Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Οι αντικαταστάτες του Κεβιν Μιραλάς

«Βόμβα» Ντρέντε!
Ρίκι Ντρέντε

Ο Κέβιν Μιραλάς οδεύει ολοταχώς προς την Έβερτον και ήδη στον Ολυμπιακό βρίσκονται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του.
Στον Ολυμπιακό ήδη εξετάζουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που θα αντικαταστήσουν τον 25χρονο άσο, όμως κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο αυτή την εποχή και με τις οικονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί.
Τα ονόματα πάντως δεν λείπουν και ήδη έξι από αυτά βρίσκονται στο
προσκήνιο, με 1-2 περιπτώσεις να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.
Έξι ποδοσφαιριστές λοιπόν με διαφορετικά στοιχεία, διαφορετικό τρόπο απόκτησης και διαφορετικό κασέ. Ας τους δούμε ένα προς ένα
Ρίκι Ντρέντε: Αυτή τη στιγμή μοιάζει ιδανική περίπτωση μιας και είναι ελεύθερος, είναι μόλις 25 ετών, το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό αλλά σίγουρα τσιμπημένο και διαθέτει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναζητούν στον Ολυμπιακό. Βέβαια έχει κάποια προβλήματα με τον χαρακτήρα του, αλλά και πάλι είναι εξαιρετική λύση.
Νενέ: Ή αλλιώς Άντερσον Λουίς Ντε Καρβάλιο. Είναι αυτός που ακουγόταν επί δυο χρόνια για τον Ολυμπιακό. Στα 31 πλέον και με την Παρί να έχει γεμίσει το ρόστερ της, είναι μια ακριβή, αλλά καλή περίπτωση. Γρήγορος, σκοράρει συχνά και μοιάζει στο στυλ με τον Βέλγο.
Βιεϊρίνια: Γνωστός σε όλους. Το θέμα είναι πως θα αποκτηθεί, αφού η Βόλφσμπουργκ δεν τον δίνει με κάτω από 3-4 εκ. ευρώ. Αν ο Ολυμπιακός καταφέρει με ένα ποσό να τον πάρει δανεικό με οψιόν αγοράς, τότε θα είναι μεγάλη επιτυχία.
Έλντερ Μπαρμπόσα: Φθηνή λύση, αλλά γνωστός στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς τον είχε στην Μπράγκα. Δεν είναι από τους βασικούς της Πορτογαλικής ομάδας, αλλά διαθέτει ποιότητα και είναι σε καλή ηλικία (25 ετών).
Μαρκ Γκονσάλες: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας τον κέρδισε έναντι του Ολυμπιακού το 2009, αν και οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει πρόταση 3 εκ. ευρώ, όμως ο Χιλιανός άσος, με καταγωγή από την Νότιο Αφρική, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει. Η Ρωσική ομάδα θέλει να τον ξεφορτωθεί, παραμένει εξαιρετική λύση και εφικτά οικονομική, οπότε όλα είναι ανοιχτά.
Αρσάβιν: Η πιο δύσκολη περίπτωση. Ο Ρώσος άσος στα 31 παραμένει εξαιρετική λύση, όμως δεν υπολογίζεται στην Άρσεναλ, οπότε ο Ολυμπιακός μπορεί να κάνει μπάσιμο για να τον αποκτήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου