Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Πέρσι ΑΠΟΕΛ, φέτος... ΑΕΛ... Xαμόγελα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Πέρσι λεγόταν ΑΠΟΕΛ, φέτος... λέγεται ΑΕΛ

Στο δρόμο που χάραξε πέρσι ο ΑΠΟΕΛ φαίνεται διατεθειμένη να βαδίσει φέτος η ΑΕΛ που επικράτησε με 2-1 της Άντερλεχτ και μπορεί να ελπίζει ότι θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.
Την ίδια στιγμή, το 1-1 που διαμόρφωσε τα αριθμητικά δεδομένα στην αναμέτρηση της Μπράγκα με την Ουντινέζε, έφερε χαμόγελα στον Ολυμπιακό, αφού οι Πορτογάλοι δεν είναι πλέον φαβορί για την πρόκριση, γεγονός που δίνει στους «ερυθρόλευκους» το εισιτήριο για το δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για τους ομίλους.
Από εκεί και πέρα, σαφές προβάδισμα πρόκρισης απέκτησε η Μπάτε Μπορίσοφ, μετά το 2-0 της επικράτησής επί της Χάποελ Κιριάτ Σμόνα, ενώ το πάνω χέρι έχει και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ που νίκησε με 2-1 την Μάριμπορ.

ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 2-0


Porque?
Ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League απέναντι στη Μάλαγα έπρεπε να κάνει την υπέρβαση. Και δεν την έκανε στο «Ροσαλέδα», τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο...
Γιατί μπορεί οι «πράσινοι» να αφυπνίστηκαν στο β' 45λεπτο, να έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ξαναμπούν στο κόλπο, αλλά με καλή εμφάνιση για ένα 45λεπτο δεν ήταν δυνατόν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να υποκλιθούν στην καλύτερη Μάλαγα και στην

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Μάλαγα

Λίγες ώρες απομένουν για τη σέντρα του παιχνιδιού Μάλαγα - Παναθηναϊκός και η προετοιμασία στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού, ολοκληρώνεται.

Τις μέρες που προηγήθηκαν, οι πράσινοι δούλεψαν αρκετές ώρες στην τακτική και δοκίμασαν στην προπόνηση διάφορα σχέδια για να φύγουν νικητές από το Λα Ροσαλέντα.

Ανήμερα της αναμέτρησης, το βάρος έχει πέσει στην ψυχολογική τόνωση και στην ανάλυση του αντιπάλου. Άλλωστε, ότι ήταν να δουλευτεί στο γήπεδο, έχει ήδη γίνει. Τα υπόλοιπα θα γίνουν σε θεωρητικό επίπεδο από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους συνεργάτες του.

Ο Μπρούνο Φορναρόλι κέρδισε τη μάχη από τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο

Τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναφορικά με την ενδεκάδα φαίνεται πως οριστικοποιήθηκαν.

Ο Μπρούνο Φορναρόλι ήταν εκείνος που επιλέχτηκε από τον Πορτογάλο τεχνικό να είναι ο ενδέκατος παίκτης του Τριφυλλιού αντί του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έδωσε μάχη με το χρόνο για να είναι έτοιμος ωστόσο ο Φερέιρα προτίμησε τον πιο έτοιμο Φορναρόλι.

Έτσι, ο Ουρουγουανός επιθετικός θα είναι εκείνος που θα αγωνιστεί στην κορυφή της πράσινης επίθεσης. Κάτω από τα δοκάρια θα "καθίσει" ο Ορέστης Καρνέζης. Την τετράδα της άμυνας θα απαρτίζουν οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκεζ και Σπυρόπουλος.

Online poker Room – PKRounders Pot Limit Freezeout

2

Download our free state-of-the-art software now to register and play in our poker room. Compatible with Windows XP, Vista and 7.

Online poker Room–PKRounders Tournaments Schedule

as

"Μαλάκες" : «Malaka Hinchas»... εναντιον Παναθηναικού !!!

Οι «Malaka Hinchas» εναντίον του Παναθηναικού!Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μάλαγα απόψε το βράδυ και έχει να... αντιμετωπίσει και τους «Malaka Hinchas»!


Πρόκειται για σύνδεσμο της ομάδας της Ισπανίας που σημαίνει «οπαδοί μαλάκα».
«Μαλάκα» ήταν το πρώτο όνομα της σημερινής πόλης της Μάλαγα, που βρίσκεται στην Νότια Ισπανία.
Ο οικισμός ιδρύθηκε τον 7ο αιώνα π.Χ. στην περιοχή Θέρο Γιβραλφάρο και του δόθηκε το όνομα«μαλάκα» το οποίο σύμφωνα με κάποιους συγγραφείς σημαίνει εργοστάσιο.
Για άλλους πρόκεται για θεότητα Φοινίκων.

ΠΑΟΚ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στο Europa League


«Στηρίξτε τον ΠΑΟΚ χωρίς ακρότητες»


Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους οπαδούς της ομάδας να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο αυριανό αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς αναφέρονται σε όλα πρέπει να αποφύγει ο κόσμος της ομάδας και μπορεί να επιφέρουν την τιμωρία από την UEFA.
  • «Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ»

    Αουτσάιντερ χαρακτήρισε ο Πέτερ Σέτελ τη Ραπίντ Βιέννης απέναντι στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο προπονητής της αυστριακής ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει αξιοπρεπή πορεία τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη διοργάνωση της UEFA.
  • (Photo: Action Images)

    Το πλάνο του Μπάγεβιτς

    Πρόθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο Ατρόμητος να ασκήσει ασφυκτικό πρέσινγκ στους παίκτες της Νιούκαστλ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Για αυτό τον λόγο ο Σερβοέλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με σφιχτό κέντρο τους Περιστεριώτες κόντρα στην αγγλική ομάδα, έχοντας τρεις παίκτες στον άξονα και άλλους δύο στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

    Το μηδέν στην άμυνα οφείλει να διαφυλάξει ο Ατρόμητος απέναντι στη Νιούκαστλ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, όπως δήλωσε ο Γιώργος Κορακάκης. Ο 36χρονος πλέον παίκτης παραμένει ο μοναδικός σκόρερ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τους Περιστεριώτες από το παιχνίδι με τη Σεβίλλη στις 14 Σεπτεμβρίου 2006. «Δεν έχει τίποτα να χάσει ο Ατρόμητος», τόνισε ο έμπειρος χαφ.

ΑΕΚ, ΟΦΗ στον «αέρα», στο βάθος αναδιάρθρωση


Oπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν είναι όλες οι ομάδες στο ίδιο... καζάνι και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι οι έξι από τις 8 έστω και στο παραπέντε θα πάρουν άδεια και μένουν η AEK και ο OΦH, που είναι στην πιο δύσκολη θέση.
Στην περίπτωση που κάποια από τις οκτώ αυτές ομάδες δεν λάβουν πιστοποιητικό από την EEA, ίσως αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά θα της επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις που είναι αφαίρεση από 1 έως 10 βαθμούς αναλόγως του χρέους.
Στη συνεδρίαση της EEA παρέστη χθες και εκπρόσωπος της Παναχαϊκής, η οποία επιδιώκει τη συμμετοχή της στη Super League σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν λάβει άδεια και δεν συμμετάσχει τελικά στο πρωτάθλημα.
Eκ παραλλήλου, η EΠO απέστειλε χθες έγγραφο στη Super League με το οποίο επαναφέρει το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών.
Kατά πληροφορίες, η Λίγκα είναι διατεθειμένη να συζητήσει την πιθανότητα υποβιβασμού δύο ομάδων στη Football League και την άνοδο τεσσάρων και στην περίπτωση αυτή στη Football League θα λάβουν μέρος οι Oλυμπιακός Bόλου, Kαβάλα και Hρακλής.

Κοιτάει τ' αστέρια... φτάνει μην δει αστεράκια...

Στόχος τα… αστέρια για τον ΠΑΟ
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League θα προσπαθήσει να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μάλαγα (21:45, ΝΕΤ, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Το «τριφύλλι» θέλει να επιστρέψει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όμως χρειάζεται να ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Το έργο των παικτών του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν θα είναι εύκολο, όμως θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να βρεθούν στις 30 του μήνα στην κλήρωση που θα γίνει στο Μονακό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πάει για

Πιάνει λιμάνι... ο Καββαδάς

Θετική ήταν η χθεσινή μέρα στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο για τη μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά.

Πλησιάζει στο λιμάνι ο Καββαδάς
Ο Ολυμπιακός παλεύει τη συγκεκριμένη υπόθεση εδώ και πολύ καιρό και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κάνει δικό του τον παίκτη. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης φαίνεται να τα βρίσκουν σιγά, σιγά με τον Πανιώνιο και τον Ηλία Λιανό, ενώ χρήματα θα πάρει και ο Ιωνικός Νικαίας
Ο παίκτης προβάρει τα κόκκινα, καθώς ο ίδιος θα έχει βρει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά και απομένει να τα βρουν και οι ομάδες μεταξύ τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη. 
Κάτι τέτοιο εξάλλου είναι πολύ πιθανό να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες, αν όχι ώρες.

Καταλήγουν... στον Ολυμπιακό


Μπορεί ν' απομένουν ακόμα εννιά μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και σίγουρα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές της τελευταίας στιγμής, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει να φουλάρει για την απόκτηση του αντι-Μιραλάς.
Μέχρι χθες αυτό που γινόταν γνωστό από τους «ερυθρόλευκους» ήταν ότι «συνεχίζουμε το σαφάρι για τον αριστερό εξτρέμ». Ούτε αμυντικό χαφ ούτε αριστερό μπακ! Μόνο αριστερό εξτρέμ.
Χθες όμως φαίνεται ότι υπήρξε σύσκεψη κορυφής στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίχως κάτι να επιβεβαιώνεται από πλευράς Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το