Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

"Στην Αθήνα ο Γκρέκο"

Στην Αθήνα άμεσα ο Γκρέκο!
Το σίριαλ του Λεάντρο Γκρέκο παίρνει τέλος σήμερα με την ολοκλήρωση της απόκτησης με αγορά του Ιταλού μέσου απ' τον Ολυμπιακό. Ο Γκρέκο πλέον περιμένει το τελικό «ναι» της Ρόμα για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει σήμερα ή το πιο πιθανό αύριο στην Αθήνα και να γίνει και επίσημα μέλος του Ολυμπιακού.
Χθες οι διαπραγματεύσεις με τη Ρόμα συνεχίστηκαν, με το θέμα των μπόνους προς τους Ρωμαίους αναλογικά με τις συμμετοχές του και τους τίτλους που θα κατακτήσει με τους «ερυθρόλευκους» να είναι το βασικό θέμα συζήτησης.
Στην Ιταλία τόνιζαν ξεκάθαρα πως απομένουν λεπτομέρειες για τη θετική έκβαση της υπόθεσης, όπως άλλωστε και απ' τον Ολυμπιακό υπήρχε ξεκάθαρη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξει κανένα εμπόδιο απ' τη Ρόμα που έχει αποφασίσει να δώσει τον παίκτη.
Ο Γκρέκο το πιο πιθανό είναι πως ερχόμενος στην Αθήνα δεν θα προλάβει να ταξιδέψει με την ομάδα στην Πορτογαλία για τα τρία φιλικά παιχνίδια, όμως θα είναι διαθέσιμος για τον Ζαρντίμ από τα τέλη Ιουλίου που θα επιστρέψει η ομάδα στην Αθήνα ώστε στις αρχές Αυγούστου να πάει στο μικρό στάδιο προετοιμασίας που θα γίνει στην Ολλανδία, μπαίνοντας έτσι σιγά σιγά στο κλίμα της νέας του ομάδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου