Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Καταλήγουν... στον Ολυμπιακό


Μπορεί ν' απομένουν ακόμα εννιά μέρες μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και σίγουρα μπορεί να υπάρξουν ανατροπές της τελευταίας στιγμής, αλλά ο Ολυμπιακός δείχνει να φουλάρει για την απόκτηση του αντι-Μιραλάς.
Μέχρι χθες αυτό που γινόταν γνωστό από τους «ερυθρόλευκους» ήταν ότι «συνεχίζουμε το σαφάρι για τον αριστερό εξτρέμ». Ούτε αμυντικό χαφ ούτε αριστερό μπακ! Μόνο αριστερό εξτρέμ.
Χθες όμως φαίνεται ότι υπήρξε σύσκεψη κορυφής στο «Γ. Καραϊσκάκης» δίχως κάτι να επιβεβαιώνεται από πλευράς Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το
«παρών» στο γήπεδο, όπως και ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής, Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος δεν έφυγε με τους συνεργάτες του από το γήπεδο. Αυτό το συνήθιζε η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε όταν χρειάστηκε να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις. Ετσι και χθες. Διοίκηση και προπονητής συζήτησαν για το αύριο του Ολυμπιακού. Και σε αυτό υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα. Αρχής γενομένης από τη μεταγραφή του αντι-Μιραλάς.
Προφανώς και θα συζήτησαν ποιος θα είναι τελικά ο «εκλεκτός» για την συγκεκριμένη θέση, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Από τον Ολυμπιακό είχε ειπωθεί πως η ομάδα δεν θα πήγαινε για άλλη μεταγραφή εκτός και αν ο Ζαρντίμ ζητήσει κάτι. Και δεν αποκλείεται χθες ο Πορτογάλος να ζήτησε περαιτέρω ενίσχυση. Δηλαδή είτε αμυντικό χαφ είτε αριστερό μπακ.
Η συζήτηση διήρκεσε για περισσότερο από 1,5 ώρα και λογικά από σήμερα η διοίκηση θα βάλει μπρος την επιχείρηση αριστερού εξτρέμ. Εάν δεν υπάρχει και άλλη έκπληξη της τελευταίας στιγμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου