Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ο Ολυμπιακός θα είναι η νέα ομάδα του Δημήτρη Μαυροειδή

Ο Ολυμπιακός θα είναι η νέα ομάδα του Δημήτρη Μαυροειδή. Ο διεθνής σέντερ κατέληξε οριστικά και θα συνεχίσει την καριέρα του με τους Πρωταθλητές Ευρώπης στους οποίους αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δυο ετών

Στον Ολυμπιακό διάλεξε να συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Μαυροειδής. Η είδηση που από το πρωί είχε διαρρεύσει επιβεβαιώθηκε και από την πλευρά του παίκτη, που είναι έτοιμος να φορέσει τα "ερυθρόλευκα".

Ο 27χρονος άσος αν και αρχικά είχε δείξει την προτίμησή του σε μια καλύτερη οικονομική πρόταση προς τον Παναθηναϊκό, πήγε τελικά στον Πειραιά, καθώς ο Ολυμπιακός βελτίωσε την προσφορά του και η διαφορά των 50.000 υπέρ του ΠΑΟ έμοιαζε μηδαμινή.

Ο Μαυροειδής που αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους Πρωταθλητές Ελλάδας συμπληρώνει ένα σημαντικό κορμό Ελλήνων παικτών, που δίνουν το δικαίωμα στον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει πληθώρα επιλογών και έντονο ελληνικό στοιχείο.

Πηγή:sport24.gr

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΕΛ ΓΙΑΪΣ 1-0


Με δεδομένο ότι τα φιλικά της προετοιμασίας γίνονται για να μπορέσουν οι προπονητές να βγάλουν συμπεράσματα για την κατάσταση των ομάδων τους, η πρώτη φετινή νίκη του Παναθηναϊκού με 1-0 επί της Ελ Γιαΐς, μάλλον δεν λέει και πολλά στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Όπως, άλλωστε, δεν θα πρέπει να είπαν και πολλά πράγματα τα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων φιλικών με Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ και Κράσνονταρ, αφού το ζητούμενο για τον τεχνικό των «πράσινων» είναι να

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΑΝΙΑ 1-0....

Στιβαρή άμυνα, γκολάρα ο Τζιμπούρ
Ο Ολυμπιακός στο δεύτερο του φιλικό στην Αυστρία επικράτησε με 1-0 της Αλάνια Βλαντικαυκάζ με μια γκολάρα του Τζιμπούρ και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δύο μέρες μετά το φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας, είδε τους παίκτες του στο Σβατς να πραγματοποιούν μια σχετικά θετική εμφάνιση, κυρίως ανασταλτικά.
Ο Κώστας Μανωλάς ήταν εξαιρετικός ως