Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του διεθνή Κινέζου, Αϊλούν Γκούο.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του διεθνή Κινέζου, Αϊλούν Γκούο έχει εκδηλώσει ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "encestando.es" αναφέρει ότι το "τριφύλλι" θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Κινέζο, Αϊλούν Γκούο, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Όπως τονίζουν πρόκειται για έναν παίκτη που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη χώρα, καθώς είναι μόλις 18 ετών με ύψος 1.92μ.

Το δημοσίευμα αναφέρει μεταξύ άλλων: "Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον νεαρό Αϊλούν Γκούο. Είναι 18 ετών και έχει ύψος 1.92μ. Συμπεριλήφθηκε στην εθνική ομάδα της Κίνας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποτελεί έναν από τους πολλά υποσχόμενους μπασκετμπολίστες στην ασιατική χώρα. Φαίνεται ότι ο σύλλογος από την Ελλάδα κινείται για να αποκτήσει τις υπηρεσίες του Γκούο".

Ο νεαρός Κινέζος την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Λάιονινγκ Ντάινοσαρς, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις και έχει τραβήξει την προσοχή - πλην του Παναθηναϊκού - κι άλλων ευρωπαϊκών ομάδων.

Ο Γκούο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2010 κάτω των 17 σημείωνε 22,4 πόντους ανά αγώνα στα παιχνίδια της Κίνας που τερμάτισε στην έβδομη θέση.


prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου