Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Φορτσάρει για Μπεναγιούν...

Προσωπικά έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Μαρινάκης την υπόθεση του Γιόσι Μπεναγιούν. 

Φορτσάρει για Μπεναγιούν
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με τον Ισραηλινό εξτρέμ για να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Η πρόταση των Πειραιωτών αφορά συμβόλαιο διετούς διάρκειας και οι συνολικές του αποδοχές θα φτάσουν τα 4 εκατ .ευρώ, χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το ποσό τα μπόνους επίτευξης στόχων που θα βάλει στον

προσωπικό του λογαριασμό ο 32χρονος παίκτης.   

Ο διεθνής άσος παρουσιάζεται θετικός στην προσφορά των νταμπλούχων, όμως το πρόβλημα για την όποια συνεργασία είναι η οικογένειά του. Η γυναίκα του θέλει να παραμείνουν στην Αγγλία, κυρίως γιατί τα παιδιά του Μπεναγιούν πηγαίνουν σε αγγλικό σχολείο. 

Ενεργό ρόλο στην όλη ιστορία φαίνεται ότι έχει ο Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την πειραιώτικη ΠΑΕ και προσπαθεί να πείσει τον Μπεναγιούν να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. 

Προτάθηκε και ο Μαλουντά 

Εκτός από τον Μπεναγιούν στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωση και του Φλοράν Μαλουντά. Ο Γάλλος εξτρέμ προτάθηκε στους Πειραιώτες και εκείνοι με τη σειρά τους θέλουν να διαπιστώσουν πόσες πιθανότητες έχουν να πραγματοποιήσουν μία τόσο ηχηρή μεταγραφή. Πρόκειται για μία περισσότερο δύσκολη υπόθεση από εκείνη του Ισραηλινού, αφού ο Μαλουντά έχει μεγαλύτερο συμβόλαιο και πιο ακριβή όσον αφορά το κόστος της μεταγραφής. 

Στο «κόλπο» και ο Κακουτά 

Την ώρα που στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την απόκτηση του Γιόσι Μπεναγιούν, έχουν το μυαλό τους και στον Γκαέλ Κακουτά της Τσέλσι. Αν τελικά δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ισραηλινού, τότε οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 22χρονο παίκτη (έχοντας οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι). 

Ωστόσο και αυτή η υπόθεση δεν είναι εύκολη, αφού η Μαρσέιγ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Τσέλσι για την απόκτησή του. Από την πλευρά του, ο νεαρός παίκτης δήλωσε ότι «είναι καλύτερα να φύγω από τον σύλλογο και να βρω έναν που θα μπορώ να παίζω. Είναι μια σημαντική στιγμή για την καριέρα μου. Πρέπει να παίξω». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου