Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Νορβηγία-Ελλάδα 2-3 (τελικό)

Η… νέα Εθνική ξέρει από επίθεση, αλλά έχει αμυντικά κενά! 

Με τον Φερνάντο Σάντος να βασίζεται σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, νίκησε 3-2 την Νορβηγία στο Όσλο στο μοναδικό φιλικό παιχνίδι πριν από την έναρξη των προκριματικών για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. 

Πολύ καλή επιθετικά η Εθνική με τους διεθνείς μας να σκοράρουν τρεις φορές, να χάνουν και πολλές ευκαιρίες, αλλά και με πολλές αμυντικές αδυναμίες. 

Σκόρερ οι: Τόροσίδης, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μήτρογλου, το πρώτο του με

Υπογράφει ΑΕΚ ο Κουτσιανικούλης ;

Υπογράφει ΑΕΚ ο Κουτσιανικούλης
Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 24χρονος μεσοεπιθετικός μετά από διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του Εργοτέλη κατάφερε να εξασφαλίσει την ελευθερία του. 

Το γεγονός αυτό άνοιξε τον δρόμο για την… μετακόμισή του στην Ένωση. Ο Κουτσιανικούλης συμφώνησε με τους διοικούντες την Ένωση για συμβόλαιο το οποίο θα έχει ισχύ για τα επόμενα τρία χρόνια. 
 

Ο παίκτης θα έχει κλιμακωτό συμβόλαιο από την ΑΕΚ, με αύξηση κάθε χρόνο κατά 30.000 ευρώ. Για τον πρώτο θα λάβει 60.000 ευρώ, για τον δεύτερο 90.000 και τέλος για τον τρίτο 120.000, ενώ στη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται αρκετά μπόνους, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης. 

Πιθανότατα αύριο αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Νίκη με… Γκρέκο και Μασάδο

Κάθε λόγο για να χαμογελά έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ μετά το φιλικό της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού με αυτή των νέων. 
Όχι για τη νίκη 4-0 των επαγγελματιών αλλά γιατί είδε να αγωνίζονται τους Μασάδο και Γκρέκο, με τον Ιταλό μέσο, μάλιστα, να σκοράρει! 

Το πρώτο ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ αλλά στο δεύτερο οι επαγγελματίες σκόραραν τέσσερεις φορές με τους:

Trickett: «Εγώ το έχω πιο μεγάλο!»


Να βγάλουμε τα bankroll μας …να τα μετρήσουμε!
Έχετε ακούσει ποτέ τον όρο “chip porn”; Πόσο πολύ μπορεί να αγαπάει κανείς τις μάρκες του για να φτάσει μέχρι εκεί; Ίσως όσο ο Sam Trickett που ως περήφανος κάτοχος μιας τεράστιας στοίβας από μάρκες (που υπολογίζονται περίπου σε $1.200.000 δολάρια) μας έδειξε τις φωτογραφίες τους!
Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε χτες, στο λογαριασμό του Τrickett στο Twitter και είναι από τα τραπέζια του Μακάου, όπου μας είχε ενημερώσει ότι θα παίζει αυτό τον καιρό.
Όπως είπε, «δεν κερδίζω καν σήμερα»!
Η πιο sick φωτογραφία όλων των εποχών; Αν όχι ναι, τότε μέσα στην πρώτη πεντάδα... Οι αντιδράσεις, οι επισημάνσεις ως «αγαπημένο tweet» και τα retweets το αποδεικνύουν!

«Στο Λίβερπουλ για ιατρικά ο Μιραλάς»


«Στο Λίβερπουλ για ιατρικά ο Μιραλάς»Πολύ κοντά στην απόκτηση του άσου του Ολυμπιακού βρίσκεται η Εβερτον, καθώς ο Βέλγος επιθετικός θα βρεθεί στο Λίβερπουλ την Πέμπτη (16/08) για ιατρικές εξετάσεις.
 
Οπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Sky Sports, ο 24χρονος -που βρισκόταν και στη μεταγραφική λίστα και της Αρσεναλ- αναμένεται στο Μέρσεϊσαϊντ για να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μετακίνησής του στο «Γκούντισον Παρκ». Ο Βέλγος διεθνής μετά το φιλικό της Εθνικής του ομάδας με την Ολλανδία στις Βρυξέλλες (Τετάρτη 15/08) θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στην Εβερτον και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες που πέρυσι τερμάτισε στην 7η θέση στην Premier League.
 
Η μεταγραφή θα κοστίσει στα Ζαχαρωτά κοντά στα 7,5 εκατ., ποσό λίγο μικρότερο από την ρήτρα αποδέσμευσης του Κέβιν Μιραλάς που έχει τοποθετηθεί στα 8 εκατ. ευρώ. Πάντως η Εβερτον δεν έχει θέμα με ρευστό τη δεδομένη στιγμή, καθώς μόλις έλαβε την πρώτη δόση από την Μάντσεστερ Σίτι (15 εκατ. ευρώ) για την πώληση του Τζακ Ρόντγουελ.
 
Ο Βέλγος έφτασε το 2010 στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό από την Σεντ Ετιέν και στην πρώτη του χρονιά πέτυχε 14 γκολ σε αγώνες πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη σε 25 ματς «μάτωσε» την εντίπαλη εστία 20 φορές.

"Ο Τοροσίδης λέει όχι στον Ολυμπιακό για χάρη της Ρόμα"

Την πρόταση της Ρόμα περιμένει ο Βασίλης Τοροσίδης γι' αυτό δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι λένε οι Ιταλοί.
Καθημερινά είναι πλέον τα δημοσιεύματα που αναφέρουν το φλερτ της Ρόμα με τον Βασίλη Τοροσίδη, όμως μετά από τόσες εβδομάδες δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.
Ο ποδοσφαιριστής έχει εκφράσει και στο παρελθόν πολλές φορές την