Live score... ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Pao - Η πρώτη "γκέλα" στο πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ και κινδυνεύει να βρεθεί στο -4 από την κορυφή με το καλημέρα. Καθοριστική η αποβολή του Κατσουράνη, κακή η διαιτησία του Σιδηρόπουλου και μοιραιός παίκτης ο Πετρόπουλος με τις δύο τεράστιες ευκαιρίες.

Το πρώτο συμπέρασμα είναι ότι ο Έλληνας φορ και ο κακός Τοτσέ δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος στην επιθετική γραμμή της ομάδας. Το δεύτερο είναι ότι ο Σισοκό που ξεχωρίζει για την ποιότητα του, είναι απελπιαστικά μόνος του στο δημιουργικό κομμάτι. Το τρίτο συμπέρασμα είναι ότι ο Παναθηναϊκός παρασύσθηκε από τη ...διαιτησία και την "πάτησε".

Νωρίτερα ο Παναθηναϊκός έμαθε τους αντιπάλους του επιπέδου...Τσάμπιονς Λιγκ στον 10ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Τότεναμ και Λάτσιο έχουν το προβάδισμα στα χαρτιά για την πρόκριση έναντι των "πρασίνων" και της Μάριμπορ αλλά το τριφύλλι έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές στην Ευρώπη ότι μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα, όχι φυσικά στα ματς με τη Μάλαγα.

Ο Παναθηναϊκός δημιουργεί μια νέα ομάδα και τα ματς στην Ευρώπη αποτελούν πρόκληση τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, ενώ η νίκη στην πρεμιέρα στις 20 Σεπτεμβρίου στη Σλοβενία με τη Μάριμπορ αποτελεί επιτακτική ανάγκη, πριν από τα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Τότεναμ και Λάτσιο στο ΟΑΚΑ τον Οκτώβριο.

Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώθηκε, ο Φερέιρα ήθελε τουλάχιστον έναν παίκτη για την μεσο-επιθετική γραμμή αλλά δεν υπήρξε κίνηση της τελευταίας στιγμής στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και φαντάζει δύσκολο να υπάρξει ενίσχυση με κάποιον ελεύθερο παίκτη μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν επιτελικό μέσο και έναν σέντερ φορ, όπως επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά στο ξεκίνημα της σεζόν, όμως δεν υπάρχουν χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ για την ενίσχυση του ρόστερ και η αλήθεια είναι πως η ομάδα δείχνει αποδυναμωμένη σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

prasinanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου