Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Έξαλλος ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Μάλαγα

Ο Πορτογάλος ήταν εξαγριωμένος από την εικόνα των παικτών του στο πρώτο ημίχρονο του ματς με την ισπανική ομάδα και δε δίστασε να τους... κατσαδιάσει όταν μπήκαν στα αποδυτήρια.  Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα "LIVE SPORT" δεν είχε πρόβλημα να χρησιμοποιήσει και βαριές κουβέντες.

"Παίζετε σαν χεσμένοι. Δείχνετε φοβισμένοι και ο αντίπαλος το καταλαβαίνει με την πρώτη ματιά. Δεν έχετε λίγο κουράγιο μέσα σας; Επιτέλους διάβολε, βγάλτε ψυχή και πάθος!

Αυτό ήταν που θα δίνατε τον καλύτερό σας εαυτό; Η εικόνα σας είναι θλιβερή και ντροπιαστική για την Ιστορία του Παναθηναϊκού. Ακόμα σε διακοπές βρίσκεστε. Κοιμόσαστε μέσα στο γήπεδο και αν συνεχίσετε έτσι στο δεύτερο ημίχρονο θα ξεφτιλιστούμε!

Το δεύτερο ημίχρονο θα είναι πιο δύσκολο από το πρώτο. Σας έχω δείξει τα πάντα για τη Μάλαγα. Ό,τι κάνει σήμερα σας το είχα επισημάνει. Αλλά εσείς δεν έχετε εδώ το μυαλό σας...". τους είπε ο Φερέιρα.

Στη συνέχεια προχώρησε σε τεχνικές παρατηρήσεις δίνοντας εντολές στους παίκτες του λέγοντας: "Πρέπει να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα με υπομονή. Θέλω συμμετοχή από όλους σε αυτό. Η μπάλα να περνάει από τον Κατσουράνη και τον Βιτόλο στο Λάζαρο και τον Σισοκό, να ανέβουν τα μπακ πιο ψηλά. Να πιέσουμε τη Μάλαγα. Μπορούμε να βάλουμε γκολ και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. Αρκεί να το πιστέψετε".

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου