Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Το προβάδισμα στη Μπάρτσα, η "χαρά" στη Ρεάλ(VIDEO)


Η Μπαρτσελόνα του Βιλανόβα δεν έχει μεγάλες διαφορές από αυτή που άφησε ο Γκουαρντιόλα. Οι Καταλανοί... έπνιξαν τη Ρεάλ, είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες να πάρουν από το πρώτο ματς το τρόπαιο. Τελικά το 3-2 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο αγώνα στη Μαδρίτη. 

Στο πρώτο μέρος παρά το ότι οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς τη μπάλα στα πόδια τους δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες.   

Η Ρεάλ όμως έκανε το... λάθος να ταράξει τα ήρεμα νερά του παιχνιδιού και
στο 55' άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο.


Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση αφού μόλις δύο λεπτά αργότερα η πάσα του Μασκεράνο βρήκε τον Πέδρο ο οποίος πλάσαρε τον Κασίγιας.


Οι Καταλανοί ανέβασαν το ρυθμό τους και αφού έχασαν ευκαιρίες, έφτασαν στο 2ο γκολ τους στο 69΄. Ο Ινιέστα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ράμος και ο Μέσι νίκησε από τα 11 βήματα τον αρχηγό της Ρεάλ. 


Η Μπάρτσα δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 78΄ο Ινιέστα έκανε εκπληκτική κίνηση, πάσαρε στον Τσάβι και ο αρχηγός των μπλαουγκράνα έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του.


Η Ρεάλ όμως αποδείχθηκε "επτάψυχη". Έχοντας και τη... βοήθεια του Βαλντές ο Ντι Μαρία σκόραρε στο 85' και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο ματς που θα γίνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου