Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

Σκληρή απάντηση σε Παναθηναϊκή Συμμαχία!


Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα (26/8) η «Παναθηναϊκή συμμαχία». Οι Πειραιώτες χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση φαιδρή και υποστηρίζουν ότι δυναμιτίζει το νέο πρωτάθλημα πάνω στο ξεκίνημα.
Ο κύριος Αλαφούζος και οι (επίσης) αγράμματοι σύμβουλοι του, αποφάσισαν για μια ακόμα φορά να δυναμιτίσουν το κλίμα με μια φαιδρή ανακοίνωση της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".
Επέλεξαν να το κάνουν την πρώτη αγωνιστική μέρα του

Ολοκληρώθηκε η Day 1 του WPT Legends of Poker

Ολοκληρώθηκαν τα δύο σκέλη της Day 1 του WPT Legends of Poker, που διεξάγεται στο Bicycle Casino, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ξεκίνησε χθες Σάββατο, με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων ονομάτων του χώρου.
Η χθεσινή Day 1a συγκέντρωσε 247 συμμετοχές και όποιος παίκτης αποκλειόταν, είχε τη δυνατότητα να αγοράσει εκ νέου τη συμμετοχή του στη Day 1b.
Mε την ολοκήρωση της ημέρας που σημαδεύτηκε από το επεισόδιο των Μαραφιότι και Αγκουιάρ, στην κορυφή του chip count βρέθηκε ο Μάικλ Λίπμαν με 257.100 μάρκες.
Από τους 247 που ξεκίνησαν, οι 112 παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν και οι Μπουλάβτσικ, Μάρσαλ, Χάντερ και Ράνταλ ακολουθούσαν τον Λίπμαν στην κατάταξη.

Νικητής ο Λοράν Πολιτό στο European Poker Tour Βarcelona Main Event €10,000 High Roller

Μετά από τρείς ημέρες παιχνιδιού στο European Poker Tour Βarcelona Main Event €10,000 High Roller, ο Γάλλος, Λοράν Πολιτό, κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να φθάσει στη νίκη ξεπερνώντας ένα field 101 παικτών.
Ο Πολιτό εκτός από το πολυπόθητο bracelet, πήρε για τη νίκη του χρηματικό έπαθλο 270.229 Ευρώ.
Το field των 101 παικτών και οι 10 re-entries δημιούργησαν ένα prize pool €1.087.800 για το τουρνουά με τις πολλές σημαντικές παρουσίες. Αυτές που ξεχώρισαν ήταν οι συμμετοχές των, Τζέισον Μέρσιερ, Τζόναθαν Ντουχάμελ, Πίους Χάινζ, Σκοτ Σίβερ, Νταν Σμιθ και Μπερτράν "Elky" Γκροπελιέ.
Οι 76 παίκτες κατάφεραν να επιβιώσουν στην Day 1, το πρόγραμμα της οποίας ήταν μικρότερο, λόγω της αναμέτρησης της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα για το Super Cup Ισπανίας.
Mε την ολοκλήρωση της Day 2, στο field έπρεπε να έχουν απομείνει οι παίκτες που θα έμπαιναν στα χρηματικά έπαθλα κι έτσι η μέρα ήταν μεγάλη σε διάρκεια.

Ο Μίκαλαι Πόμπαλ αναδείχθηκε νικητής στο European Poker Tour Βarcelona Main Event

Ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής το τελικό τραπέζι του European Poker Tour Βarcelona Main Event, με τον Λευκορώσο, Μικαλάι Πόμπαλ, να κερδίζει τον Ιλάρι Σαχάμις στο heads-up και να αναδεικνύεται νικητής για το πρώτο EPT της 9ης σεζόν, παίρνοντας χρηματικό έπαθλο €1.007.550.
Ο νεαρός από την Λευκορωσία, κατάφερε να επικρατήσει του Σαχάμις και των υπολοίπων 6 αντιπάλων του, μετά από μία 12ωρη μάχη στο τελικό τραπέζι, στο οποίο οι Φινλανδοί Σαχάμις και Γιουκιμάινεν, εδωσαν έναν άκρως επιθετικό χαρακτήρα.
Ο Σαχάμις πρόσθεσε την δεύτερη θέση του στο τουρνουά (€629,700), στην τέταρτη που κατέκτησε μία εβδομάδα νωρίτερα στο Super HighRoller event, καταφέρνοντας να φτάσει σε δύο τελικά τραπέζια και να ενισχύσει το bankroll του κατά 1.000.000 Ευρώ περίπου, σε διάστημα μικρότερο των 7 ημερών.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πέτυχε το στόχο του παίρνοντας τη νίκη

Αναμφίβολα, το άκουσμα της ενδεκάδας με την οποία παρατάχτηκε ο Παναθηναϊκός στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, «πάγωσε» τους περισσότερους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άλλαξε τα 7/11 σε σύγκριση με το ματς κόντρα στη Μάλαγα στο Λα Ροσαλέντα και ανέλαβε ένα τεράστιο ρίσκο. Εάν δεν ερχόταν η νίκη με 1-0 με το γκολ του Βύντρα, τότε ο Πορτογάλος θα άκουγε τα «σχολιανά» του και θα χρεωνόταν την κακή αρχή στη Superlague. Άλλωστε ο 66χρονος κόουτς δεν είναι «χτεσινός» στο ποδόσφαιρο και επίσης, έχει μάθει καλά πως λειτουργεί το άθλημα στην Ελλάδα. Ήξερε ότι στην στραβή θα χρεωθεί πολλά και σε συνδυασμό με την ήττα από τη Μάλαγα, αρκετοί τον περιμένουν στη γωνία για τον αμφισβητήσουν ευθέως.

"Οικογένεια ο Παναθηναϊκός"

Αρχικά ο 28χρονος γκαρντ τόνισε στην "Πράσινη": «Έφυγα τρέχοντας από το Καρπενήσι όταν με πήραν τηλέφωνο και ευτυχώς πρόλαβα, μιας και ο μικρός γεννήθηκε χαράματα. Ήμουν δίπλα στη γυναίκα μου όλη την ώρα και είμαι σίγουρος ότι αυτό που έζησα δεν θα το ξαναζήσω. Είναι μοναδική εμπειρία».

Για τον Παναθηναϊκό: «Το ότι έκανα πέρυσι μια καλή χρονιά με τον Πανιώνιο, δεν αλλάζει κάτι στους στόχους μου και το μυαλό μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να πετύχει τους στόχους του, με όποιον τρόπο μου ζητήσει ο κόουτς. Όλοι μας ξέρουμε ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα, αλλά νομίζω ότι θα ανταπεξέλθουμε».

Περισσότεροι από 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στη Λιβαδειά

Το πρώτο εκτός έδρας πάρτι για τη νέα χρονιά στήθηκε στη Λιβαδειά.

Περισσότεροι από 2.000 φίλοι του Τριφυλλιού πήγαν για να συμπαρασταθούν στο πλευρό του Ζεσουάλδο Φερέιρα και των παικτών του και το έκαναν με μοναδικό τρόπο. Επί 90λεπτά οι πράσινοι οπαδοί δεν σταμάτησαν να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα.

Δείτε τη έγινε κατά την είσοδο των δύο ομάδων...