Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αρχισε τις πεντάρες η Μπαρτσελόνα !!!


Από νωρίς πεντάρα για Μπαρτσελόνα
Με τον πλέον δυνατό τρόπο μπήκε στο ισπανικό πρωτάθλημα η Μπαρτσελόνα που επικράτησε 5-1 της Σοσιεδάδ στο ντεμπούτο του Βιλανόβα στον πάγκο της.
Ερωτηματικό μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρεμιέρα της Μπαρτσελόνα στο ισπανικό πρωτάθλημα απέναντι στη Σοσιεδάδ. Ύστερα από μία τετραετία υπό την
καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, ήρθε η ώρα για να αλλαγή με τον Τίτο Βιλανόβα να κάθεται για πρώτη φορά στον πάγκο των «μπλαουγκράνα». Εντός αγωνιστικού χώρου όμως, τίποτα δεν άλλαξε με τους Καταλανούς να παίζουν κατά διαστήματα εκπληκτικό ποδόσφαιρο και να φτάνουν άνετα στη νίκη με 5-1 που τους έφερε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική στην κορυφή, έναντι της Ρεάλ Μαδρίτης.
Μόλις στο 4’ της αναμέτρησης η ομάδα της Καταλανίας άνοιξε το σκορ με τέρμα του Κάρλες Πουγιόλ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων, ήταν άμεση με τον Κάστρο στο 9’ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια. Κάτι που… νευρίασε τον Λιονέλ Μέσι που ξεκίνησε δυνατά τις υποχρεώσεις του πετυχαίνοντας γρήγορα δύο τέρματα (11’, 16’) φτάνοντας από νωρίς στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Στη συνέχεια, ήταν η σειρά του Πέδρο να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα του ημιχρόνου στο 41’. Το... κερασάκι στην τούρτα, έβαλε ο Νταβίντ Βίγια στο 84' ο οποίος επέστρεψε ύστερα από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, διαμορφώνοντας το τελικό 5-1
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πουγιόλ (50’ Πικέ), Μασεράνο, Άλμπα, Φάμπρεγκας (58’ Ινιέστα), Μπουσκέτς, Τσάβι, Τέγιο, Μέσι, Πέδρο (75’ Βίγια)
ΣΟΣΙΕΔΑΔ: Μπράβο, Εστράδα, Ανσοτέγκι, Γκονζάλεζ, Ντε λα Μπέγια, Ελουστόνδο (63’ Βέλα), Ιγιαραμέντι (81’ Ρος), Μάρκελ, Πριέτο, Γκρίτσμαν, Κάστρο (73’ Άνχελ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου