Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Skysports ... Έκλεισε στην Έβερτον ο Μιραλάς!

Έκλεισε στην Έβερτον ο Μιραλάς!Ο Κέβιν Μιραλάς πρέπει θα θεωρείται παίκτης της Έβερτον. 

Όπως μετέδωσε το Skysports ο Ολυμπιακός συμφώνησε με την αγγλική ομάδα στα 6 εκατ. λίρες (7,6 εκατ. ευρώ) με τον παίκτη να βρίσκεται εντός των επόμενων 48 ωρών στην Αγγλία για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. 

Α Ε Κ : «ΦΟΥΣΚΑ» Ή ΣΩΤΗΡΕΣ;

Επίσημη πρόταση για το 51%!
Η φημολογία που ήθελε έναν όμιλο επενδυτών να ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ απέκτησε σάρκα και οστά, καθώς έφτασε στα χέρια του Δημητρέλου επίσημη πρόταση για το 51% των μετοχών της Ενωσης!
Ο Ανδρέας Δημητρέλος λοιπόν κι ενώ βρισκόταν στο Δ.Σ. της Super League πήρε στα χέρια του επίσημη πρόταση ενδιαφέροντος για το 51% των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ από όμιλο επιχειρηματιών, στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μετέχει κι ο Δημήτρης Βιντιάδης, γιος του εφοπλιστή Βασίλη Βιντιάδη, καθώς και μια επενδυτική τράπεζα με έδρα το Λονδίνο.
Για τον λόγο ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας δεν βγαίνουν προς τα έξω επίσημα ονόματα, ωστόσο, η πλευρά των φερόμενων υποψήφιων επενδυτών έχει ξεκινήσει ήδη έλεγχο και «ξεσκονίζει» τα... εν οίκω της Ενωσης.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:
Μάλιστα, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα συγκαλέσει την ερχόμενη Τρίτη διοικητικό συμβούλιο για να ενημερώσει και τους υπόλοιπους για την νέα πρόταση που έφτασε στα χέρια του.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από consortium Ελλήνων και ξένων επενδυτών.
Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ., όπου θα συζητηθεί το θέμα και θα εγκριθεί τυπικά η άδεια για την πραγματοποίηση οικονομικού ελέγχου από την πλευρά των επενδυτών.
Λόγω της ύπαρξης ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών δεν μπορεί προς το παρόν να δοθεί στη δημοσιότητα κάποια άλλη πληροφορία».
Δεδομένο είναι πάντως ότι στην ΑΕΚ με όσα έχουν ακούσει το τελευταίο διάστημα κρατούν μικρό καλάθι και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίσουν και τον κόσμο της ομάδας, που έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία με τα όσα γίνονται στην ομάδα.
Περισσότερα λοιπόν θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες και θα διαπιστωθεί αν πρόκειται για σοβαρή πρόταση ή για άλλη μια «φούσκα».

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα

Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη έκπληξη επιφύλασσε η προπόνηση της Παρασκευής στον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είδε μεν τον Βελάσκες να επιστρέφει, όμως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος τον καρδιοχτύπησε. Ο μεσοεπιθετικός του Τριφυλλιού υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης και αποχώρησε. Θα υποβληθεί σε εξετάσεις εντός της ημέρας προκειμένου να εκτιμηθεί με μεγαλύτερη ακρίβεια η κατάστασή του.

Στην πρωινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και έπειτα επιδόθηκαν σε παιχνίδι σε μικρές εστίες πριν ολοκληρώσουν με δίτερμα.

Παλιμπαιδισμός με τα τιτιβίσματα ... του Αλαφούζου

Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ... ΠΑΛΙΜΠΑΙΔΙΣΜΟ ΤΟΥ!
Απάντηση στον Γιάννη Αλαφούζο έδωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος σε δημόσια τοποθέτηση του, τόνισε πως έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός ο πρόεδρος της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας" με τα μηνύματα του στο Twitter.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:  

«Λόγω του ότι ο παλιμπαιδισμός με τα τιτιβίσματα στο twitter έχει αρχίσει να γίνεται ενοχλητικός να ξεκαθαρίσω ότι έχει να κάνει με την ομάδα μας. Είναι τελείως διαφορετικό να σου στέλνουν δανεικό έναν παίκτη από μία αντρική ομάδα, από το να έρχεται ένα παιδί από την Κ20 μετά από

Αντίστροφα μετρά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα με Μάλαγα


Οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης αλλά το απόγευμα πήγαν στην Παιανία σε ξεχωριστό γκρουπ οι διεθνείς που επέστρεψαν από τη Νορβηγία για να κάνουν αποθεραπεία και να τεθούν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού από την Παρασκευή.
Άλλωστε οι μέρες μετρούν πλέον αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα την ερχόμενη Τετάρτη στην Ισπανία για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Φερέιρα με την επιστροφή των Καρνέζη-Βύντρα-Σπυρόπουλου-Κατσουράνη-Χριστοδουλόπουλου-Μαυρία από την ανδρών και των Φουρλάνου-Λαγού απο την ελπίδων, θα μπορέσει από την

