Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΠΑΟΚ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ στο Europa League


«Στηρίξτε τον ΠΑΟΚ χωρίς ακρότητες»


Ανακοίνωση με την οποία ζητάει από τους οπαδούς της ομάδας να δείξουν το καλό τους πρόσωπο στο αυριανό αγώνα με την Ραπίντ Βιέννης, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς αναφέρονται σε όλα πρέπει να αποφύγει ο κόσμος της ομάδας και μπορεί να επιφέρουν την τιμωρία από την UEFA.
  • «Εμείς είμαστε το αουτσάιντερ»

    Αουτσάιντερ χαρακτήρισε ο Πέτερ Σέτελ τη Ραπίντ Βιέννης απέναντι στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. Ο προπονητής της αυστριακής ομάδας στάθηκε στο γεγονός ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει αξιοπρεπή πορεία τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη διοργάνωση της UEFA.
  • (Photo: Action Images)

    Το πλάνο του Μπάγεβιτς

    Πρόθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι ο Ατρόμητος να ασκήσει ασφυκτικό πρέσινγκ στους παίκτες της Νιούκαστλ στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League. Για αυτό τον λόγο ο Σερβοέλληνας τεχνικός σκοπεύει να παρατάξει με σφιχτό κέντρο τους Περιστεριώτες κόντρα στην αγγλική ομάδα, έχοντας τρεις παίκτες στον άξονα και άλλους δύο στα άκρα της μεσαίας γραμμής.

    Το μηδέν στην άμυνα οφείλει να διαφυλάξει ο Ατρόμητος απέναντι στη Νιούκαστλ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League, όπως δήλωσε ο Γιώργος Κορακάκης. Ο 36χρονος πλέον παίκτης παραμένει ο μοναδικός σκόρερ της ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τους Περιστεριώτες από το παιχνίδι με τη Σεβίλλη στις 14 Σεπτεμβρίου 2006. «Δεν έχει τίποτα να χάσει ο Ατρόμητος», τόνισε ο έμπειρος χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου