Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Περιμένουν την απάντηση του «Σάλπι»

Την απάντηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στη μείωση αποδοχών που αγγίζει το 40 με 50% περιμένουν στον ΠΑΟΚ. 

Ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης μίλησαν με τον διεθνή φορ της ομάδας και τον ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα και βρίσκονται σε αναμονή για την αντίδρασή του. 

«Η κατάσταση στον ΠΑΟΚ είναι τέτοια που

δεν μπορούμε να καλύψουμε το συμβόλαιό σου και ενώ έχουμε τόσες οφειλές απέναντί σου», είπαν οι δύο άνδρες στον 31χρονο παίκτη, ο οποίος τώρα καλείται να δώσει τη δική του απάντηση και να φανεί αν θέλει να μείνει στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπό αυτές τις προϋποθέσεις. 

«Του έχουμε εξηγήσει τις δυνατότητες της ομάδας. Θέλαμε να ακούσουμε τη δική του θέση. Εκτιμώ ότι ο ΠΑΟΚ και ο Σαλπιγγίδης είναι σε θέση να καθίσουν και να βρουν λύσεις. Είπαμε ότι θα ξαναμιλήσουμε για να φτάσουμε στην ουσία. Αυτή τη στιγμή όμως ο Σαλπιγγίδης είναι παίκτης του ΠΑΟΚ και προσωπικά είμαι περήφανος που ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της Εθνικής στο Euro, είναι εδώ μαζί μας», τόνισε στη SportDay o Γεωργιάδης για την συγκεκριμένη υπόθεση. 

  Το τρίτο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Τσβόλε (20:00, ΟΤΕ TV και sport-fm.gr). Ο Γιώργος Δώνης θέλει να διορθώσει όσα λάθη έγιναν στο 4-4-2, του νικηφόρου κατά τ' άλλα αγώνα με τη Μονς και γι' αυτό τον λόγο ανέλυσε αρκετά πράγματα στους ποδοσφαιριστές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου