Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η Ξάνθη ανακοίνωσε τον αδελφό του... Πίου!


Ο Πίου είναι μόδα και η Skoda Ξάνθη των απολαυστικών – πολλές φορές – ανακοινώσεων θα ήταν φύσει αδύνατον να μην βγάλει δελτίο Τύπου για να διαψεύδει ή να καταγγείλει κάτι χωρίς δόση του «σήμερα» στην Ελλάδα.
Ετσι οι Ακρίτες επέλεξαν τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας και δη τον πρωταγωνιστή της, τον Πίου, προκειμένου να διαψεύσουν τα μεταγραφικά σενάρια που γράφονται και ακούγονται για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Σύμφωνα με την επίσημη θέση της ΠΑΕ, η SKODA Ξάνθη προσπάθησε να φέρει στην πόλη τον Πίου, όμως δεν τα κατάφερε… Ετσι πήρε ή πιο σωστά ενέταξε στο δυναμικό της τον αδελφό του. Το ξέρουμε ότι περισσότεροι, ήδη, γελάτε και κρατάτε το στομάχι σας, αλλά αυτό γράφει η ανακοίνωση των ακριτών που μ' αυτόν τον τρόπο απάντησαν και διέψευσαν τα πολλά δημοσιεύματα περί ενδιαφέρον της για παίκτες, και για κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι!
«Η SKODA ΞΑΝΘΗ έχοντας εξαντλήσει όλα τα περιθώρια δεν μπόρεσε να υπογράψει 5ετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή Πίου και υπέγραψε με τον αδερφό του», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου