Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Poker Players - Αμείωτη η δράση στα highstakes PLO τραπέζια


Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δράση στα online highstakes τραπέζια τις τελευταίες εβδομάδες με πολύ εντυπωσιακές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις να τραβούν την προσοχή της κοινότητας.
Η χθεσινή μέρα δεν αποτέλεσε εξαίρεση και η δράση ήταν έντονη στα $100/$200 PLO τραπέζια. Συγκεκριμένα ένα match με τους Γκας "broksi" Χάνσεν, "EireAbu", Φιλ "MrSweets28" Γκάλφοντ και "Sauce123" οδήγησε σε πολλά εξαψήφια pots, σε έναν μεγάλο νικητή - τον EireAbu- και σε μία μεγάλη heads-up μάχη ανάμεσα στον Γκάλφοντ και τον Μπεν "Sauce123" Σάλσκι, δύο από τους καλύτερους Αμερικανούς online παίκτες όλων των εποχών.
Η κακή εβδομάδα συνεχίστηκε για τον Γκας Χάνσεν, ο οποίος υπέστη μία βαριά ήττα στα χθεσινά sessions του στα PLO τραπέζια. Ο "broksi" έδειχνε ανυπόμονος να βάλει τις μάρκες του στο κέντρο του τραπεζιού και το πλήρωσε παίζοντας με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες PLO στον κόσμο.

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε ο "EireAbu", ο οποίος μετά από ένα παρατεταμένο downswing σημείωσε τα περισσότερα κέρδη ($380.000) κατά τη χθεσινή μέρα. Παρά τις πρόσφατες δυσκολίες, ο "EireAbu" παραμένει πρωτοπόρος στη λίστα με τα κέρδη για το 2012 με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους αφού κερδίζει στους πρώτους 8 μήνες του έτους $3,3 εκατ.
Μετά από την απόσυρση των Χάνσεν και "EireAbu", οι Γκάλφοντ και Σάλσκι έμειναν για να συνεχίσουν το παιχνίδι προσφέροντας μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα 7ωρη heads up αναμέτρηση σε όσους έκαναν rail στα χθεσινά highstakes τραπέζια.
Η αναμέτρηση είχε γύρει εμφατικά υπέρ του Γκάλφοντ, ο οποίος παρουσίαζε κέρδη $400.000 μέχρι ένα σημείο. Ωστόσο μετά το comeback του "Sauce123" η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με τον "MrSweets28" να σημειώνει κέρδη $95.000 και τον "Sauce123" να ολοκληρώνει την ημέρα με απώλεια $23.000 μετά και από κάποια κέρδη που είχε σημειώσει απέναντι στον "Isildur1" νωρίτερα μέσα στη μέρα.
Play Online Poker at PKRounders.com
pokercity.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου