Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

World cup BRAZIL 2014... Το θρυλικό Μαρακανά... 1950 ρεκορ θεατων 199.854


Οι Βραζιλιάνοι, που έχτισαν το Μαρακανά ειδικά για αυτή τη διοργάνωση και προετοίμασαν το καρναβάλι, κερδίζουν τελικά μόνο τη θέση του πρώτου σκόρερ αφού ο Ademir Menendez Marquez σημειώνει 9 γκολ. Γι` αυτό η συγκεκριμένη ήττα θεωρείται ως... τραγωδία στη Βραζιλία.
Στις εξέδρες του γηπέδου, επίσημα βρέθηκαν 199.854 θεατές (ανεπίσημα όμως γράφτηκε ότι ήταν κοντά στις 209.000), από τους οποίους, στο σφύριγμα της λήξης δεκάδες πέθαναν επί τόπου από έμφραγμα, ενώ άλλοι τόσοι, άγνωστος πάντως ο ακριβής αριθμός αυτοκτόνησαν πέφτοντας από τις εξέδρες του σταδίου.

Μες στη γενική σύγχυση και στα δάκρια όλων, ακόμη και των αστυνομικών που είχαν ήδη εγκαταλείψει το "Μαρακανά", ο πρόεδρος της Fifa Ζιλ Ριμέ έκανε στην ουσία μόνος του την απομονή του τροπαίου στην Ουρουγουάη, ενώ μετά τον αγώνα οι θριαμβευτές Σκιαφίνο, Βαρέλα και Αντράντε δεν δίστασαν να δηλώσουν στεναχωρημένοι που, άθελά τους είχαν προκαλέσει τέτοιο πόνο στον βραζιλιάνικο λαό.




Τα… έσπασε στη βροχή ο Αλόνσο!

Τη δεύτερη πολ ποζίσιον τη φετινή σεζόν πανηγύρισε οΦερνάντο Αλόνσο, αψηφώντας τη βροχή που έπεφτε στην πίστα του Χόκενχαϊμ, η οποία φιλοξενεί τον δέκατο γύρο της σεζόν του πρωταθλήματος της Φόρμουλα 1. 

Από τη δεύτερη θέση θα εκκινήσει οΣεμπάστιαν Φέτελ, έχοντας πίσω του τονΜίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος παίρνει τη θέση του Μαρκ Γουέμπερ, ο οποίος αν και έκανε τον τρίτο χρόνο θα

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE Ανετα ο ΠΑΟΚ, ελπίζει ο Αστέρας

Καλή κλήρωση -δεδομένων των αναλογιών- είχαν ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League! 

Ενώ λοιπόν ένας σοβαρός «δικέφαλος» δεν αναμένεται να έχει πρόβλημα με το νικητή του Μπνέι Γιεχούντα-Σίρακ (ακλόνητο φαβορί οι Ισραηλινοί μετά και το 2-0 του πρώτου αγώνα), οι Αρκάδες θα πετύχουν αντίπαλο (Μαρίτιμο) που δεν θα τους ασκήσει και…

Κλήρωση-λουκούμι για τον Παναθηναϊκό στο Champions League

Κλήρωση-λουκούμι για τον Παναθηναϊκό στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League! 

Η τύχη χαμογέλασε στους «πράσινους» και τους έστειλε ν’ αντιμετωπίσουν τηΜάδεργουελ, η οποία βρέθηκε στη διοργάνωση αντικαθιστώντας τη χρεωκοπημένη Ρέιντζερς. 

Στις 31 Ιουλίου το πρώτο παιχνίδι στη Σκωτία, στις 8 Αυγούστου η ρεβάνς στην

«Κόλπο γκρόσο» με Εβέρτον o Ολυμπιακός


ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΚΛΕΨΕΙ» ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΣΤΟΠΕΡ
Η επιλογή του κεντρικού αμυντικού που θα έρθει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό είναι αναμφίβολα από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν.
Ο τραυματισμός του υπερπολύτιμου Παπαδόπουλου και η αποχώρηση του Μέλμπεργκ οδηγούν σε ένα καινούργιο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τους Σιόβα και Μανωλά να έχουν δείξει ήδη πολύ καλά στοιχεία, αλλά να θεωρείται απαραίτητη η προσθήκη και

"Στην Αθήνα ο Γκρέκο"

Στην Αθήνα άμεσα ο Γκρέκο!
Το σίριαλ του Λεάντρο Γκρέκο παίρνει τέλος σήμερα με την ολοκλήρωση της απόκτησης με αγορά του Ιταλού μέσου απ' τον Ολυμπιακό. Ο Γκρέκο πλέον περιμένει το τελικό «ναι» της Ρόμα για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει σήμερα ή το πιο πιθανό αύριο στην Αθήνα και να γίνει και επίσημα μέλος του Ολυμπιακού.
Χθες οι διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα συνεχίστηκαν, με το θέμα των μπόνους προς τους Ρωμαίους αναλογικά με τις συμμετοχές του και τους τίτλους που θα κατακτήσει με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το βασικό θέμα συζήτησης.
Στην Ιταλία τόνιζαν ξεκάθαρα πως απομένουν λεπτομέρειες για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, όπως άλλωστε και απ' τον Ολυμπιακό υπήρχε ξεκάθαρη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο απ' τη Ρόμα που έχει αποφασίσει να δώσει τον παίκτη.
Ο Γκρέκο το πιο πιθανό είναι πως ερχόμενος στην Αθήνα δεν θα προλάβει να ταξιδέψει με την ομάδα στην Πορτογαλία για τα τρία φιλικά παιχνίδια, όμως θα είναι διαθέσιμος για τον Ζαρντίμ από τα τέλη Ιουλίου που θα επιστρέψει η ομάδα στην Αθήνα ώστε στις αρχές Αυγούστου να πάει στο μικρό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία, μπαίνοντας έτσι σιγά σιγά στο κλίμα της νέας του ομάδας