Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΑΕΚ, ΟΦΗ στον «αέρα», στο βάθος αναδιάρθρωση


Oπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν είναι όλες οι ομάδες στο ίδιο... καζάνι και η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι οι έξι από τις 8 έστω και στο παραπέντε θα πάρουν άδεια και μένουν η AEK και ο OΦH, που είναι στην πιο δύσκολη θέση.
Στην περίπτωση που κάποια από τις οκτώ αυτές ομάδες δεν λάβουν πιστοποιητικό από την EEA, ίσως αγωνιστεί κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αλλά θα της επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις που είναι αφαίρεση από 1 έως 10 βαθμούς αναλόγως του χρέους.
Στη συνεδρίαση της EEA παρέστη χθες και εκπρόσωπος της Παναχαϊκής, η οποία επιδιώκει τη συμμετοχή της στη Super League σε περίπτωση που κάποια ομάδα δεν λάβει άδεια και δεν συμμετάσχει τελικά στο πρωτάθλημα.
Eκ παραλλήλου, η EΠO απέστειλε χθες έγγραφο στη Super League με το οποίο επαναφέρει το θέμα της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών.
Kατά πληροφορίες, η Λίγκα είναι διατεθειμένη να συζητήσει την πιθανότητα υποβιβασμού δύο ομάδων στη Football League και την άνοδο τεσσάρων και στην περίπτωση αυτή στη Football League θα λάβουν μέρος οι Oλυμπιακός Bόλου, Kαβάλα και Hρακλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου