Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ!

Φωτογραφία για ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΕΡΤΟΝ!Τη συμφωνία του Ολυμπιακού με την Έβερτον για τη μεταγραφή του Κέβιν Μιραλάς αποκαλύπτει βρετανική ιστοσελίδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές βρίσκονται έτσι και αλλιώς στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεών τους, από το απόγευμα και απέμεναν ουσιαστικά κάποιες λεπτομέρειες όσον αφορά το ποσό της αποζημίωσης που θα πάρουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας, για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού στα

Στη Βέροια η αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό


Κανονικά στο «Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας» θα διεξαχθεί το ματς με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά».
Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες στο γήπεδο διεξάγονταν εργασίες για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων και του αγωνιστικού χώρου, οι οποίες όπως αποδείχθηκε ολοκληρώθηκαν εγκαίρως.
Αναλυτικά στην ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρεται:
«Η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει ότι ο αγώνας ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ - ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την 1η Αγωνιστική της Superlegaue 2012/13, θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας, στις 26/08/2012 και ώρα 21.30. Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2012/13 συνεχίζεται κανονικά».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ... αφιέρωμα


Ο Γιώργος Δεληκάρης γεννήθηκε στον Πειραιά το 1951. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ομάδα του Αργοναύτη, η οποία τότε αγωνιζόταν στη Β΄ Εθνική. Το 1969 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό με πριμ 150.000 δρχ., ενώ ο σύλλογός του έλαβε 1.050.000 δρχ.
Ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του θρύλου, που δημιούργησε ο πρόεδρος Νίκος Γουλανδρής, με την οποία κατέκτησε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα: 1972-73,1973-74 και 1974-75 και τρία Κύπελλα Ελλάδος: 1971, 1973, 1975.

Στον Παναθηναϊκό 

Το 1977-78 ήρθε σε προστριβή με το σύλλογο και με αφορμή τη δυσαρέσκειά του για το περιβραχιόνιο του αρχηγού, το οποίο δόθηκε στον Αϊδινίου, τέθηκε σε καραντίνα και από τις 8 Ιανουαρίου ως το τέλος του πρωταθλήματος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου. 

Το καλοκαίρι του 1978 βλέποντας πως δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό αποφάσισε να

Έφτασε ο Κοντρέρας


Ο Πάμπλο Κοντρέρας έφτασε στις πέντε το απόγευμα στην Ελλάδα, μετά από πολύωρο ταξίδι από την πατρίδα του και ο Χιλιανός αμυντικός αναμένεται να περάσει από ιατρικές εξετάσεις.
Ακόμα δεν έχει πάντως διευκρινιστεί αν θα κάνει τα ιατρικά τεστ σήμερα ή στη διάρκεια της αυριανής μέρας καθώς οι άνθρωποι του Ολυμπιακού καταλαβαίνουν ότι ο διεθνής αμυντικός θα είναι κουρασμένος από το ταξίδι.
Ο Χιλιανός διεθνής αμυντικός αφίχθη από την πατρίδα του μέσω Παρισιού. Στο αεροδρόμιο τον περίμεναν και ορισμένα αγαπημένα του πρόσωπα, που τον γνώριζαν από το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ.
Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο, ο Κοντρέρας αρνήθηκε ευγενικά να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου και αποχώρησε με τον επόμενό του προορισμό να είναι τα γραφεία της ΠΑΕ.

ΑΓΡΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ : «Τράκαραν» Αουάτε-Νέμεθ


Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν ο Ντούντου Αουάτε και ο Κρίστιαν Νέμεθ μετά από σύγκρουση που είχαν κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα μεταξύ του Ισραήλ και της Ουγγαρίας.
Όπως θα δείτε στο βίντεο ο τερματοφύλακας του Ισραήλ προσπάθησε να διώξει μια μακρινή πάσα που "έβγαζε μόνο του" τον επιθετικό της Ουγγαρίας όμως δεν υπολόγισε σωστά με αποτέλεσμα να συγκρουστούν.
Δείτε το βίντεο.


ΓΙΑΝΝΕΝΑ : Νέο λουκ στους «Ζωσιμάδες»


Περίπου δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και τον αγώνα τς πρεμιέρας με τον Πλατανιά, που ορίστηκε για το Σάββατο 25 Αυγούστου (7.15 μ.μ.), χθες έγιναν στους «Ζωσιμάδες» εργασίες που αφορούν αλλαγή κομματιών του αγωνιστικού χώρου.
Στις εργασίες προχώρησε η εταιρεία που έχει αναλάβει την κεντρική διαχείριση των γηπέδων της διοργανώτριας και αφορούσαν δυο μεγάλα κομμάτια στο κέντρο του γηπέδου που είχαν ξεραθεί, ενώ το ίδιο θα συμβεί και με τις δυο πλευρές του γηπέδου όπου είχαν υποστεί ζημιές από τον παγετό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ... NEWS


«Ίσως Έβερτον, ίσως Άρσεναλ…»



Ο Κέβιν Μιραλάς παραδέχτηκε ανοικτά μιλώντας στο Sky Sports πως είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του σε μία εκ των Έβερτον και Άρσεναλ, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Ολυμπιακό. 

«Την επόμενη εβδομάδα μπορεί να παίζω στην Premier League, μπορεί και στη Σούπερ Λίγκα της Ελλάδας», δήλωσε ο Βέλγος φορ, ο μάνατζερ του οποίου παρακολούθησε το χθεσινό φιλικό με την Ολλανδία παρέα με τον προπονητή της Έβερτον.



Στο… δρόμο ο Κοντρέρας



Το απόγευμα αναμένεται στην Αθήνα ο Πάμπλο Κοντρέρας για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο 34χρονος αμυντικός θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών (ή 1+1). Η συμφωνία είναι δεδομένη, τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με την Κόλο-Κόλο.

ΕΙΣΒΟΛΗ στον αγωνα... για χειραψια με τον ΜΕΣΙ !


Περίεργη περίπτωση αυτός ο Λιονέλ Μέσι… Ταλαιπωρεί τους αντίπαλους αμυντικούς, αλλά όχι και τους εισβολείς των γηπέδων.

 Ήταν λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών του χθεσινού φιλικού αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στη Φρανκφούρτη (1-3), όταν ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. 

Υπό την πολύ διακριτική παρουσία της ασφάλειας κατάφερε να φτάσει μέχρι τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος δίχως να