Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε 4 μέτωπα!


Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε 4 μέτωπα!
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει πλέον καλή άποψη για το υλικό του, γνωρίζοντας συνάμα (και θα γνωρίσει καλύτερα) πόσο πολύ μπορεί να τον βοηθήσουν και όσοι δεν ήταν στην Αυστρία.
Για αυτό ακριβώς τον λόγο η σημερινή συνάντηση του Πορτογάλου τεχνικού με τους Βρέντζο και Κοβάσεβιτς αποκτά πολύ μεγάλη σημασία, καθώς θα σημάνει την αντεπίθεση του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό «παζάρι», με τις μεταγραφές των δύο χαφ που
θέλει ο 38χρονος τεχνικός και τον στόπερ που αναζητά.
Πολλά θα είναι τα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι από τον Πορτογάλο τεχνικό και τη διοίκηση, με πρώτο και καλύτερο το θέμα του Γκρέκο, που αποτελεί τη νούμερο ένα προτεραιότητα αυτήν τη στιγμή για τους «ερυθρόλευκους».
Οσον αφορά τώρα το θέμα του Ροντρίγκες, μπορεί οι Αργεντινοί να υποστηρίζουν με σωρεία δημοσιευμάτων πως ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μπαίνει στο αεροπλάνο για τον Ολυμπιακό, όμως αυτό διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους Πειραιώτες, που τονίζουν με νόημα ότι «είναι ένας παίκτης που τον παρακολουθούμε και παίζει σε μια ομάδα που μας χρωστά χρήματα. Αλλά ως εκεί».Μπορεί στην Ιταλία να επιμένουν για πρέσινγκ της Πεσκάρα, όμως έχουν στο χέρι τους τον παίκτη, που προτιμά Ολυμπιακό και θεωρούν πως μπορούν άμεσα να προχωρήσουν στην απόκτησή του.
Ο Ροντρίγκες «παίζει» για την Τορίνο και ίσως να «παίζουν» και οι Αργεντινοί, εκτός και αν ο Ολυμπιακός έχει τους λόγους του για να κατεβάσει το θέμα. Πάντως, πληροφορίες θέλουν τους «ερυθρόλευκους», που έχουν να παίρνουν λεφτά από την Ιντεπεντιέντε, να βλέπουν με καλό μάτι τους νεαρούς Βιγιαφάνεζ και Μπενίτεζ.
Επίσης, είναι δεδομένο πως θα συζητηθεί το όνομα του νεαρού Ισπανού Σούσο της Λίβερπουλ, που μαζί με έναν Πορτογάλο από την εθνική Νέων έχουν μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού μέσω του Μπαρμπαλιά, που παρακολούθησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Ταλίν.
Αυτό που απομένει, βέβαια, είναι η υπόθεση του αμυντικού, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν αρκετές επιλογές, αλλά τον Ζαρντίμ να μην έχει καταλήξει ακόμη. Για τον Μπρούνο Αλβες, για τον οποίο η ΚΠΡ ετοιμάζει πρόταση 14 εκατ. ευρώ στη Ζενίτ, τονίζουν χαρακτηριστικά πως δεν υπάρχουν πιθανότητες.
«Αν επανέλθουν οι Αργεντινοί στα συμφωνημένα για τον Ρουίς, τότε θα το δούμε» τόνιζαν χθες οι «ερυθρόλευκοι», συμπληρώνοντας πως δεν υπάρχει κανένα θέμα για τον Γκουμπέρτι, τον Ιταλό ακραίο της Ρόμα, που βάζουν στο στόχαστρο των πρωταθλητών οι γείτονες με σχετικά δημοσιεύματα.
Παράλληλα επαναλάμβαναν πως δεν υπάρχει εξέλιξη για τον Γιαννιώτα. Για τον Ορμπάιθ οι «ερυθρόλευκοι» τόνιζαν πως αυτήν τη στιγμή δεν υπάρχει θέμα. Μετά τη σημερινή συνάντηση του Ζαρντίμ με τη διοίκηση θα ξεκαθαρίσει και του Βάσκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου