Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Περισσότεροι από 40.000 οπαδοί του Παναθηναϊκοί αναμένονται στο Ολυμπιακό Στάδιο

Αέρας Champions League θα μυρίσει το βράδυ της Τρίτης 28 Αυγούστου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας...

Ο Παναθηναϊκός κυνηγά την ανατροπή του εις βάρος του 2-0 από τη Μάλαγα στο Λα Ροσαλέντα και στην προσπάθεια του για την υπέρβαση, δεν θα είναι μόνος.

Περισσότεροι από 40.000 οπαδοί αναμένονται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και με τις φωνές και τα χειροκροτήματα τους, θα δώσουν την έξτρα ώθηση που απαιτείται, ώστε η πρόκριση να αλλάξει κάτοχο...

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προσκάλεσε τον κόσμο του Τριφυλλιού "να μας βοηθήσουν ώστε να ξανακάνουμε τον Παναθηναϊκό την ομάδα των μεγάλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων που ήταν πάντα. Αύριο είναι μία μεγάλη στιγμή για την ομάδα και τους θέλω παρόντες"...

Εξυπακούεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος και οι διοικήσεις της ΠΑΕ και της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" περιμένουν μαζική προσέλευση στο "Σπύρος Λούης", αλλά ζητούν προσοχή και ψυχραιμία, προκειμένου να μην δοθεί η παραμικρή αφορμή για πρόστιμο.

Η διάθεση των εισιτηρίων

Για τους θεατές της τελευταίας στιγμής, θα πωλούνται εισιτήρια από τις μπουτίκ της Green Team  στο Μοναστηράκι (οδός Πανδρόσου 47) και στο "Απόστολος Νικολαϊδης" από τις 10:00 έως τις 14:00.

Στο ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν τρία σημεία πώλησης, το πρώτο στην είσοδο από τη Λεωφόρο Κύμης (14:00-21:45), το δεύτερο στο σταθμό Ειρήνη του ΗΣΑΠ (14:00-21:45) και το τρίτο στην είσοδο από τη Λεωφόρο Κηφισίας (19:00-21:45).

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου