Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Γκολ έβαλε, αλλά ρυθμό δεν βρήκε...

Γκολ έβαλε, αλλά ρυθμό δεν βρήκε...
Ένα γκολ του Τοτσέ στο 28’ ήταν αρκετό για να δώσει στον Παναθηναϊκό τη νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Χαμόγελα για τη δεύτερη διαδοχική φιλική επιτυχία και την εξαιρετική αμυντική λειτουργία των «πρασίνων», που όμως, έδειξαν νωθροί δίχως ενέργεια και εμπνεύσεις στην επίθεση. 

Κυρίαρχος στα μετόπισθεν ο Μπουμσόνγκ.   

Σε παθητικό ρόλο για αρκετή ώρα οι "πράσινοι", δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο. 

Τριπλό μεταγραφικό «χτύπημα»!


Στην ανακοίνωση της απόκτησης τριών παικτών προχώρησε η ομάδα της Κέρκυρας. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Σταμόγιαννο, Γιάννη Γκούμα και Ανέστη Νάστο. Και οι τρεις, υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Παναγιώτης Σταμόγιαννος, γεννήθηκε στις 30/1/1992 και το 2007 εντάχθηκε στον Ολυμπιακό, από τον Ευρώτα Έλους, όπου πρωτόπαιξε το 2005-'06, αντικαθιστώντας τον...

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Μπήκαν και οι διεθνείς στον Ολυμπιακό


Την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση με όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχε το πρωί της Τετάρτης (18/7) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μιας και μπήκαν στις προπονήσεις και οι διεθνείς.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Άκενκιρχ της Αυστρίας και την Τετάρτη ο νέος του προπονητής, Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση και με τους διεθνείς. 
Οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Μήτρογλου, Χολέβας, Φετφατζίδης βρέθηκαν στου Ρέντη και ακολούθησαν το

Η Ξάνθη ανακοίνωσε τον αδελφό του... Πίου!


Ο Πίου είναι μόδα και η Skoda Ξάνθη των απολαυστικών – πολλές φορές – ανακοινώσεων θα ήταν φύσει αδύνατον να μην βγάλει δελτίο Τύπου για να διαψεύδει ή να καταγγείλει κάτι χωρίς δόση του «σήμερα» στην Ελλάδα.
Ετσι οι Ακρίτες επέλεξαν τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και δη τον πρωταγωνιστή της, τον Πίου, προκειμένου να διαψεύσουν τα μεταγραφικά σενάρια που γράφονται και ακούγονται για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΠΑΕ, η SKODA Ξάνθη προσπάθησε να φέρει στην πόλη τον Πίου, όμως δεν τα κατάφερε… Ετσι πήρε ή πιο σωστά ενέταξε στο δυναμικό της τον αδελφό του. Το ξέρουμε ότι περισσότεροι, ήδη, γελάτε και κρατάτε το στομάχι σας, αλλά αυτό γράφει η ανακοίνωση των ακριτών που μ' αυτόν τον τρόπο απάντησαν και διέψευσαν τα πολλά δημοσιεύματα περί ενδιαφέρον της για παίκτες, και για κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι!
«Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια δεν μπόρεσε να υπογράψει 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Πίου και υπέγραψε με τον αδερφό του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Μπάγεβιτς: «Κάναμε το πρώτο βήμα…»

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τελείωσε για τον Ατρόμητο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς και οι συνεργάτες του, δούλεψαν πάνω στον τομέα της φυσικής κατάστασης και ο Σερβοέλληνας τεχνικός δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της. Ο «Ντούσκο» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τα όσα έγιναν στο Καρπενήσι και τόνισε πως ο Ατρόμητος θα είναι έτοιμος όταν πρέπei. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Τελειώσαμε το πρώτο στάδιο της

Formula 1... German GP... Hockenheim

Το Γερμανικό GP φιλοξενείται εναλλάξ κάθε χρόνο μεταξύ της συγκεκριμένης πίστας και του Νίρμπουργκινγκ.
Θα είναι η πρώτη φορά που οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν στο Χοκενχάιμ τόσο το KERS (Σύστημα Ανάκτησης Κινητικής Ενέργειας) όσο και το DRS.
Σε ό,τι αφορά στο δεύτερο θα υπάρχει μονή ζώνη DRS, η οποία

Περιμένουν την απάντηση του «Σάλπι»

Την απάντηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη μείωση αποδοχών που αγγίζει το 40 με 50% περιμένουν στον ΠΑΟΚ. 

Ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησαν με τον διεθνή φορ της ομάδας και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και βρίσκονται σε αναμονή για την αντίδρασή του. 

«Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι τέτοια που

Σημαντικές προσθήκες... οι νεοφωτιστοι


ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

Ξανά συμπαίκτες Αργυρόπουλος - Κανακούδης

Επειτα από τρία χρόνια θα ξανασμίξουν σε διαφορετική ποδοσφαιρική στέγη οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος και Πέτρος Κανακούδης.Αμφότεροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Πλατανιά και απομένει η επίσημη ανακοίνωση. 

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΕ

Και με τη βούλα Κηπουρός

Το τυπικό μέρος έμενε για να ολοκληρωθεί η απόκτηση του Φώτη Κηπουρού από τον Πλατανιά, με τον τερματοφύλακα να δίνει τελικά τα χέρια με τη διοίκηση της κρητικής ΠΑΕ και να συμφωνεί για συνεργασία ενός έτους με τη νεοφώτιστη ομάδα στη Super League

Τσεκάρει παίκτες ο Αναστόπουλος

Λίγες ημέρες απομένουν για την έναρξη της προετοιμασίας του ΟΦΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι και ο Νίκος Αναστόπουλος θέλει να εκμεταλλευτεί το διαθέσιμο χρόνο για να τσεκάρει πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. 

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας θα ακολουθήσουν οι Χαριτωνίδης, ο Χατζηκοσμάς, οι οποίοι αναμένεται να υπογράψουν με τους Κρητικούς, καθώς επίσης και ο Περογαμβράκης από τον Ρούβα για να τον δει ο Έλληνας τεχνικός. 

Από το… μικροσκόπιο του Αναστόπουλου θα περάσουν και οι Τζιράκης, Βλάχος, Ντελία, Γιαγκιόζης, Κολιακουδάκης, Μπέρκης, Μπαμπουλάκης, Καπετανάκης, αλλά και ο Μιχάλης Αγριμάκης για τη θέση του τερματοφύλακα.

Αλλάζει σελίδα

Σημαντική θεωρείται η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό. Σελίδα γυρίζει το «τριφύλλι», αφού οι μετοχές της ΠΑΕ περνούν στα χέρια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. 

Οι «πράσινοι» προσπαθούν να αγοράσουν τον Κουίνσι, ενώ το αργότερο μέχρι αύριο θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μπρούνο Φορναρόλι. 
Τελευταίο τεστ για την ομάδα του Φερέιρα, η ομάδα αντιμετωπίζει την Φορτούνα Ντίσελντορφ (18:00 , ΟΤΕ TV ). 

Στα χέρια των οπαδών του... 

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε 4 μέτωπα!


Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε 4 μέτωπα!
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πλέον καλή άποψη για το υλικό του, γνωρίζοντας συνάμα (και θα γνωρίσει καλύτερα) πόσο πολύ μπορεί να τον βοηθήσουν και όσοι δεν ήταν στην Αυστρία.
Για αυτό ακριβώς τον λόγο η σημερινή συνάντηση του Πορτογάλου τεχνικού με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς αποκτά πολύ μεγάλη σημασία, καθώς θα σημάνει την αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό «παζάρι», με τις μεταγραφές των δύο χαφ που

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ Β' ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!

Άρχισαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν αύριο οι πρώτοι αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : 

Ουλίσες (Αρμενία)-Σερίφ Τιρασπόλ (Μολδαβία) 0-1

Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)-Βασιλεία (Ελβετία) 0-2

Ελσίνκι (Φινλανδία)-KR Ρέικιαβικ (Ισλανδία) 7-0

Νέφτσι Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)-Ζεσταφόνι (Γεωργία) 3-0

Ντουντελάνζε (Λουξεμβούργο)-Σάλτσμπουργκ (Αυστρία) 1-0

Ζίλινα (Σλοβακία)-Χαποέλ Κιριάτ Σμόνα (Ισραήλ) 1-0

Σλόβαν Λίμπερετς (Τσεχία)-Σαχτάρ Καραγκάντι (Καζακστάν) 1-0

Nιού Σάιντς (Ουαλία)-Χέλσινγκμποργκ (Σουηδία) 0-0

Σκεντέρμπεου (Αλβανία)-Ντέμπρετσεν (Ουγγαρία) 1-0

Βαλέτα (Μάλτα)-Παρτιζάν Βελιγραδίου (Σερβία) 1-4

Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανία)-Εκράνας (Λιθουανία) 0-0


Τετάρτη

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ (Λευκορωσία) - Βάρνταρ (Σκόπια) (19:00)

ΑΕΛ (Κύπρος) - Λίνφιλντ (Β.Ιρλανδία) (20:00)

Λουντογκόρετς (Βουλγαρία) - Ντίναμο Ζάγκρεμπ (Κροατία) (21:00)

Μάριμπορ (Σλοβενία) - Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία) (21:00)

Μπούντουτσνοστ (Μαυροβούνιο) - Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία) (21:45)

Μόλντε (Νορβηγία) - Βένσπιλς (Λετονία) (21:45)