Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Αντίστροφα μετρά ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για τον αγώνα με Μάλαγα


Οι παίκτες του Παναθηναϊκού που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες, προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης αλλά το απόγευμα πήγαν στην Παιανία σε ξεχωριστό γκρουπ οι διεθνείς που επέστρεψαν από τη Νορβηγία για να κάνουν αποθεραπεία και να τεθούν στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού από την Παρασκευή.
Άλλωστε οι μέρες μετρούν πλέον αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι με τη Μάλαγα την ερχόμενη Τετάρτη στην Ισπανία για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Φερέιρα με την επιστροφή των Καρνέζη-Βύντρα-Σπυρόπουλου-Κατσουράνη-Χριστοδουλόπουλου-Μαυρία από την ανδρών και των Φουρλάνου-Λαγού απο την ελπίδων, θα μπορέσει από την
Παρασκευή να καταστρώσει τα πλάνα του.
Την ίδια μέρα αναμένεται να επιστρέψει και ο Βελάσκες από τη Βενεζουέλα και οι πολλές προπονήσεις που έχει χάσει αλλά και το μακρινό ταξίδι, προβληματίζουν τον Φερέιρα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κουίνσι δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς με τη Μάλαγα, αφού ο Γκανέζος άσος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη προπονήσεις στην Παιανία. Οι "πράσινοι" περιμένουν κάποια έγγραφα από την Αλ Σαντ για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.
Το απόγευμα της Παρασκευής θα γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων για να εγκριθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 15 εκ. ευρώ με τιμή μετοχής 0,33 ευρώ.
contra.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου