Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Τα ερωτηματικά του Γιώργου Δώνη για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στη Ραπίντ Βιέννης

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Ραπίντ για το Γιουρόπα Λιγκ και για πρώτη φορά μετά από καιρό η προπόνηση έγινε με όλους τους παίκτες, πλην του Πάμπλο Γκαρσία για τον οποίο χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση με τους Αυστριακούς.
Υπ’ αυτές τις συνθήκες και με τον Βιβιάν Ματέους να πραγματοποιεί χθες την πρώτη του προπόνηση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, τα ερωτηματικά για το Γιώργο Δώνη, σε ότι αφορά την ενδεκάδα ενόψει Ραπίντ, φαίνεται να είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με το αν θα ξεκινήσει τον Λίαμ Λόρενς στη δεξιά πτέρυγα. Ο Ιρλανδός (ο οποίος επίσης επέστρεψε χθες από την ολιγοήμερη άδεια που έλαβε για να μεταβεί στην Αγγλία) έδειξε έτοιμος στο φιλικό με την Ξάνθη από άποψη φυσικής κατάστασης, ενώ δεν είχε πρόβλημα στη συνεργασία με τους συμπαίκτες του, παρότι είχε την πρώτη.

Η τελική απόφαση είναι καθαρά θέμα του Γιώργου Δώνη και σε περίπτωση που ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επιλέξει τον Ιρλανδό, τότε θα καθίσει στον πάγκο ο Γεωργιάδης, εκτός κι αν ο τελευταίος πάρει τη θέση του Ρομπέρ στα αριστερά. Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα καλύψει το κενό του  Πάμπλο Γκαρσία στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο πρώτο ημίχρονο της ρεβάνς με την Μπνέι Γεχούντα στην Τούμπα είχε αγωνιστεί ο Γιώργος Φωτάκης, ο οποίος αποδείχθηκε ανέτοιμος. Τη θέση του στο δεύτερο μέρος πήρε ο Εργκους Κάτσε και ο Γιώργος Δώνης κινείται ανάμεσα σε αυτές τις δυο επιλογές.

sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου