Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Στα μαλακά η ΑΕΛ - Τον Παναθηναϊκό θέλει για αντίπαλο o Ρόναλντ Κούμαν.

Τον Παναθηναϊκό θέλει για αντίπαλο της Φέγενορντ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League ο προπονητής της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν. Πέραν των «πράσινων», υποψήφιοι αντίπαλοι για την ομάδα του Ρότερνταμ είναι επίσης οι Ντιναμό Κιέβου, Φενέρμπαχτσε και Κοπεγχάγη. 

«Θα προτιμούσα τους Έλληνες. Ίσως είναι ακόμη επηρεασμένοι από το Euro 2012. Αν καταφέρουμε να περάσουμε τον πρώτο γύρο, θα είμαστε ικανοποιημένοι γιατί θα

EUROPA LEAGUE ... ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ Τριπολης, ΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΑΠΟΕΛ


Τα ζευγάρια του Β' προκριματικού:


 Ίντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) - Αστέρας Τρίπολης (ΕΛΛΑΔΑ)

Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία) - Ανόρθωση (Κύπρος)


ΑΠΟΕΛ (Κύπρος) - Σενίκα (Σλοβακία)
Χάζαρ (Αζερμπαϊτζάν) - Λεχ Πόζναν (Πολωνία)
Εσκίσεχιρσπορ (Τουρκία) - Σεντ Τζόνστοουν (Σκωτία)
Χάιντουκ Σπλιτ (Κροατία) - Σκόντο Ρίγα (Λετονία)
ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) - FH (Ισλανδία)

Η εβδομάδα της… Ευρώπης

Η εβδομάδα που ξεκινάει, είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες, για πρώτη φορά στην ιστορία τους θα δώσουν ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς την ερχόμενη Πέμπτη θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. 

Ο Σάκης Τσιώλης και οι παίκτες του προετοιμάζονταν όλο αυτό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ : Χωρίς Σισοκό με Ελ Γιαΐς


Την απόφαση να αφήσει τον Ιμπραχίμ Σισοκό εκτός για το απογευματινό (19:00, OTE Sport 1 – sport-fm.gr) φιλικό του Παναθηναϊκού με την Ελ Γιαΐς έλαβε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Ιβοριανός έδειχνε κουρασμένος στις τελευταίες προπονήσεις του «τριφυλλιού» και όλες οι μετρήσεις του ήταν στο… κόκκινο.

Για αυτό τον λόγο ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον ξεκουράσει και αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει στο επόμενο ματς με την Φορτούνα.

Γενικά οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, έπαιξαν «κορόιδο» 5 εναντίον 2, ενώ στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις τακτικής σε μία εστία, με την μία ομάδα να επιτίθεται και την άλλη να αμύνεται.

Το πλήρες πρόγραμμα του νέου πρωταθλήματος

Στη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός! 

Η κλήρωση της Σούπερ Λίγκας έφερε πρεμιέρα των «αιώνιων» σε Βέροια (οι «ερυθρόλευκοι») και Λιβαδειά (οι «πράσινοι») και το μεταξύ τους ντέρμπι λίγο πριν το τέλος του α’ γύρου -και φυσικά και του πρωταθλήματος. 

Με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ ξεκινάει η ΑΕΚ, την 5η αγωνιστική το ΠΑΟΚ-Άρης. 

Στην 7η στροφή του πρωταθλήματος θα συγκρουστούν οι

Ανακοίνωσε πέντε ο Ολυμπιακός

Η ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τους πέντε νεοαποκτηθέντες αθλητές που θα φορέσουν τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» για ένα χρόνο. 

Πρόκειται για τους Γιούρισιτς, Μαρούλη, Ποτότσνικ, Σμαραγδή και Στεφάνου. 

Συγκεκριμένα: 

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της απόκτησης, για ένα χρόνο, των βολεϊμπολιστών: 

«Κλέινει» Γκρέκο, στόπερ και «6άρι»... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ

«Κλέινει» Γκρέκο, στόπερ και «6άρι»
Ο Λεάντρο Γκρέκο αναμένεται να αποτελέσει τη νέα προσθήκη του Ολυμπιακού στο ρόστερ του με τις πληροφορίες να θέλουν το θέμα να κλείνει άμεσα, ίσως ακόμη και σήμερα, θετικά για τους «ερυθρόλευκους».

Χθες στην Ιταλία ανέφεραν πως η Πεσκάρα έχει μπει δυνατά στο παιχνίδι για τον δανεισμό του από τη Ρόμα, όμως στον Ολυμπιακό δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαίτερα ξέροντας από την επικοινωνία που έχουν με τον μάνατζέρ του αλλά και τη Ρόμα πως ο Γκρέκο θέλει Ολυμπιακό, θέλει να αλλάξει

Κλήρωση Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012-2013


Ανακοινώνεται ότι η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, αγωνιστικής περιόδου 2012-2013, θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και ώρα 14:00 στο ξενοδοχείο SOFITEL (πλησίον αεροδρομίου "ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ").

Euroleague... οι ομιλοι

Δύσκολο έργο περιμένει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στην φάση της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας για τη σεζόν 2012-13. 

Δεν ήταν η καλύτερη δυνατή η κλήρωση, που έγινε σήμερα στη Βαρκελώνη, για τους «αιώνιους» που καλούνται να ξεπεράσουν ομάδες-αγκάθια για να πάρουν την πρόκριση στο Τοπ 16. 

ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ...