Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην αποστολή

Το διάστρεμμα που υπέστη πριν από λίγες ημέρες φαίνεται ότι δεν ήταν ικανό να κρατήσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην Αθήνα. Ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στην αποστολή για τον πρώτο αγώνα με την Μάλαγα και είναι στο χέρι του Ζεσουάλο Φερέιρα να τον χρησιμοποιήσει.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους παίκτες που έμειναν στην Αθήνα δεν υπάρχει κάποια έκπληξη. Εκτός της 21μελούς αποστολής έμειναν οι: Σο, Ταμπάκης, Φουρλάνος, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ιωαννίδης και Κουίνσι.

Αναφορικά με τον Κουίνσι, ο παίκτης κρίθηκε ανέτοιμος από τον Φερέιρα και γι' αυτό έμεινε στην Αθήνα προκειμένου να συνεχίσει τις εντατικές προπονήσεις. Εξάλλου και σήμερα ο Κουίνσι συμμετείχε σε ολόκληρη την προπόνηση της ομάδας και στη συνέχεια ακολούθησε έξτρα ατομικό πρόγραμμα.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού περιελάμβανε: ζέσταμα, ταχύτητες, δίτερμα και ασκήσεις πάνω στις στατικές φάσεις. Ατομικά προπονήθηκαν οι Σο, Χουχούμης και Ιωαννίδης.

Play Online Poker at PKRounders.com

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου