Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

O Viktor "Isildur1" Blom δεν είναι πλέον μέλος της Team PokerStars

Viktor Blom
Το PokerNews ανακάλυψε την Τρίτη, ότι ο Blom δεν αναγράφετε πλέον στην λίστα με τους επαγγελματίες παίκτες του PokerStars. Ο Eric Hollreiser, υπεύθυνος επικοινωνίας του PokerStars, είπε στο PokerNews ότι ο Blom και η εταιρεία συμφώνησαν να μην ανανεώσουν την συμφωνία χορηγίας του παίκτη, η οποία έληξε πριν λίγο καιρό.
Ο Blom παρουσιάστηκε ως μέλος της Team PokerStars κατά την διάρκεια του 2011 PokerStars Caribbean Adventure και είναι ένας από τους παίκτες που έχουν συζητηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια.
"Στην μικρή ιστορία του στο παιχνίδι, ο Viktor έχει παίξει ενάντια στα μεγαλύτερα ονόματα, στα υψηλότερα stakes και στα πιο δύσκολα παιχνίδια", είπε ο Hollreiser. "Είναι δύσκολο να θυμηθούμε κάποιον παίκτη που συγκέντρωσε τόση προσοχή τόσο γρήγορα στην καριέρα του. Θα τον παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και του ευχόμαστε μόνο επιτυχίες."

Μιλώντας για την αποχώρηση του από την ομάδα του PokerStars, o Blom είπε: "Απόλαυσα τον χρόνο που πέρασα ως Team Pro και εύχομαι στο PokerStars ότι καλύτερο. Τώρα αυτό που θέλω να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο παιχνίδι."
Play Online Poker at PKRounders.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου