Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Παναθηναϊκός–Μάλαγα ποιος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας

Μία απόφαση του Ζεσουάλδο Φερέιρα εκκρεμεί για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στη ρεβάνς με τη Μάλαγα, που ανάλογα με το ποια θα είναι θα επηρεάσει όλη τη σύνθεση της...

Στο δίτερμα της προπόνησης της Δευτέρας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε ανάμεικτες ομάδες και δεν φανέρωσε τα πλάνα του για το ματς της Τρίτης. Το μόνο που θεωρείται σίγουρο είναι ότι έχει εγκαταλείψει τη σκέψη να χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας και θα τον αφήσει στη μεσαία γραμμή.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Καρνέζης θα παίξει τερματοφύλακας, ο Βελάσκες θα είναι ο ένας στόπερ και οι Βύντρα, Πίντο διεκδικούν τη θέση δίπλα του.

Εάν επιλεγεί ο πρώτος, τότε δεξί μπακ θα παίξει ο Σεϊταρίδης, ενώ εάν προτιμηθεί ο Πορτογάλος, τότε ο Βύντρα θα παραμείνει δεξιά. Αριστερο μπακ ο Σπυρόπουλος δεν έχει ανταγωνισμό.

Στη μεσαία γραμμή, Κατσουράνης και Βιτόλο θα είναι το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ο Χριστοδουλόπουλος θα έχει επιτελικό ρόλο, ο Ζέκα θα είναι το δεξί εξτρέμ, ο Σισοκό το αριστερό και ο Φορναρόλι θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Τη Δευτέρα, ο Φερέιρα δεν μίλησε στους ποδοσφαιριστές, ενώ δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ανάλυση της Μάλαγα και με την παρουσίαση βίντεο.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου