Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει πάρει προσωπικά τις αναμετρήσεις με τη Μάλαγα

Αναμφίβολα ο άνθρωπος ο οποίος έχει το μεγαλύτερο κίνητρο για να προκριθεί ο Παναθηναϊκός επί της Μάλαγα, είναι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Παρότι δεν το εκφράζει δημοσίως, ο Πορτογάλος έχει εγωισμό και δεν ξεχνά πως του συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ισπανικής ομάδας και έχει αρκετά να αποδείξει. Ο Φερέιρα εκδιώχθηκε με τη στάμπα του αποτυχημένου, προτού προλάβει η δουλειά του να φανεί.

Αυτές τις μέρες αφιερώνει καθημερινά πολλές ώρες στην μελέτη της Μάλαγα, προκειμένου να εντοπίσει κάθε πτυχή του παιχνιδιού της. Ακόμα και στην πτήση από την Αθήνα για την Ανδαλουσία, παρακολουθούσε στο lap top του το ματς με τη Θέλτα και ορισμένες φάσεις, τις έβλεπε δύο και τρεις φορές.

Παράλληλα, έχει συνεχείς συσκέψεις με τους συνεργάτες του και συζητούν για το παιχνίδι, ενώ έχει επικοινωνήσει με φίλους του οι οποίοι είναι γνώστες της Πριμέρα Ντιβιζιόν και παίρνει πληροφορίες.

Με λίγα παιχνίδια ο Φερέιρα έχει ασχοληθεί τόσο ζεστά και το σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός θα ωφεληθεί το μέγιστο από αυτό. Ο 66χρονος κόουτς έχει καθορίσει το πλάνο του και απομένει να καθοριστούν οι τελικές λεπτομέρειες έως την Τετάρτη.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου