Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Όλα στραβά είναι για την ΑΕΚ στο μεταγραφικό τοπίο

Αφού λοιπόν το θέμα και του αριστερού μπακ που δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό έγινε σίριαλ (τη μια εμφανιζόταν ενοχλημένος από την κωλυσιεργία της ΑΕΚ, την άλλη έκλεινε στον ΟΦΗ και την Τρίτη ήταν πάλι κοντά στην «Ένωση») ο παίκτης ρίχνει τους τίτλους τέλους… μένοντας τελικά στους «πράσινους».
Εκεί όπου ξέρει πως δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της ομάδας, αλλά φέρεται να προτιμά τη σιγουριά των 140.000 ευρώ που προβλέπει το συμβόλαιό του από την αβεβαιότητα που συνεχίζει να επικρατεί στην ΑΕΚ.

Τα ερωτηματικά του Γιώργου Δώνη για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Ραπίντ Βιέννης

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Ραπίντ για το Γιουρόπα Λιγκ και για πρώτη φορά μετά από καιρό η προπόνηση έγινε με όλους τους παίκτες, πλην του Πάμπλο Γκαρσία για τον οποίο χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση με τους Αυστριακούς.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες και με τον Βιβιάν Ματέους να πραγματοποιεί χθες την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τα ερωτηματικά για το Γιώργο Δώνη, σε ότι αφορά την ενδεκάδα ενόψει Ραπίντ, φαίνεται να είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με το αν θα ξεκινήσει τον Λίαμ Λόρενς στη δεξιά πτέρυγα. Ο Ιρλανδός (ο οποίος επίσης επέστρεψε χθες από την ολιγοήμερη άδεια που έλαβε για να μεταβεί στην Αγγλία) έδειξε έτοιμος στο φιλικό με την Ξάνθη από άποψη φυσικής κατάστασης, ενώ δεν είχε πρόβλημα στη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, παρότι είχε την πρώτη.

Ο Άρης παίρνει κανονικά φορολογική ενημερότητα

Τέλος στον... εφιάλτη της μη συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ δόθηκε από τον παράγοντα των «κιτρίνων», που κατάφερε να εξασφαλίσει τις 520.000 ευρώ που χρειαζόταν ο σύλλογος, ώστε να ρυθμιστεί η οφειλή της ΠΑΕ προς το δημόσιο.

Το συγκεκριμένο ποσό, που προέρχεται από τηξ χορηγία του Οργανισμού προς τον Άρη, θα εκταμιευθεί την ερχόμενη Δευτέρα και θα δοθεί εξολοκλήρου για την εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας, κάτι που σημαίνει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν θα χρειαστεί να περιμένουν την προσωρινή άδεια που προτίθεται να παραχωρήσει η διοργανώτρια Αρχή στις ομάδες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.

Τον Χουάν Μανουέλ Βάργκας της Φιορεντίνα στέλνουν στον Ολυμπιακό

Ο Περουβιανός αριστερός χαφ, Χουάν Μανουέλ Βάργκας, που αποτελεί μία αξιοπρόσεκτη περίπτωση παίκτη ο οποίος όμως είχε τραυματισμούς την τελευταία διετία, δεν υπολογίζεται από το τεχνικό τιμ της Φιορεντίνα. Η ιταλική ομάδα παραχωρεί τον διεθνή ποδοσφαιριστή με 6 ή 7 εκατ. ευρώ και εδώ και αρκετές εβδομάδες έχουν μπει στο... κόλπο της απόκτησής του αγγλικοί σύλλογοι.

ΜΜΕ στο Περού όμως υπογραμμίζουν ότι πηγές από την Ιταλία αλλά και από την Φιορεντίνα θεωρούν ότι ο παίκτης θα κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό. Εκτιμούν μάλιστα ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν νεότερα για την συγκεκριμένη περίπτωση. Ο Βάργκας εκτός από την Φιορεντίνα έχει θητεύσει σε Κατάνια, Ουνιβερσιτάριο και Κολόν.

Ο Περουβιανός πάντως είναι παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση και δυνατό πόδι. Επιπλέον είναι ικανός να δίνει βοήθειες και στον αμυντικό τομέα. Κυρίως όμως αγωνίζεται ως αριστερό χαφ.

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνή Κινέζου, Αϊλούν Γκούο.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνή Κινέζου, Αϊλούν Γκούο έχει εκδηλώσει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "encestando.es" αναφέρει ότι το "τριφύλλι" θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Κινέζο, Αϊλούν Γκούο, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Όπως τονίζουν πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα, καθώς είναι μόλις 18 ετών με ύψος 1.92μ.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον νεαρό Αϊλούν Γκούο. Είναι 18 ετών και έχει ύψος 1.92μ. Συμπεριλήφθηκε στην εθνική ομάδα της Κίνας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ έδωσε προβάδισμα στη Μάλαγα

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε στην κυριακάτικη έκδοση της Real News για την ελληνοϊσπανική μονομαχία:

"Η Μάλαγα είναι πολύ ποιοτική ομάδα με σπουδαίους ποδοσφαιριστές, αλλά πονάει στην άμυνα και εκεί πρέπει να χτυπήσει ο Παναθηναϊκός. Έχει παίκτες που μπορεί να δημιουργήσουν και να σκοράρουν και θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός να είναι αρκετά προσεκτικός, αλλά μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και να πετύχει κάποιο γκολ που θα τον βοηθήσει πολύ εν όψει του επαναληπτικού της Αθήνας.

Ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται πλέον με τον Βασίλη Καββαδά

Στις εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του τρίτου Έλληνα σέντερ στρέφεται ο Παναθηναϊκός, μετά το ναυάγιο που σημειώθηκε στην υπόθεση του Βασίλη Καββαδά.

Ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Ηλίας Λιανός, αποφάσισε να μην παραχωρήσει τον νεαρό μπασκετμπολίστα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό που τον διεκδικούσαν και να τον διατηρήσει στο δυναμικό της ομάδας του.

ΑΓΓΛΙΑ : Πρεμιέρα για κλάματα... Λιβερπουλ και ΚΠΡ

Πρώτη μπουκιά και… κόκκαλο!
Μία Λίβερπουλ για… κλάματα μπήκε στο νέο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με μία «ξεγυρισμένη» τριάρα από την Γουέστ Μπρομ εκτός έδρας (3-0). 

Με το… αριστερό και η Άρσεναλ που «κόλλησε» στο 0-0 με την Σάντερλαντ μέσα στο «Έμιρεϊτς». 

Εντυπωσιακές Φούλαμ και Σουόνσι, άρχισαν με 5άρες την σεζόν. 

Οι «κόκκινοι» του Μπρένταν Ρότζερς εμφανίστηκαν πολύ κατώτεροι του

ανοιχτά για Τοροσίδη

Όλα ανοιχτά για Τοροσίδη
Μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Μιραλάς στην Έβερτον, ο Ολυμπιακός εκτός από τον αντικαταστάτη του Βέλγου, θα ασχοληθεί και με την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη για τον οποίο την δεδομένη στιγμή είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Το ζήτημα του Τοροσίδη δεν είναι καινούριο… Από τις αρχές του Ιουλίου τα δημοσιεύματα στην Ιταλία ήθελαν τον παίκτη να είναι

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε μία πρώτη δοκιμή για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι Μάλαγα


Ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλάζει τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι Μάλαγα - Παναθηναϊκός, την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Λα Ροσαλέντα.
Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, ο Πορτογάλος προπονητής έκανε μία πρώτη δοκιμή για τα πλάνα του χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο. Χώρισε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό 7Vs7, με τη μία ομάδα να επιτίθεται και την άλλη να αμύνεται.
Την τετράδα των επιτιθέμενων αποτέλεσαν οι Ζέκα, Μαυρίας, Σισοκό και Πετρόπουλος, ενώ τα δύο βασικά αμυντικά χαφ οι Βιτόλο και εναλλάξ οι Μαρίνος, Κατσουράνης. Γκολκίπερ ήταν ο Καρνέζης, στόπερ οι Βελάσκες και Μπουμσόνγκ, δεξί μπακ ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος.
Κατά κύριο λόγο, οι τέσσερις έκαναν επίθεση σε διάταξη 4-2-3-1 με με τον Μαυρία αριστερά, τον Ζέκα δεξιά, τον Σισοκό σε ελεύθερο ρόλο και τον Πετρόπουλο στην κορυφή. Ωστόσο, προς το τέλος έπαιξαν σε διάταξη 4-3-3, με τον Ζέκα να πλαισιώνει τους δύο αμυντικούς χαφ, τον Σισοκό να παίζει αριστερά, τον Μαυρία δεξιά και τον Πετρόπουλο κορυφή.

Οι λιπομετρικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο Μπρούνο Φορναρόλι βρίσκεται σε καλή κατάσταση

Σε εξετάσεις καταμέτρησης λίπους υποβλήθηκαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και αυτός ο οποίος έτυχε της μεγαλύτερης προσοχής ήταν ο Μπρούνο Φορναρόλι.

Οι μετρήσεις του Ουρουγουανού επιθετικού ήταν αρκετές καλές, σημάδι ότι το πρόγραμμα που ακολουθεί, αποδίδει. Ο Φορναρόλι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και υπολογίζεται από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα για τα παιχνίδια με τη Μάλαγα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει τους Μασιούλις, Κίτσεν, Σχορτσιανίτη και Γιαννόπουλο

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει στη διάθεση τους περισσότερους μπασκετμπολίστες που θα αποτελέσουν το ρόστερ του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2012-2013.

Όμως ο Άρτζι περιμένει μέσα στο επόμενο τριήμερο άλλους τέσσερις παίκτες και μακροπρόθεσμα άλλους τρεις...

Μέχρι την Κυριακή οι Μασιούλις και Κίτσεν, οι οποίοι θα κατευθυνθούν άμεσα στο Καρπενήσι, ενώ το αργότερο τη Δευτέρα θα ακολουθήσει ο Σχορτσιανίτης. Τέλος, ο Γιανναλόπουλος παίρνει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 3 on 3 και θα επιστρέψει στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας.

Στις ΗΠΑ αναφέρθηκαν εκτενώς στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Μπεν Γουάλας.

Ανεξάρτητα με το πόσο εφικτό είναι ο Παναθηναϊκός να αποκτήσει τον Μπεν Γουάλας, το σίγουρο είναι πως το όνομα του Εξάστερου δίνει υπόσταση σε οποιοδήποτε σενάριο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού...

Αρκετές ιστοσελίδες στις ΗΠΑ αναφέρθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Αμερικανό σέντερ των Ντιτρόιτ Πίστονς.

Τόνιζαν ότι ο 38χρονος μπασκετμπολίστας έχει δηλώσει δημόσια πως είτε θα αποσυρθεί, είτε θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και επισήμαναν το ακατόρθωτο της πράσινης φιλοδοξίας.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι αποφασισμένος…

Η σεζόν 2012-2013 είχε αρχίσει ιδανικά για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία χωρίς κανένα τραυματισμό...

Ωστόσο λίγο μετά την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού, η ατυχία του χτύπησε την πόρτα, έστω και σε μικρό βαθμό. Το διάστρεμμα που υπέστη στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής φαίνεται πως θα του κοστίσει τη συμμετοχή στο ματς με τη Μάλαγα.

Τουλάχιστον αυτή είναι η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου, που τον θέλει εκτός προπονήσεων για 5-6 ημέρες. Όμως ο ίδιος έχει αντίθετη άποψη και σκοπεύει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να δώσει το παρών στην Ανδαλουσία.

"Είμαι ήδη πολύ καλύτερα. Δεν είναι κάτι το τρομερό. Πιστεύω ότι η Κυριακή θα είναι η κρίσιμη μέρα. Αν προπονηθώ, δε θα το χάσω με τίποτα το παιχνίδι" έλεγε ο Χριστοδουλόπουλος στους συμπαίκτες του.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Κουίνσι Οβούσου

Ένα σήριαλ που κράτησε δύο περίπου μήνες, ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του...

Ο Κουίνσι Αμπέγιε είναι και τυπικά ποδοσφαιριστής του Τριφυλλιού για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως δημοσιοποιήθηκε από την ΠΑΕ. Κάτι που ήταν γνωστό από τις αρχές της εβδομάδες, όμως το Ραμαζάνι δημιούργησε εμπόδια για να κλείσει οριστικά το θέμα.

Αλλάζει το Κύπελλο Ελλάδας!

Μερικώς… ανανεωμένο θα είναι φέτος το Κύπελλο Ελλάδας. 

Όπως αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, το σύστημα διεξαγωγής αλλάζει και θα προβλέπει πλέον περισσότερους αγώνες. 

Έτσι, οι τρεις πρώτες φάσεις θα παραμείνουν ως είχαν, αλλά από την τέταρτη κι έπειτα (όταν και μπαίνουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας) τα παιχνίδια θα είναι διπλά. 

Η φετινή διοργάνωση θα ξεκινήσει στις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ ο τελικός ορίστηκε...

Οι αντικαταστάτες του Κεβιν Μιραλάς

«Βόμβα» Ντρέντε!
Ρίκι Ντρέντε

Ο Κέβιν Μιραλάς οδεύει ολοταχώς προς την Έβερτον και ήδη στον Ολυμπιακό βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Στον Ολυμπιακό ήδη εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα αντικαταστήσουν τον 25χρονο άσο, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο αυτή την εποχή και με τις οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.
Τα ονόματα πάντως δεν λείπουν και ήδη έξι από αυτά βρίσκονται στο

Εθνική ομάδα από MEGA, OTE TV!

Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι προκριματικοί αγώνες της Εθνικής, για το Μουντιάλ 2014, με τις αναμετρήσεις κόντρσ στη Λετονία (εκτός) και τη Λιθουανία (εντός). Αναμετρήσεις που θα έχουν διπλή (!) τηλεοπτική μετάδοση, από MEGA και ΟΤΕ TV...

Πιο συγκεκριμένα, στις 7 Σεπτεμβρίου θα γίνει η αγώνας, Λετονίας-Ελλάδας, θα ξεκινήσει στις 21.30 και θα μεταδοθεί απ' το