Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Μπήκαν και οι διεθνείς στον Ολυμπιακό


Την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση με όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είχε το πρωί της Τετάρτης (18/7) ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μιας και μπήκαν στις προπονήσεις και οι διεθνείς.
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από το Άκενκιρχ της Αυστρίας και την Τετάρτη ο νέος του προπονητής, Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε την ευκαιρία να κάνει την πρώτη του προπόνηση και με τους διεθνείς. 
Οι Τοροσίδης, Μανιάτης, Μήτρογλου, Χολέβας, Φετφατζίδης βρέθηκαν στου Ρέντη και ακολούθησαν το
πρόγραμμα προπόνησης των «ερυθρόλευκων».
Το πρόγραμμα προπόνησης
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διατάσεις για τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, ενώ οι πέντε διεθνείς συνέχισαν ελαφρύ τρέξιμο, μαζί με τον Χρήστο Μουρίκη.Η προπόνηση ξεκίνησε με το καθιερωμένο ζέσταμα με τους παίκτες να δουλεύουν εν συνεχεία πολύ με μπάλα. Χωρίστηκαν σε 2 γκρουπ, έκαναν διαφορετικές ασκήσεις σε τεχνική και τελειώματα φάσεων με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται με δίτερμα, στο οποίο νίκησαν οι «κόκκινοι» με 1-0 τους «μπλε» με τέρμα του Βλαχοδήμου.
Οι Κέβιν Μιραλάς, Νταβίντ Φουστέρ και Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισαν τη θεραπεία που ακολουθούν. Ο Γιάννης Ζαραδούκας και ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 8:30, ενώ την Πέμπτη οι «ερυθρόλευκοι» θα γυμναστούν και το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου