Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού παρακολούθησαν τον αγώνα της Μάλαγα

Η νίκη επί της Θέλτα ήταν μια ισχυρή τονωτική ένεση για την ψυχολογία των παικτών της Μάλαγα.

Η αγωνιστική εικόνα όμως των παικτών του Πελεγκρίνι είχε και θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία για τον έμπειρο τεχνικό. Από την μέση και μπροστά η Μάλαγα είναι αρκετά δυνατή ακόμα και χωρίς τον Μπουονανότε. Με τους Χοακίν και Ίθκο επιτίθεται από τα πλάγια και δημιουργεί καταστάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

Με τον Αργεντινό μέσο στο παιχνίδι της η επίθεση της Μάλαγα αποκτά το πλεονέκτημα του απρόσμενου αφού ο Μπουονανότε έχει την ικανότητα με μία ατομική ενέργεια να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με την Θέλτα.

Μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα

Σε ό,τι αφορά την "αχίλλειο πτέρνα" της αυτή είναι με διαφορά η άμυνά της. Όπως θα δείτε και σεις στο βίντεο παρακάτω όλες οι φάσεις της Θέλτα γίνονται μέσα στην περιοχή της Μάλαγα, με το κεντρικό αμυντικό δίδυμο (Ντεμικέλις και Βέλινγκτον) να κάνει πολλά λάθη.

Εκείνο που έσωσε την Μάλαγα από την ήττα ή έστω την ισοπαλία ήταν ο Καμπαγιέρο. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε ενώ είχε ορισμένες εξαιρετικές επεμβάσεις.

Τι λένε στον Παναθηναϊκό

Την ίδια ώρα σύμφωνα με δημοσίευμα της "Sportday" στον Παναθηναϊκό δεν θεωρούν ότι η Μάλαγα θα παρουσιαστεί με τον ίδιο τρόπο κόντρα στο Τριφύλλι.

«Παρουσιάστηκε ασύνδετη η Μάλαγα. Οι γραμμές δεν ήταν κοντά, είχαν αρκετά κενά και επέτρεψαν πολλές φάσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν μας παρασύρει η μέτρια εικόνα της, πάντως, διότι επιθετικά σίγουρα διαθέτει παίκτες που χρειάζονται μεγάλη προσοχή, να μην τους αφήσεις χρόνο να δράσουν. Αυτό που φαίνεται επίσης είναι ότι δεν διαθέτει βάθος στον πάγκο» τονίζουν χαρακτηριστικά στο πράσινο στρατόπεδο.

Για να έχετε και εσείς μία εικόνα από το παιχνίδι δείτε όλα τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης.

 


prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου