Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Α Ε Κ : «ΦΟΥΣΚΑ» Ή ΣΩΤΗΡΕΣ;

Επίσημη πρόταση για το 51%!
Η φημολογία που ήθελε έναν όμιλο επενδυτών να ενδιαφέρεται για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΑΕΚ απέκτησε σάρκα και οστά, καθώς έφτασε στα χέρια του Δημητρέλου επίσημη πρόταση για το 51% των μετοχών της Ενωσης!
Ο Ανδρέας Δημητρέλος λοιπόν κι ενώ βρισκόταν στο Δ.Σ. της Super League πήρε στα χέρια του επίσημη πρόταση ενδιαφέροντος για το 51% των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ από όμιλο επιχειρηματιών, στον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες μετέχει κι ο Δημήτρης Βιντιάδης, γιος του εφοπλιστή Βασίλη Βιντιάδη, καθώς και μια επενδυτική τράπεζα με έδρα το Λονδίνο.
Για τον λόγο ότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας δεν βγαίνουν προς τα έξω επίσημα ονόματα, ωστόσο, η πλευρά των φερόμενων υποψήφιων επενδυτών έχει ξεκινήσει ήδη έλεγχο και «ξεσκονίζει» τα... εν οίκω της Ενωσης.

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ μάλιστα εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, η οποία αναφέρει τα εξής:
Μάλιστα, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα συγκαλέσει την ερχόμενη Τρίτη διοικητικό συμβούλιο για να ενημερώσει και τους υπόλοιπους για την νέα πρόταση που έφτασε στα χέρια του.
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επίσημη εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από consortium Ελλήνων και ξένων επενδυτών.
Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δ.Σ., όπου θα συζητηθεί το θέμα και θα εγκριθεί τυπικά η άδεια για την πραγματοποίηση οικονομικού ελέγχου από την πλευρά των επενδυτών.
Λόγω της ύπαρξης ρήτρας εμπιστευτικότητας μεταξύ των δύο πλευρών δεν μπορεί προς το παρόν να δοθεί στη δημοσιότητα κάποια άλλη πληροφορία».
Δεδομένο είναι πάντως ότι στην ΑΕΚ με όσα έχουν ακούσει το τελευταίο διάστημα κρατούν μικρό καλάθι και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αποπροσανατολίσουν και τον κόσμο της ομάδας, που έχει υποστεί μεγάλη ταλαιπωρία με τα όσα γίνονται στην ομάδα.
Περισσότερα λοιπόν θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες και θα διαπιστωθεί αν πρόκειται για σοβαρή πρόταση ή για άλλη μια «φούσκα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου