Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τη Μάλαγα

Λίγες ώρες απομένουν για τη σέντρα του παιχνιδιού Μάλαγα - Παναθηναϊκός και η προετοιμασία στο στρατόπεδο του Τριφυλλιού, ολοκληρώνεται.

Τις μέρες που προηγήθηκαν, οι πράσινοι δούλεψαν αρκετές ώρες στην τακτική και δοκίμασαν στην προπόνηση διάφορα σχέδια για να φύγουν νικητές από το Λα Ροσαλέντα.

Ανήμερα της αναμέτρησης, το βάρος έχει πέσει στην ψυχολογική τόνωση και στην ανάλυση του αντιπάλου. Άλλωστε, ότι ήταν να δουλευτεί στο γήπεδο, έχει ήδη γίνει. Τα υπόλοιπα θα γίνουν σε θεωρητικό επίπεδο από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους συνεργάτες του.

Ο Πορτογάλος προπονητής τονίζει διαρκώς στους ποδοσφαιριστές του ότι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και το μόνο που πρέπει να κάνουν, είναι να παίξουν τη μπάλα τους. Εφόσον μείνουν πιστοί στο πλάνο τους, τότε οι πιθανότητες τους να πετύχουν κάτι καλό, θα αυξηθούν.

Στο ρόστερ του Τριφυλλιού υπάρχουν πολλοί νεαροί και χωρίς εμπειρίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι χρειάζονται ενθάρρυνση. Ο Φερέιρα, με τους Μπουμσόνγκ, Κατσουράνη και Βύντρα, ως οι έμπειροι, έχουν αναλάβει να τους υποστηρίξουν εν όψει του ματς.

Βίντεο και οδηγίες

Την Τρίτη και την Τετάρτη ο Φερέιρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές για την Μάλαγα και τον τρόπο που αγωνίζεται. Τους έδειξε βίντεο και τους ανέλυσε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του αντιπάλου και τους επέστησε την προσοχή σε συγκεκριμένους παίκτες.

Ο Φερέιρα τους έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως θα αγωνιστούν και τους έχει προετοιμάσει για όλα τα ενδεχόμενα. Από εδώ και πέρα, το ζητούμενο είναι αυτοί να ανταποκριθούν...

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου