Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

EPT Barcelona - 8 οι Έλληνες στην Day 2

Στους οκτώ ανέρχεται πλέον ο αριθμός των Ελλήνων παικτών που κατάφεραν να εξασφαλίσουν το εισιτήριο στην Day 2 του EPT Barcelona Main Event. Στην χτεσινή Day 1b, 9 ακόμη συμπατριώτες μας δοκίμασαν την τύχη τους, με τρεις να καταφέρνουν να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι διεκδικητές ήταν οι Ιωάννης Αγγέλου,  Ανέστης Πανταζίδης, Σταύρος Κάλφας, Παντελής Παυλής, Γιώργος Καπάλας, Γιώργος Γρηγορόπουλος, Ελευθέριος Κολώνης,  Κωνσταντίνος Νάνος και Χαράλαμπος Τσιβίκος.

Οι τρεις που κατάφεραν να επιβιώσουν ήταν οι Χαράλαμπος Τσιβίκος με 56.400 μάρκες, Ήλιος Καματάκης με 50.500 και ο Γιώργος Γρηγορόπουλος με 14.000 μάρκες.

Σε δηλώσεις τους στο pokerstarsblog.gr, οι Έλληνες παίκτες δήλωσαν οτι είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την εμπειρία τους και απολαμβάνουν πολύ το πόκερ. Ο Ήλιος Καματάκης παραπονέθηκε οτι παρά το καλό αποτέλεσμα (είναι τρίτος ανάμεσα στους οκτώ Έλληνες και με stack πάνω από το average) είχε "αφυλλία" και έπαιρνε πολύ άσχημα φύλλα.

Ο Νίκος Σεγρεδάκης από την άλλη δήλωσε ικανοποιημένος αν και είχε μια πολύ δύσκολη ημέρα, με το επίπεδο στο τραπέζι του να είναι υψηλό και ο ίδιος να βλέπει το stack του να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς.

Στην Day 1b συμμετείχαν συνολικά 670 παίκτες, ανεβάζοντας τις συνολικές συμμετοχές σε 1.073 με 600 παίκτες να περνούν την δοκιμασία της Day 1 και να βρίσκονται με το εισιτήριο της Day 2 στο χέρι.

Ο Ακού Τζοεντάουστα, ο chipleader της Day 1a, παραμένει στην κορυφή του chipcount με 236.200 μάρκες, ενώ λίγες ανακατατάξεις υπήρξαν στις πρώτες δέκα θέσεις του chipcount με τον Ζιβ Βακάρ να καταφέρνει να σκαρφαλώσει στην τέταρτη θέση με 180.000 μάρκες.

Στη σημερινή ημέρα είδαμε και την εμφάνιση πολλών μεγάλων ονομάτων του χώρου όπως αυτά των Γκας Χάνσεν, Ιλάρι Σαχάμις, Ντάνιελ Νεγκράνου, Μπάρι Γκρίνσταϊν, Τζέισον Μέρσιερ, Τζόναθαν Ντουχάμελ και Μπέρτραντ Γκροπελιέ. Ο τελευταίος μάλιστα έχει μόλις επιστρέψει από ταξίδι στην Ιαπωνία και εμφανίστηκε στο τουρνουά φορώντας ένα... κιμονό. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα το μέγεθος του prizepool ούτε και φυσικά η κατανομή των επάθλων, αλλά με βάση τις συμμετοχές θα αγγίζει τα €5.4 εκ.

Η Day 2 θα διεξαχθεί σήμερα στις 13:00 ώρα Ελλάδος, οπότε και οι οκτώ Έλληνες θα επιστρέψουν στα τραπέζια και θα προσπαθήσουν να διεκδικήσουν μια θέση στην επόμενη ημέρα της διοργάνωσης.

pokercity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου