Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Οι μεταδόσεις Champions League στη Nova

Οι μεγάλες αναμετρήσεις της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης του Champions League, αρχίζουν από την Τρίτη 21 Αυγούστου και η Nova θα μεταδώσει φέτος όλα τα παιχνίδια και φυσικά τις προσπάθειες των ελληνικών ομάδων.

Η πρεμιέρα γίνεται αύριο Τρίτη 21/8 και την Τετάρτη 22/8, με τους πρώτους αγώνες της φάσης των play – offs.

Την Τρίτη οι μεταδόσεις της Nova έχουν ως εξής:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Ενημέρωση σχετικά με την αυριανή ανοικτή προπόνηση και παρουσίαση της νέας εμφάνισης του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ενημερώνει το κοινό και τους εκπροσώπους του Τύπου για την αυριανή (Τρίτη 21/8) ανοικτή προπόνηση στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και την παρουσίαση της νέας εμφάνισης της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το πρόγραμμα της αυριανής ανοικτής προπόνησης της 21/8 στο «Γεώργιος

Στην τελική ευθεία για τον ψηλό


Μπορεί αύριο το μεσημέρι να ξεκινάει στο ΣΕΦ η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενδεχομένως να μην έχει στη διάθεσή του τον 4ο ψηλό.
Μέχρι στιγμής τίποτε δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο όσον αφορά τον παίκτη που θα συμπληρώσει το «ερυθρόλευκο» ρόστερ και ο οποίος θα έχει -στην ουσία- συμπληρωματικό ρόλο μέσα στην ομάδα. 
Η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θεωρείται δύσκολο να γίνει κάτοικος... ΣΕΦ. 
Γι' αυτόν τον λόγο δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί η περίπτωση του

Μάλαγα-Παναθηναϊκός: Το ΔΕΙΧΝΕΙ η ΝΕΤ!


Σύμφωνα με πληροφορίες  απο το site 

του www.sport-fm.gr, το Μάλαγα-

Παναθηναϊκός θα το δείξει η ΝΕΤ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : «Φουλάρει» για Νενέ, Μπαρμπόσα


«Φουλάρει» για Νενέ, ΜπαρμπόσαΣτην προσπάθεια απόκτησης του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίεςοι ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ κινούνται για την των Μπαρμπόσα και Νενέ για την ενίσχυση στην άκρη της επιθετικής λειτουργίας του Θρύλου
Οι Νενέ και Μπαρμπόσα είναι οι παίκτες που έχουν πάρει προβάδισμα στην λίστα του Ολυμπιακού για τον αντί-Μιραλάς. Στο... κόλπο παραμένει και ο Κακουτά, που είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας.
Στα υπόψιν παραμένει ο Ντος Σάντος με την περίπτωσή του να έχει δυσκολέψει πολύ λόγω της

Πέντε Έλληνες στο EPT Barcelona

Συνεχίζεται το EPT Barcelona Main Event. Ανάμεσα στους 403 παίκτες που συμμετείχαν στην Day 1a, υπήρχαν και 10 συμπατριώτες μας, οι οποίοι διεκδίκησαν μια θέση στην Day 2 του τουρνουά.

Οι δέκα συμμετέχοντες ήταν οι Πάρης Δέδες, Ανδρέας Βλάχος, Φοίβος Πέττας, Γιάννης Τριανταφυλλάκης, Νικόλας Σεγρεδάκης,  Ευτύχιος Γεωργίου, Βασίλειος Κάρκας,  Γιώργος Καρακούσης Ήλιος Καματάκης και Σταύρος Ζησόπουλος. Από αυτούς κατάφεραν να συνεχίσουν οι Ευτύχιος Γεωργίου με 62.300 μάρκες, Ήλιος Καματάκης με 50.500, Νίκος Σεγρεδάκης με 49.000, Ανδρέας Βλάχος με 30.300 και ο Βασίλειος Κόρκας με 29.100 σε μάρκες.

Σχορτσιανίτης, Κίτσεν και Μασιούλις θα τεθούν από τη Δευτέρα στη διάθεση του Αργύρη Πεδουλάκη

Η σκληρή δουλειά στον μπασκετικό Παναθηναϊκό έχει αρχίσει και από τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει στη διάθεση του ακόμα τρεις παίκτης.

Οι Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, Ντέργουιν Κίτσεν και Γιόνας Μασιούλις θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι και θα αρχίσουν προπονήσεις.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο τόνισε ότι η Μάλαγα έχει ποιότητα, αλλά ο Παναθηναϊκός υπερέχει

Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού γνωρίζει καλά τη Μάλαγα και για αυτό στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτει...

Όμως έχοντας βιώσει από πρώτο χέρι την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, τόνισε στη Real News ότι εάν η πρόκριση κριθεί στη ρεβάνς, έχει το πλεονέκτημα:

"Στο γήπεδο του Παναθηναϊκού η Μάλαγα θα περάσει πάρα πολύ δύσκολες στιγμές, οι φίλοι της ελληνικής ομάδας δημιουργούν πολύ έντονη ατμόσφαιρα και εκεί θα έχει πάρα πολύ δύσκολη έργο η Μάλαγα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχωρεί το μεσημέρι της Δευτέρας

Για το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα κρίνουν την επιστροφή του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, αναχωρεί το μεσημέρι (14:00) της Δευτέρας ο Παναθηναϊκός.

Η αποστολή θα μεταβεί στη Μάλαγα με πτήση τσάρτερ, προκειμένου να αποφύγει την ταλαιπωρία της αλλαγής τριών γραμμών και θα επιστρέψει στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στόχος του Τριφυλλιού είναι να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Λα Ροσαλέντα, που θα το καταστήσει φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ στη ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου.

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην αποστολή

Το διάστρεμμα που υπέστη πριν από λίγες ημέρες φαίνεται ότι δεν ήταν ικανό να κρατήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην Αθήνα. Ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα με την Μάλαγα και είναι στο χέρι του Ζεσουάλο Φερέιρα να τον χρησιμοποιήσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που έμειναν στην Αθήνα δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Εκτός της 21μελούς αποστολής έμειναν οι: Σο, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ιωαννίδης και Κουίνσι.

Αρχισε τις πεντάρες η Μπαρτσελόνα !!!


Από νωρίς πεντάρα για Μπαρτσελόνα
Με τον πλέον δυνατό τρόπο μπήκε στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα που επικράτησε 5-1 της Σοσιεδάδ στο ντεμπούτο του Βιλανόβα στον πάγκο της.
Ερωτηματικό μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα απέναντι στη Σοσιεδάδ. Ύστερα από μία τετραετία υπό την

«Καμπανάκι»… για Ζαρντίμ !!!

Τρία γκολ δεν είναι λίγα, αλλά καλύτερα που χτύπησε τώρα το «καμπανάκι»… 

Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η απώλεια του Μιραλάς και λίγο η κακή αμυντική λειτουργία έφεραν το βαρύ 3-0 από τη Νάπολι και έδειξαν πως ο Ολυμπιακός θέλει δουλειά ακόμα. 

Το μόνο που κρατούν οι πρωταθλητές από το «Σαν Πάολο» είναι τα θετικά μηνύματα που έστειλαν οι Μασάδο και Γκρέκο στην πρώτη τους εμφάνιση με τα «ερυθρόλευκα». 

Ηττήθηκε με 3-0 από τη Ρόμα ο Άρης


Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης ηττήθηκε με 3-0 σκορ από τη Ρόμα στο τελευταίο φιλικό των «κίτρινων» πριν την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο «Ολίμπικο».
Οι «κίτρινοι» είχαν καλή απόδοση στο πρώτο 45λεπτό και με τη σωστή ανάπτυξή τους, κατάφεραν να κοντράρουν τους «τζιαλορόσι», που είχαν προηγηθεί με τέρμα του Οσβάλντο στο 25ο λεπτό.

Εντούτοις στην επανάληψη η ομάδα του Κατσαβάκη παρουσίασε και