Οι 16 ομαδες της Super league... πληροφορίες

Στην «γειτονιά των αγγέλων» ο Μάρκοβιτς... video

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 87 ετών ο Πάνος Μάρκοβιτς, με τον οποίο ο Πανιώνιος κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του το 1979. 
Με τον Μάρκοβιτς (δεξιά στον φώτο) στον πάγκο τους οι Νεοσμυρνιώτες πανηγύρισαν τον πρώτο τους τίτλο πριν από 33 χρόνια, όταν κέρδισαν στον τελικό του Κυπέλλου την ΑΕΚ με 3-1.
Ο εκλιπών έχει περάσει και από την Εθνική Ελλάδας την σεζόν 1966-67, ωστόσο η θητεία του πρόλαβε να διαρκέσει μόλις για δύο παιχνίδια, αφού στην συνέχεια εκδιώχθηκε από το δικτατορικό καθεστώς.
Σε ηλικία μόλις 27 ετών (1952) ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Αντώνης Καστρινός τον έστειλε σε σχολή προπονητών στην Ιταλία, για να του εμπιστευτεί στην συνέχεια και τον πάγκο της ομάδας του. Παράλληλα ο Μάρκοβιτς πέρασε από το «τιμόνι» των Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή, Εδεσσαϊκού, Εθνικό Πειραιώς, Προοδευτικής και ΑΠΟΕΛ.
Η κηδεία του θα γίνει την Δευτέρα στις 16:00, στο νεκροταφείο Γλυφάδας.

ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ...


Σε αντίθεση με άλλες χρονιές που άλλαζε (τουλάχιστον) τα 8/12 του ρόστερ του, ο Ολυμπιακός φέτος, με τις δάφνες του πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης, προχώρησε σε λίγες αλλά απαραίτητες προσθαφαιρέσεις προκειμένου να παρουσιαστεί καλύτερος την επόμενη σεζόν.
Εκτός του ότι έμειναν όλοι όσοι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μαγική χρονιά των «ερυθρόλευκων», αποκτήθηκαν παίκτες οι οποίοι θα έχουν μεγαλύτερο ρόλο από τον... ανενεργό Παπαδόπουλο και τον παραγκωνισμένο (στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν) Κέσελ. Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά.
Στα γκαρντ δεν άλλαξε τίποτε απολύτως. Με τον Βασίλη Σπανούλη να

Τελειώνει και του Ιωαννίδη

Με την φανέλα της ΑΕΚ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του και ο Γιώργος Ιωαννίδης. Οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και μόλις ο Έλληνας ακραίος αμυντικός μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, θα ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Ένωση. 

Μετά λοιπόν την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, η ΑΕΚ προχωράει σε μία ακόμα σημαντική προσθήκη. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Βασίλης Τσιάρτας έφτασε σε συμφωνία με την πλευρά του Ιωαννίδη ο οποίος θα ενταχθεί στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων». 

Αντίθετα με τις υποθέσεις των Κουτσιανικούλη και Ιωαννίδη, δεν υπάρχει πρόοδος στην περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου καθώς ο Παναιτωλικός δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του και στην ΑΕΚ δεν έχουν την δυνατότητα να τις καλύψουν καθώς φτάνουν τις 100 χιλιάδες ευρώ.

«Λύνονται» τα χέρια του Δώνη

Με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές και τον Γιώργο Κατσικά να συμμετέχουν κανονικά στη προπόνηση της Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Europa League κόντρα στη Ραπίντ Βιέννης. 

Μοναδικός απών ο Πάμπλο Γκαρσία, που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και οι δύο νεοαποκτηθέντες, Λόρενς και Βίβιαν που έχουν πάρει άδεια. 

Ο Έλληνας τεχνικός προετοιμάζει όσο το δυνατό καλύτερα την ομάδα τόσο για τα διπλά παιχνίδια στην Ευρώπη, όσο και για τη πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος. Έμφαση στο επιθετικό «κομμάτι» έριξε ο Δώνης στη σημερινή προπόνηση που είδε με ευχαρίστηση τον Κατσικά, μετά από καιρό απουσίας να «βγάζει» το πρόγραμμα. 

Από την άλλη ο αρχηγός Γκαρσία ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει ότι σιγά-σιγά επιστρέφει. Οι δύο «νέοι», Λόρενς και Βίβιαν είναι εκτός Ελλάδας, με άδεια που τους έχει δοθεί από την ΠΑΕ και αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στις προπονήσεις την Παρασκευή.

Έρχεται πρόταση για Καπίνο...

Δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες ή ακόμη και σήμερα να φτάσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον Στέφανο Καπίνο. Ο διεθνής τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ιταλικών και αγγλικών ομάδων και κάποια από αυτές να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της. 

Ωστόσο, η SportDayαναφέρει ότι αν φτάσει κάποια πρόταση στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ θα αφορά για δανεισμό του νεαρού γκολκίπερ. Σε αυτό το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός αναμένεται να απαντήσει αρνητικά. 

Άλλωστε, στο «τριφύλλι» πιστεύουν στο ταλέντο του 18χρονου πορτιέρο και τις προηγούμενες μέρες είχαν έρθει σε επαφή με τον μάνατζέρ του για την επέκταση του τρέχοντος συμβολαίου μέχρι το 2016. 

Υπενθυμίζεται ότι ενδιαφέρον για τον Καπίνο έχουν εκδηλώσει κατά κύριο λόγο η Ίντερ από την Ιταλία και η Φούλαμ από την Αγγλία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : Ψάχνει ήδη τον αντι-Μιραλάς...

Ψάχνει ήδη τον αντι-Μιραλάς
Όλα δείχνουν ότι ο Κέβιν Μιραλάς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αγγλία, αφού ο Ολυμπιακός – σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο – βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Έβερτον για την παραχώρηση του Βέλγου επιθετικού. 

Παρότι οι Πειραιώτες διαψεύδουν ότι έχουν δεχθεί πρόταση για τον διεθνή άσο, ήδη φέρονται να αναζητούν έναν παίκτη που θα καλύψει το κενό μετά την πώλησή του. Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται ότι βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια
 

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αρέσει στους διοικούντες, όμως η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τις δικές της δυσκολίες. Συγκεκριμένα, η Βόλφσμπουργκ δεν παραχωρεί τον