Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

«Κόλπο γκρόσο» με Εβέρτον o Ολυμπιακός


ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ «ΚΛΕΨΕΙ» ΤΟΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ ΣΤΟΠΕΡ
Η επιλογή του κεντρικού αμυντικού που θα έρθει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό είναι αναμφίβολα από τις πιο κρίσιμες αποφάσεις των «ερυθρόλευκων» για τη νέα σεζόν.
Ο τραυματισμός του υπερπολύτιμου Παπαδόπουλου και η αποχώρηση του Μέλμπεργκ οδηγούν σε ένα καινούργιο δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, με τους Σιόβα και Μανωλά να έχουν δείξει ήδη πολύ καλά στοιχεία, αλλά να θεωρείται απαραίτητη η προσθήκη και
ενός ξένου στόπερ που θα ισχυροποιήσει την ομάδα στη νευραλγική θέση της άμυνας.
Ο Ζαρντίμ έχει πάρει εν λευκώ την επιλογή του «εκλεκτού» του εξετάζοντας όλες τις περιπτώσεις που έχει στη δική του ατζέντα όπως και στη λίστα με τους κεντρικούς αμυντικούς που του έχουν δώσει από τη διοίκηση, με παίκτες δηλαδή που είτε έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ είτε έχουν προταθεί.
Ειδικά αν η πληροφορία που έγινε γνωστή χθες ευσταθεί, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να βρεθεί σε θέση να κάνει το «κόλπο γκρόσο» και να «κλέψει» τον παίκτη από την Μπράγκα! Πώς μπορεί να συμβεί αυτό;Η πρώτη επιλογή πάντως του Πορτογάλου τεχνικού, όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένως, είναι αυτή του Εβέρτον, του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού τον οποίον είχε παίκτη πέρυσι στην Μπράγκα. Υπόθεση που δεν είναι εύκολη, όμως ο Ζαρντίμ δείχνει αποφασισμένος να την παλέψει.
Ο Εβέρτον ανήκει ουσιαστικά σε βραζιλιάνικη εταιρεία μάνατζερ που τον έχει παραχωρήσει στην Μπράγκα, με τον Ολυμπιακό να μπορεί να μπει «σφήνα» και να πάρει τον παίκτη δανεικό (αρχικά) για έναν χρόνο πληρώνοντας 550.000 ευρώ στους Βραζιλιάνους!
Κάτι που μάλιστα επιβεβαιώνεται και από πορτογαλικά ΜΜΕ, όπως το σχετικό ρεπορτάζ της «Ο Jogo», που ανέφερε πως ο Ολυμπιακός «παίζει» δυνατά για τον Εβέρτον και έχει τη δυνατότητα να μπει γερά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του με την παραπάνω διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου