Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ΕΡΤ των Ολυμπιακών Αγώνων


Με απευθείας και μαγνητοσκοπημένες μεταδόσεις, η ΕΡΤ θα καλύψει τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά και διαδικτυακά τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της τετραετίας, τους Ολυμπιακούς Αγώνες Λονδίνο 2012, που θα διεξαχθούν από τις 27 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου 2012.
Με αποστολή 69 συνολικά ατόμων – 25 δημοσιογράφους, 1 σκηνοθέτη, 2 παραγωγούς και 41 τεχνικούς – η ΕΡΤ θα καλύψει πλήρως και τα 28 ολυμπιακά αθλήματα. Την ευθύνη σχεδιασμού, υλοποίησης και παραγωγής του τηλεοπτικού προγράμματος των Ολυμπιακών Αγώνων για την ΕΡΤ έχει ο Διευθυντής Αθλητικών Προγραμμάτων Δημήτρης Χατζηγεωργίου, ενώ στην εκπόνηση του ολυμπιακού προγράμματος συμμετείχε ο Παναγιώτης Φιλίππου σε συνεργασία με τη Δόξη Βαλιούλη.
Δείτε εδώ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των μεταδόσεων από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2012 των ΕΤ1, ΝΕΤ και ΕΤ3!

Προβλήματα στον ΠΑΣ


Δύο τραυματισμοί προέκυψαν στον ΠΑΣ Γιάννινα λίγες ώρες μετά το φιλικό με τον Πανθρακικό.
Ο Βίλα χτύπησε στο πέλμα και ο Ασωνίτης υπέστη αιμάτωμα. Τραυματίας είναι και ο Τζημόπουλος, ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονούνται πλέον οι Ντάσιος και Ταμπάσης.
Οσον αφορά το πρώτο τεστ, ο Γιάννης Χριστόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την καλή κυκλοφορία και το πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο.

Κοκκινιζουν οι... Ρουίς και Γκρέκο

Προχωρούν οι υποθέσεις των Άλαν Ρουίς και Λεάντρο Γκρέκο για τον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα χάνεται ο Πάτο Ροντρίγκες, που οδεύει προς τη Σάντος. 

Μία ανάσα από τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Άλαν Ρουίς. Ο μάνατζέρ του 18χρονου Αργεντινού, Φερνάντο Κοσεντίνο, συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα και ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 700-800 χιλ. ευρώ.

 Παράλληλα οι Πειραιώτες κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος με τους

Ψαχνουν οι νεοφωτιστοι...


ΕΙΝΑΙ Ο ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΗΣ ΒΑΑΣΑ

Ερχεται ο Κοντούλ στον Πανθρακικό!

Το τελευταίο του παιχνίδι με τη Βάασα θα παίξει το Σάββατο (εκτός έδρας με τη Γιάρο) ο «κλεισμένος» από τον Πανθρακικό Μπούνα Κουντούλ.

ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ 33ΧΡΟΝΟ ΧΑΦ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ

Πρόταση σε Πρίττα ο Πανθρακικός

Την... πόρτα του Σάκη Πρίττα χτύπησε ο Πανθρακικός για να ενισχυθεί στη θέση του «κόφτη». Η ομάδα της Κομοτηνής θέλει ένα έμπειρο «εργαλείο» για τη μεσαία γραμμή και ο 33χρονος χαφ έχει όλο το «πακέτο».

Μπάσιμο για Ζαϊρί η Λιβαδειά



ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ

Μπάσιμο για Ζαϊρί η Λιβαδειά

Δυναμικό μπάσιμο για την απόκτηση του Ζουάντ Ζαϊρί, του οποίου το συμβόλαιο με την Ανόρθωση έχει ολοκληρωθεί, φέρεται να ΄χει πραγματοποιήσει σύμφωνα με σάιτ του Μαρόκου ο Λεβαδειακός.

ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΜΑΝΩΛΑ

Ανακοίνωσε Μανωλά ο Λεβαδειακός!

Μία ακόμα μεταγραφική ενίσχυση για τον Λεβαδειακό που απέκτησε τον Κώστα Μανωλά. Πρόκειται για τον γιο του Στέλιου Μανωλά και μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν στον Θρασύβουλο. Ο νεαρός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

«Βασιλιάς του Βορρά» ο Γεωργέας, πήρε και Σνάουτσνερ!


Σε μια πολύ σημαντική τόσο αγωνιστικά, όσο και από πλευράς εντυπώσεων, μεταγραφή προχώρησε η Βέροια, η οποία ανακοίνωσε επίσημα τον Νίκο Γεωργέα!
Ο 35χρονος μπακ, ο οποίος πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ με την οποία πραγματοποίησε 267 εμφανίσεις και σημείωσε 2 γκολ, ταξίδεψε στη Βέροια, συνομίλησε και τελικά έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Αρβανιτίδη.
Ο Καλαματιανός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του την «Βασίλισσα του Βορρά» να πετύχει στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην Super League.
Μετά τον Νίκο Γεωργέα, η Βέροια ανακοίνωσε και την απόκτηση του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο έμπειρος αμυντικός, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Η Βέροια τον πλησίασε και χάρη στις καλές σχέσεις του Μάκη Χάοβου με τον Πολωνό αμυντικό επήλθε η συμφωνία. Ο Σνάουτσνερ όπως και ο Γεωργέας υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Super-3: «Ο Αρης του ενός τελείωσε»


Μήνυμα συσπείρωσης και ενότητας έστειλε ο «Super-3» μέσω της δεύτερης ραδιοφωνικής του εκπομπής που φιλοξενείται πλέον στον σταθμό «Libero 107,4».
«Ο Αρης του ενός τελείωσε και όλοι μαζί μπορούμε να τον σώσουμε. Δεν γίνεται ο κόσμος να βλέπει τον Αρης να πεθαίνει και να μην κάνει τίποτα... Όλοι μαζί με όσους τρόπους μπορούμε πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα για να την φτάσουμε εκεί που ονειρευόμαστε. Διαρκείας, διαρκείας και πάλι διαρκείας», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα των οπαδών προς πάσα κατεύθυνση.

ΝΤΥΝΕΤΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΑ η ΤΡΙΠΟΛΗ με ...Inter(national)… Αστέρας

Να συνδυάσει το παρθενικό ευρωπαϊκό ταξίδι στην ιστορία του με ένα αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θέλει ο Αστέρας. 


Η ομάδα της Τρίπολης αντιμετωπίζει στις 19:00 (ΟΤΕsport 1) την Ίντερ Μπακού στο Αζερμπαϊτζάν και παρά τις δυσκολίες φιλοδοξεί να θέσει τις βάσεις εν όψει της ρεβάνς στην Αρκαδία την επόμενη εβδομάδα. 

Οι δυσκολίες είναι αρκετές. Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι

Μεγάλες προσδοκίες για τη Ferrari


«Ιδιαίτερα ανταγωνιστικά τα μονοθέσια στη γερμανική πίστα» σύμφωνα με τον μηχανικό της

Την πεποίθηση ότι η Ferrari θα είναι ανταγωνιστική στο Χόκενχαϊμ, όπου θα πραγματοποιηθεί ο δέκατος γύρος της σεζόν της Φόρμουλα 1 (20-22/7) εξέφρασε ο Αντρέα Στέλα.

Ο μηχανικός της σκουντερία ανέφερε πως στην

CHAMPIONS LEAGUE, ... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Από το πρώτο ματς φαίνεται πως εξασφάλισε η ΑΕ Λεμεσού την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι πρωταθλητές Κύπρου επικράτησαν άνετα 3-0 της Λίνφιλντ στο «Τσίρειο» και απέκτησαν σαφέστατο προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στη Βόρειο Ιρλανδία. 

Μόλις στο 16’ ο Βοού από την μπαλιά του Ντίξον άνοιξε το σκορ. Στο 30’ ο Ουόν με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ με τον ίδιο τρόπο στο 54’ ο Ντίξον διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων του δεύτερου προκριματικού γύρου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης: