Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Στην τελική ευθεία για τον ψηλό


Μπορεί αύριο το μεσημέρι να ξεκινάει στο ΣΕΦ η προετοιμασία του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν, αλλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενδεχομένως να μην έχει στη διάθεσή του τον 4ο ψηλό.
Μέχρι στιγμής τίποτε δεν πρέπει να θεωρηθεί σίγουρο όσον αφορά τον παίκτη που θα συμπληρώσει το «ερυθρόλευκο» ρόστερ και ο οποίος θα έχει -στην ουσία- συμπληρωματικό ρόλο μέσα στην ομάδα. 
Η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά δεν έχει εγκαταλειφθεί, αλλά με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θεωρείται δύσκολο να γίνει κάτοικος... ΣΕΦ. 
Γι' αυτόν τον λόγο δεν αποκλείεται να ενεργοποιηθεί η περίπτωση του
Γάιου Σκορδίλη, ο οποίος βρίσκεται stand by εδώ και πολύ καιρό περιμένοντας το κάλεσμα του Ολυμπιακού για την υπογραφή των συμβολαίων.
Το πόσο θα περιμένει ακόμα είναι... άλλο θέμα, αφού η Λιμόζ έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου σέντερ, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Νίκος Λινάρδος (σ.σ. βοηθός του Παναγιώτη Γιαννάκη στην τεχνική ηγεσία της γαλλικής ομάδας) από την κοινή τους θητεία στο Μαρούσι πριν... σκορπίσει όλη η ομάδα. Σύμφωνα με την πλευρά του παίκτη αν δεν γίνει κάποια κρούση από πλευράς Ολυμπιακού σήμερα (το πολύ αύριο) ο παίκτης ενδέχεται να αναζητήσει αλλού την τύχη του, με πιθανότερο προορισμό τη Γαλλία.
Από εκεί και πέρα στάσιμο παραμένει και το θέμα του... συμπληρωματικού γκαρντ, αφού ούτε χθες υπήρξε κάποια εξέλιξη. Αλλωστε είναι δεδομένο ότι αν και εφόσον δεν τελειώσει το θέμα του ψηλού, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να ασχοληθούν με άλλον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου