Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ολα τα γκολ της 1ης αγωνιστικής...video


Ο Τόλης Χριστοφοράκης και οΒασίλης Μοιρώτσοςσας παρουσιάζουν όλα τα γκολ της 1ης αγωνιστικής, σχολιάζουν γιατί οι ανακοινώσεις των «αιωνίων» δεν μας έκαναν σοφότερους και αποδεικνύουν γιατί τα συμπεράσματα της πρεμιέρας λέγονται και γράφονται για να αποδείξουν ότι πολύ απλά…

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΘΕΛΕΙ ΧΑΦΑΡΟ ΕΞΑΡΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ

Ο Νίκος Αλέφαντος αναλύει στην στήλη του στο "katimagiko.gr", την αναγκαιότητα απόκτησης από τον Ολυμπιακό ενός ποιοτικού ανασταλτικού μέσου, που θα έχει την δυνατότητα να φέρει ισορροπία μεταξύ των τριών γραμμών, που να ξέρει και μπάλα, ενώ αναφέρεται και στο ...χάλι των εγχώριων αντιπάλων του Ολυμπιακού.
 
Αναλυτικά:

ΠΕΤΑΞΕ για ΜΠΙΛΜΠΑΟ ο ΘΡΥΛΟΣ... για το Champions League νέων

Φωτογραφία για ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ Η Κ20 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού «πέταξε» για το Μπιλμπάο, όπου αύριο θα «ριχτεί στη μάχη» του NextGen Series!

Το πρωί της Δευτέρας αναχώρησε για το Μπιλμπάο η ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού. Εκεί θα δώσει αύριο τον πρώτο της αγώνα στο πλαίσιο της σπουδαία διοργάνωσης NextGen Series, γνωστό και ως «Champions League Νέων».

Πρώτος αντίπαλος στη μάχη των ομίλων θα είναι η Ατλέτικ Μπιλμπάο, με την οποία οι Νέοι του Ολυμπιακού θα κ

στατιστικά στοιχεία της 1ης αγωνιστικής

Γκολ με το… σταγονόμετρο
Η λιγότερο παραγωγική πρεμιέρα στην ιστορία της Α’ Εθνικής είναι μέχρι στιγμής η φετινή, αν και απομένει η διεξαγωγή της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Άρη. 
Συνολικά, έχουν μπει οχτώ γκολ στα επτά πρώτα ματς και πλέον απειλείται το αρνητικό ρεκόρ των δώδεκα τερμάτων που είχε σημειωθεί στις πρεμιέρες των περιόδων 2007/08, 1970/71 και 1963/64. 

Το αρνητικό σερί που είχαν τα τελευταία χρόνια οι νεοφώτιστες ομάδες έσπασε ο Πλατανιάς.  

Τα σημαντικότερα στατιστικά στοιχεία της 1ης αγωνιστικής...

Τις διακόσιες ήττες στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος έφτασε η ΑΕΚ με το 0-1 από τον Αστέρα Τρίπολης στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η πρώτη ήταν στις 7 Οκτωβρίου 1979 από τον Παναθηναϊκό με 1-0 (σκόρερ ο Περουβιανός Ορε) και η εκατοστή στις 7 Νοεμβρίου 1994, πάλι από τον Παναθηναϊκό με 1-0 (σκόρερ ο Καλιτζάκης). Ο αντίπαλος άλλαξε αυτή τη φορά, όχι όμως και το σκορ της ήττας.

Την πρώτη του εκτός έδρας νίκη επί ομάδας του τέως ΠΟΚ (Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό) πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι στην Ένωση. Πριν από το σαββατιάτικο «διπλό», οι Αρκάδες είχαν από μία ισοπαλία κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό και δύο στην έδρα του Παναθηναϊκού.

Το πρώτο γκολ του φετινού πρωταθλήματος της Super League σημείωσε ο Λεάντρο Αλβαρες. Αυτό, μάλιστα, ήταν και το παρθενικό τέρμα του Αργεντινού μέσου του Αστέρα Τρίπολης στη μεγάλη κατηγορία!

Τα τριάντα γκολ στις εγχώριες διοργανώσεις έφτασε χθες ο Στέφανος Αθανασιάδης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής επιθετικός έχει σκοράρει 23 φορές στην Α’ Εθνική, τέσσερις στη Β’ εθνική με τη φανέλα του Πανσερραϊκού τη σεζόν 2009/10 και άλλα τρεις φορές στο Κύπελλο Ελλάδας.

Μάλιστα, αυτό το τέρμα του Κλάους ήταν το υπ’ αριθμόν εκατό που δέχθηκε ο Πανθρακικός στην πρώτη κατηγορία.

Με φόρα από την περσινή σεζόν συνεχίζει ο Ηλίας Ιωάννου. Ο 33χρονος επιθετικός είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στους τελευταίους αγώνες του περσινού πρωταθλήματος με την φανέλα της Κέρκυρας (μάλιστα, το γκολ στο πρώτο ματς ήταν κατά του Ολυμπιακού και είχε δώσει τη νίκη στο Καραϊσκάκη) και συνεχίζει με ανάλογο τρόπο.

Το αρνητικό σερί που είχαν τα τελευταία χρόνια οι νεοφώτιστες ομάδες έσπασε ο Πλατανιάς. Οι Κρητικοί κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και έγιναν οι πρώτη ομάδα μετά από πέντε χρόνια που πέτυχαν κάτι τέτοιο. Οι πέντε τελευταίοι πρωτοεμφανιζόμενοι, πριν τους Χανιώτες (Πανθρακικός και Θρασύβουλος το 2008, Αστέρας Τρίπολης το 2007, Εργοτέλης και Κέρκυρα το 2004) είχαν ξεκινήσει με ήττα. Η τελευταία που είχε πάρει βαθμό ήταν η Χαλκηδόνα το 2003, πάλι εκτός έδρας, κόντρα στην Προοδευτική (1-1).

Τις 100 συμμετοχές στα επαγγελματικά πρωταθλήματα έφτασε το Σάββατο ο Γιάννης Κοντοές. Μόλις τρεις από αυτές είναι στη Γ’ Εθνική με τον Άγιο Δημήτριο, στον οποίο είχε πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 24 Απριλίου 2005, και οι υπόλοιπες στην Α’ Εθνική.

Η λιγότερο παραγωγική πρεμιέρα στην ιστορία της Α’ Εθνικής είναι μέχρι στιγμής η φετινή, αν και απομένει η διεξαγωγή της αναμέτρησης του Πανιωνίου με τον Άρη. Συνολικά έχουν μπει οχτώ γκολ στα επτά πρώτα ματς και πλέον απειλείται το αρνητικό ρεκόρ των δώδεκα τερμάτων που είχε σημειωθεί στις πρεμιέρες των περιόδων 2007/08, 1970/71 και 1963/64. Αντίθετα, τα δίχτυα είχαν… αναστενάξει στην πρεμιέρα της σεζόν 1961/62.

Τέσσερις διαφορετικές πρωτιές έσπασε χθες ο Ατρόμητος με τη νίκη επί της Κέρκυρας. Συγκεκριμένα, οι Περιστεριώτες νίκησαν για πρώτη φορά μακριά από την έδρα τους σε πρεμιέρα, ενώ κέρδισαν για πρώτη φορά το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της χρονιάς. Επίσης, επικράτησαν για πρώτη φορά της Κέρκυρας, αφού μέχρι χθες μετρούν μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Και τέλος, οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν για πρώτη φορά σε αγώνα Α' Εθνικής που έδωσαν τον μήνα Αύγουστο.

Την έβδομη συνεχόμενη του στο πρωτάθλημα μακριά από το «Καραϊσκάκη» έφτασε ο Ολυμπιακός, διευρύνοντας το σερί που άρχισε μετά την ήττα από την Ξάνθη που άρχισε τον περασμένο Ιανουάριο. Παρόλα αυτά, το γκολ που πέτυχε ο Ηλίας Ιωάννου ήταν το πρώτο που δέχθηκαν οι Πειραιώτες μακριά από την έδρα τους μετά από εκείνη του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στα Πηγάδια. Αν συνυπολογίσουμε και τα ματς για Κύπελλο και Ευρώπη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν κρατήσει απαραβίαστη την εστία τους για 878 αγωνιστικά λεπτά.

Πηγή: sport-fm.gr