Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : «Φουλάρει» για Νενέ, Μπαρμπόσα


«Φουλάρει» για Νενέ, ΜπαρμπόσαΣτην προσπάθεια απόκτησης του αντικαταστάτη του Κέβιν Μιραλάς έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίεςοι ιθύνοντες της πειραϊκής ΠΑΕ κινούνται για την των Μπαρμπόσα και Νενέ για την ενίσχυση στην άκρη της επιθετικής λειτουργίας του Θρύλου
Οι Νενέ και Μπαρμπόσα είναι οι παίκτες που έχουν πάρει προβάδισμα στην λίστα του Ολυμπιακού για τον αντί-Μιραλάς. Στο... κόλπο παραμένει και ο Κακουτά, που είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας.
Στα υπόψιν παραμένει ο Ντος Σάντος με την περίπτωσή του να έχει δυσκολέψει πολύ λόγω της
εμπλοκής των Ίντερ και Σεβίλλης. Στον αντίποδα, χάνει έδαφος η περίπτωση του Χουάν Βάργκας, ο οποίος έχει χάσει σημαντικό έδαφος λόγω των τραυματισμών του. Ο Περουβιανός μέσος της Φιορεντίνα, εξάλλου, δεν είναι ο τύπος τουπάικτ που θέλει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Όσον αφορά τις υποθέσεις των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντρέντε, αμφότερες μπήκαν στο... συρτάρι μέχρι νεωτέρας για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά. Τέλος πρέπει να τονιστεί ότι στο λιμάνι ρίχνουν ματιές στον Μπάρκλεϊ.
Τον 18χρονο εξαιρετικά χαρισματικό μέσο της Έβερτον, που παραχωρείται ως δανεικός από την αγγλική ομάδα. Πληροφορίες από το νησί θέλουν τους ερυθρόλευκους να σκέφτονται να κάνουν κίνηση για τον παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου