες θα είναι ο ένας στόπερ και οι Βύντρα, Πίντο διεκδικούν τη θέση δίπλα του.

Περισσότεροι από 40.000 οπαδοί του Παναθηναϊκοί αναμένονται στο Ολυμπιακό Στάδιο

Αέρας Champions League θα μυρίσει το βράδυ της Τρίτης 28 Αυγούστου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας...

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά την ανατροπή του εις βάρος του 2-0 από τη Μάλαγα στο Λα Ροσαλέντα και στην προσπάθεια του για την υπέρβαση, δεν θα είναι μόνος.

Περισσότεροι από 40.000 οπαδοί αναμένονται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και με τις φωνές και τα χειροκροτήματα τους, θα δώσουν την έξτρα ώθηση που απαιτείται, ώστε η πρόκριση να αλλάξει κάτοχο...

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσκάλεσε τον κόσμο του Τριφυλλιού "να μας βοηθήσουν ώστε να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό την ομάδα των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων που ήταν πάντα. Αύριο είναι μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα και τους θέλω παρόντες"...

Οι σκέψεις του Μανουέλ Πελεγκρίνι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

Λίγες αλλαγές αναμένεται να κάνει στην ενδεκάδα της Μάλαγα ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, σε σύγκριση με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Λα Ροσαλέντα.

Γκολκίπερ θα παραμείνει ο Καμπαγιέρο, στόπερ θα παίξουν οι Ντεμικέλις και Γουέλινγκτον, δεξί μπακ ο Χέσους Γκάμες και αριστερό ο Μονρεάλ.

Οι διαφοροποιήσεις αρχίζουν στη μεσαία γραμμή, όπου δίπλα στον Τουλαλάν θα αγωνιστεί ο Καμάτσο, αντί του Μαρέσκα που αποχωρεί. Δεξί χαφ θα παίξει ο Χοακίν, αριστερό ο Ελισέου και επιθετικό δίδυμο οι Σέμπα Φερνάντεζ και Πορτίγιο.