Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έκανε μία πρώτη δοκιμή για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο παιχνίδι Μάλαγα


Ο τραυματισμός του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αλλάζει τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα για το παιχνίδι Μάλαγα - Παναθηναϊκός, την Τετάρτη 22 Αυγούστου στο Λα Ροσαλέντα.
Στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, ο Πορτογάλος προπονητής έκανε μία πρώτη δοκιμή για τα πλάνα του χωρίς τον Χριστοδουλόπουλο. Χώρισε δύο ομάδες και έπαιξαν διπλό 7Vs7, με τη μία ομάδα να επιτίθεται και την άλλη να αμύνεται.
Την τετράδα των επιτιθέμενων αποτέλεσαν οι Ζέκα, Μαυρίας, Σισοκό και Πετρόπουλος, ενώ τα δύο βασικά αμυντικά χαφ οι Βιτόλο και εναλλάξ οι Μαρίνος, Κατσουράνης. Γκολκίπερ ήταν ο Καρνέζης, στόπερ οι Βελάσκες και Μπουμσόνγκ, δεξί μπακ ο Βύντρα και αριστερό ο Σπυρόπουλος.
Κατά κύριο λόγο, οι τέσσερις έκαναν επίθεση σε διάταξη 4-2-3-1 με με τον Μαυρία αριστερά, τον Ζέκα δεξιά, τον Σισοκό σε ελεύθερο ρόλο και τον Πετρόπουλο στην κορυφή. Ωστόσο, προς το τέλος έπαιξαν σε διάταξη 4-3-3, με τον Ζέκα να πλαισιώνει τους δύο αμυντικούς χαφ, τον Σισοκό να παίζει αριστερά, τον Μαυρία δεξιά και τον Πετρόπουλο κορυφή.

Εντολές από Φερέιρα
Στη διάρκεια του διτέρματος, ο Φερέιρα φώναζε στους ποδοσφαιριστές του να προσέχουν διαρκώς τις μεταβιβάσεις τους. Ο Πορτογάλος ζητούσε τη μέγιστη δυνατή αποφυγή των λαθών, αφού ξέρει ότι η Μάλαγα διαθέτει ταχύτατους επιθετικούς και έχει την ικανότητα να βγει γρήγορα στην αντεπίθεση.
Παράλληλα, από τους αμυντικούς και τους μέσους απαιτούσε να έχουν κοντινές αποστάσεις, ώστε να μπορούν ανακόψουν άμεσα την κόντρα και να μην δώσουν χώρους. Ο Φερέιρα έδωσε βάση και στην αλληλοκάλυψη, αφού τη θεωρεί ως το σημείο κλειδί για να αντιμετωπίσει την ποιότητα των Ισπανών.
Πριν την προπόνηση, ο Φερέιρα έδειξε στους πράσινους βίντεο από το τελευταίο φιλικό της Μάλαγα με την Έβερτον και τους ανέλυσε το παιχνίδι της ισπανικής ομάδας. Το ίδιο θα κάνει την Κυριακή ή τη Δευτέρα, μετά την πρεμιέρα της Πριμέρα Ντιβιζιόν και το ματς τη Μάλαγα με τη Θέλτα.
Ατομικό ο Σο
Στη απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού πριν το δίτερμα έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Ατομικά προπονήθηκε ο Σο ενώ ο Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκε σε θεραπεία.
prasinanea.gr











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου