Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Για τον αγώνα με την Μάλαγα μίλησε ο Μπρούνο Φορναρόλι

"Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη ρεβάνς, αυτό είναι σίγουρο. Ξεκινήσαμε άσχημα, παίξαμε αρκετά πίσω, ενώ οι αντίπαλοί μας πρέσαραν πολύ.

Κατά τη γνώμη μου, τους αφήσαμε την πρωτοβουλία και αυτό μας στοίχισε. Το πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο που η εικόνα μας δεν ήταν καλή ήταν αυτό, καθώς τους επιτρέψαμε να έχουν την κατοχή της μπάλας.

Πλέον πρέπει να προετοιμαστούμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, χωρίς να ξεχνάμε ότι την επόμενη Τρίτη θα πρέπει να κάνουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι για να ανατρέψουμε την κατάσταση" τόνισε ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Σχετικά με την πρώτη του παρουσία στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού σε επίσημο παιχνίδι, ο στράικερ του Τριφυλλιού δηλωσε ικανοποιημένος.

"Προσωπικά πιστεύω ότι πήγα σχετικά καλά. Αν όμως δεν κερδίζει η ομάδα σου, δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος.

Νιώθω καλά από πλευράς φυσικής κατάστασης, πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Τώρα κοιτάμε μπροστά και περιμένουμε τη ρεβάνς στο γήπεδό μας. Στην έδρα μας θα πρέπει εμείς να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια των οπαδών μας θα μπορέσουμε να σκοράρουμε και να διεκδικήσουμε την πρόκριση" είπε χαρακτηριστικά.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου