Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

WSOPE 2012 - Επτά τουρνουά με bracelet και 69 μικρότερα

Μόλις έναν μήνα μακριά βρίσκεται το World Series of Poker Europe και οι διοργανωτές, θέλοντας να αυξήσουν το ενδιαφέρον για το πολυναναμενόμενο Ευρωπαϊκό σκέλος του WSOP, πρόσθεσαν στο πρόγραμμα ένα €50,000 re-entry High Roller event, το οποίο θα διεξαχθεί στις 2 Οκτωβρίου.
Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που το Ευρωπαϊκό WSOP θα διοργανώσει ένα τέτοιο τουρνουά με τόσο μεγάλο buy-in και η ελίτ του πόκερ αναμένεται να βρεθεί στις Κάννες για να λάβει συμμετοχή.
Εκτός του ΗighRoller event οι παίκτες που θα βρεθούν στις Κάννες, θα έχουν την ευακιρία να συμμετέχουν σε 7 ακόμη events με έπαθλο χρυσό WSOP bracelet για τον νικητή, συμπεριλαμβανομένου και του €10.000 Main Event.


Συνολικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει 7 μεγάλα και 69 μικρότερα events τα οποία θα λάβουν χώρα από την 21η Οκτωβρίου μέχρι την 4η Νοεμβρίου 2012, μετατρέποντας το WSOPE σε έναν από τους μεγαλύτερους σταθμούς στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.
Εξάλλου, το Eurosport θα μεταδώσει τηλεοπτικά σε 59 χώρες το Main Event, με κάλυψη της δράσης την ημέρα που αυτή συμβαίνει.
"Aνυπομονούμε να γυρίσουμε στην Cote d'Azur στις Κάννες το 2012", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του WSOP, Τάι Στιούαρτ. "Έχουμε φέρει το πρόγραμμα μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να εκμεταλλευθούμε τον καταπληκτικό καιρό και όλα όσα έχουν να προσφέρουν οι Κάννες.
Αυτό το τουρνουά είναι ένα από τα κορυφαία στον κόσμο και η εμπειρία του να παίξει κανείς εδώ δεν συγκρίνεται με καμμία. Τα ΜΜΕ προβλέπουν ότι θα καταφθάσουν 1.000 παίκτες για το Main Event και εμείς θα είμαστε έτοιμοι να τους υποδεχθούμε", πρόσθεσε ο Στιούαρτ.
Αν και η κοινότητα έχει δει με θετικό μάτι τις προσθήκες στο πρόγραμμα του WSOPE δεν λείποουν και τα παράπονα για τη διοργάνωση με τον περσινό November 9er, Ιρλανδό, Όουαν Ο'Ντέι, να εκφράζει μέσω twitter, τη δυσαρέσκειά του για την αύξηση του κόστους των registration fees.

pokercity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου